Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Kınalı keklik yumurtası isteyenler - 4.sayfa
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.
sn Memduh yiğit; yumurtalarınız aras kargo ile 0776024236408-165011 referans ve T236408 irsaliye no ile yollandı. hayırlı yavrular dilerim.
sn Namık bey; evet haklısınız ama söz ağızdan çıktı bir kere eğer bu noktadan sonra sözümden dönersem kendi kendimle çelişirim. O vakit bunca senelik ;söz kanundur; söylemim havada kalır. Gelecek yıl bir yıllığına dediğimi yapacağım. Sinirle söylendim ama söylendi. zarar göreceklerden önceden özür dilerim. zaten yollanan yumurtaların yarısı çöpe gidecek bunun bilincindeyim; bedava diye çıkarıp büyütme olanağı ve bilgisi olanda alacak, laf olsun diye alanda olacak. bunun ayırımını yapamam. Keklik neyse de, onları kafeste besliyorum ve yeteri kadar kafes var. ama bu sonbahardan önce 40 sülün kümesi daha yapmam gerekecek şimdiden telaşa düştüm. hadi hayırlısı. marmarisli kanatseverlere saygılar sunarım. bildiğiniz gibi durup dururken birileri başıma musallat oldular. bu yüzden de önlemler aldım. gelecek ilk bahara özellikle sizi ve arkadaşlarınızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyarım. ilk bahara kadar tanımadığım kimseleri çifliğime sokmayacağım. sevgilerimle sağlıkla kalın.
merhabalar. Adım Erman bahçemde 15 m2 kapalı kumesım bulunmakta içinde tavuk ördek bıldırcın ve guvercınlerım bulunmakta keklik beslemeyide cok ısterım eger yumurtanız varsa. talatpaşa mah. aslangazi cad. bayındır sok. no:14/d kağıthane istanbul Erman KIZILELMA 533 577 14 04 saygılarımla..
Bu yaptığınız gerçekten güzel bir şey.Seneye dağıtacağınızı belirttiğiniz sülün yumurtalarına ücretli ve ya ücretsiz olarak talibim.Siteye yeni üye olduğum için nasıl özel mesaj yazıldığını bilmiyorum.Bu nedenle buraya yazdım. Keklik yumurtalarına da talibim.Ancak karşı ödemeli gönderirseniz sevinirim. Oğuzhan İZMİR Uzunköprü/EDİRNE 05425350910
sn İlyas Şen; kargoyu teslim aldığınızı görüyorum... yumurtalar sağlam olarak geldimi?
sn Memduh yiğit; referans nove irsaliye no YANLIŞ yazmışım tekrar veriyorum yumurtalarınız aras kargo ile 0776024236409-165011 referans ve T236409 irsaliye no ile yollandı. bilginize..
mehmet şabanoğlu Cemaliye mahalesi sinandede mevkii kumlucadere sok. çorlu tekirdağ
mehmet eyüp kılınç barboros mahallesi 21.sokak no:11 d:10 bağcılar/istanbul 555 439 4133 şimdiden teşekkürler
Bildiğim kadarıyla keklikler en geç ağustosa kadar yumurta veriyorlar.Benim sıram da sonbahara denk geliyor:)Acaba seneye keklik yumurtalarını dağıtmaya devam edecek misiniz?
yumurtaları aldım. emeğinize sağlık teşekkürler