Kanatlı Kümes Hayvanları

Kınalı keklik yumurtası isteyenler
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.

serdar abi ozmn eşimin adına göderin o alsın evde olur kendisi...NECMİYE EROL .. serdar abi cok tşkr ederim SAYGILARIMLA..

GÜZELYURT MAH. 212.SOK NO:23 KAT:4/10 / NEVŞEHİR NECMİYE EROL . 🔒 Üyelere Özel TŞKRLER SERDAR ABİ ..

sy mediko bende sizin gibi muğlalıyım benimde kanatlılara karşı ciddi bir hobim var eğer sıra bana gelirse yumurta için çok memnun olurum mrd yapı market çalıca mah karaçulha /fethiye şimdiden teşekkürler

ARAS KARGO KARABÜK/"SAFRANBOLU" ŞUBESİNE GÖNDEREBİLİRSİNİZ. Şaban Kaya (Safranbolu) Çok teşekkür ederim. Lütfen kargo ücretini ödemeyiniz. Slmlr. Tell: 🔒 Üyelere Özel

sayın serdar bey öncelikle başınız sağolsun ALLAHyakın,eş ,dost ve akrabalarına sabırlar versin duasıyla ALLAH rahmet eylesin . Serdar Bey bana yumurta gönderme imkanı olacakmı(sıra bende görünüyor) olursa da Allah razı olsun olmazsada tekrar bu inceliğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum Allah gönlünüze göre versin duasıyla hayırlı akşamlar basri iğici 🔒 Üyelere Özel

sn Kemal bey; bu gün yumurtalarınızı gönderiyorum. AMA kınalı keklikler yumurta kesti. bu demek ki bu yumurtalar boştur. 7 adet kınalı, 2 adet siyam alevsırt, 1 adet elmas ve 2 adet de altın sülün yumurtasıyla tamamladım pakati.. Yineyeniliyorumbu yumurtalardan çok umutlu değilim. Gelecek sene sizden başlıyarak bu sıradaki ilk 5 kişiye öncelik tanıyacağım. BU SENE YUMURTA YOLLAMAYI ZORUNLU OLARAK SONLANDIRIYORUM. ÖLMEZ SAĞ KALIRSAK; GELECEK SENE BULUŞMAK ÜZERE HERKEZE SAYGILAR SUNAR SAĞLIKLAR DİLERİM.

serdar abi kemal yazmışınız benmiyim o baska bi arkadasmı _? ben kamil :) Saygılar ..

sn Kamil bey (Hobici50) emanetiniz aras kargo ile 0776029087298-186011 no ile Sn eşiniz NECMİYE EROL adına GÜZELYURT MAH. 212.SOK NO:23 KAT:4/10 / NEVŞEHİR adresine gönderilmiştir. saygılarımla

serdar abi ALLAH RAZI olsun cok cok tşkr ederim.. Herşey gönlünce olsun abi teşekkürler..

Tam şamsımıza küselim derken Serdar bey senenin müjdesini verdi. Gelecek sene sizden başlıyarak bu sıradaki ilk 5 kişiye öncelik tanıyacağım. BU SENE YUMURTA YOLLAMAYI ZORUNLU OLARAK SONLANDIRIYORUM. ÖLMEZ SAĞ KALIRSAK; GELECEK SENE BULUŞMAK ÜZERE HERKEZE SAYGILAR SUNAR SAĞLIKLAR DİLERİM. Hobici, bartuni, ozanka ( yani ben ) Seneye artık nasip diyelim. En azından 3. sıradayız. Allah sıkıntı vermezse seneye deneriz artık. Serdar bey ilginiz için tekrar tşk.

Yanıtlamak için giriş yapın