Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Kınalı keklik yumurtası isteyenler - 8.sayfa
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.
Sn Serdar Bey seneye bu baslık altından bu sıra halınde mı devam edeceksınız yumurta dagıtmaya yoksa yenı bır baslık acıp mı devam edeceksınız merakımı gıderırsenız sevinirim teşekkürler iyi günler...
yeni bir başlık açacağım. seneye kadar bu başlık kaybolup gider zaten.
serdar abi bişey sormak istiorum bilgilendirirsen sevinirim ben 9 gün sonra iş için 1 hafta şehir dışına cıkcam .. yumurta sırası bana geldi cok tşkr ederim..benim Öğrenmek istediğim yumurta 9 güne kadar gelirmi abi veya 9 günden sonra gelirse ben olmasamda evdeki birileri yumurtaları alabilirmi bilgi verirsen sevinirim serdar abi tekrar tekrar tşkr ederim ALLAH RAZI OLSUN...
Hobici50)Kamil bey; sıra sizde ama artık yumurtalar azaldı... eğer isterseniz toplananları bir sonraki arkadaşa yollayayım veya başka bira isim verin sizin yerinizeo arkadaşın adına yollayayım. lütfen cevap yazın.sevgilerimle
serdar abi ozmn eşimin adına göderin o alsın evde olur kendisi...NECMİYE EROL .. serdar abi cok tşkr ederim SAYGILARIMLA..
GÜZELYURT MAH. 212.SOK NO:23 KAT:4/10 / NEVŞEHİR NECMİYE EROL . 0507 710 20 41 TŞKRLER SERDAR ABİ ..
sy mediko bende sizin gibi muğlalıyım benimde kanatlılara karşı ciddi bir hobim var eğer sıra bana gelirse yumurta için çok memnun olurum mrd yapı market çalıca mah karaçulha /fethiye şimdiden teşekkürler
ARAS KARGO KARABÜK/"SAFRANBOLU" ŞUBESİNE GÖNDEREBİLİRSİNİZ. Şaban Kaya (Safranbolu) Çok teşekkür ederim. Lütfen kargo ücretini ödemeyiniz. Slmlr. Tell: 0 545 461 71 74
sayın serdar bey öncelikle başınız sağolsun ALLAHyakın,eş ,dost ve akrabalarına sabırlar versin duasıyla ALLAH rahmet eylesin . Serdar Bey bana yumurta gönderme imkanı olacakmı(sıra bende görünüyor) olursa da Allah razı olsun olmazsada tekrar bu inceliğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum Allah gönlünüze göre versin duasıyla hayırlı akşamlar basri iğici 5055755781
sn Kemal bey; bu gün yumurtalarınızı gönderiyorum. AMA kınalı keklikler yumurta kesti. bu demek ki bu yumurtalar boştur. 7 adet kınalı, 2 adet siyam alevsırt, 1 adet elmas ve 2 adet de altın sülün yumurtasıyla tamamladım pakati.. Yineyeniliyorumbu yumurtalardan çok umutlu değilim. Gelecek sene sizden başlıyarak bu sıradaki ilk 5 kişiye öncelik tanıyacağım. BU SENE YUMURTA YOLLAMAYI ZORUNLU OLARAK SONLANDIRIYORUM. ÖLMEZ SAĞ KALIRSAK; GELECEK SENE BULUŞMAK ÜZERE HERKEZE SAYGILAR SUNAR SAĞLIKLAR DİLERİM.