her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum.
seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.
merhabalar.
Adım Erman bahçemde 15 m2 kapalı kumesım bulunmakta
içinde tavuk ördek bıldırcın ve guvercınlerım bulunmakta keklik beslemeyide cok ısterım eger yumurtanız varsa.
talatpaşa mah. aslangazi cad. bayındır sok. no:14/d kağıthane istanbul
Erman KIZILELMA
🔒 Üyelere Özel
saygılarımla..
Bu yaptığınız gerçekten güzel bir şey.Seneye dağıtacağınızı belirttiğiniz sülün yumurtalarına ücretli ve ya ücretsiz olarak talibim.Siteye yeni üye olduğum için nasıl özel mesaj yazıldığını bilmiyorum.Bu nedenle buraya yazdım.
Keklik yumurtalarına da talibim.Ancak karşı ödemeli gönderirseniz sevinirim.
Oğuzhan İZMİR Uzunköprü/EDİRNE 🔒 Üyelere Özel
sn İlyas Şen;
kargoyu teslim aldığınızı görüyorum... yumurtalar sağlam olarak geldimi?
sn Memduh yiğit;
referans nove irsaliye no YANLIŞ yazmışım tekrar veriyorum yumurtalarınız aras kargo ile 0776024236409-165011 referans ve T236409 irsaliye no ile yollandı. bilginize..
mehmet şabanoğlu
Cemaliye mahalesi sinandede mevkii kumlucadere sok. çorlu tekirdağ
mehmet eyüp kılınç
barboros mahallesi 21.sokak no:11 d:10 bağcılar/istanbul
🔒 Üyelere Özel
şimdiden teşekkürler
Bildiğim kadarıyla keklikler en geç ağustosa kadar yumurta veriyorlar.Benim sıram da sonbahara denk geliyor:)Acaba seneye keklik yumurtalarını dağıtmaya devam edecek misiniz?
yumurtaları aldım. emeğinize sağlık teşekkürler
Telefon numaramı vermeyi unutmuşum : 🔒 Üyelere Özel Heycanla bekliyorum:) Kuluçka makinamız var ama kekliğimiz yoktu sayenizde olacak inş.
syn mediko bey keklik yumurtaları hakkında yapmış oldugunuz bu fedakarlık umuyorumki mükafatını kat kat alacaksınız
eger uygun durum olursa bende yumurta istiyorum tüm abi ve kardeşlerimin kandilini kutlar sahglık ve sıhhatli günlere dilerim
serkan çiftçi aras kargo veya yurtiçi kargo diyarbakır bismil
tel:🔒 Üyelere Özel