Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Kınalı keklik yumurtası isteyenler - 3.sayfa
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.
SEDAT KARAGÖZ YEŞİLOVA M. TURAN GÜNEŞ C. GÖRKEM S. NO:13 KOCAELİ/İZMİT ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
berat soysal fırat mah no 13 çatalca istanbul şimdiden teşekkürler mediko
adem alkaner kurtuluş mah 212 sok no 113 diyarbakır bismil 05364817421 diyarbakır bismil aras kargo şubesinden teslim alırsam daha iyi şimdiden tşk ediyorum gercekten yaptıgınız şey taktire deger
Serdar bey; Ben de Marmarisde yaşıyan ve kanatlı sevdası olan biriyim. Tavuk cinsleri ve kanarya üretiyorum. Bunlarıda satarak hobim için gerekli malzemeleri vs sağlıyorum. Marmaris`te ve Bodrum`da bu işe gönül vermiş ve hem bundan geçinen hem de kendini oyalayan bir sürü arkadaş serema başlığı altında yaşadıklarınızı üzüntü ve şaşkınlıkla izledik. Yerden göğe kadar haklısınız sinirlenmekte. Hoş görünüze sığınarak dostlarla konuştuklarımızı size aktarıyorum. Bu yaptığınız şey evet alicenaplıktır, bonkörlüktür ve yardım severliktir ama bu işe gönül verenlere sizin de yukarıdaki yazınızda belirttiğiniz gibi birçok insana çok zarar verecek. Hadi keklik dağıtın. Her yerde keklik var ve getiriside önemli değil. Ama sülün gerçekten önemli bir kanatlı hem görselliği hemde kendisi. En basit ve kolay üretileni altun sülün bile görenlerin hayranlığını kazanıyor. Bu da bizim için bir onurlanma oluyor. Bütün sıkıntılarımızı ve yorgunluklarımızı alıp götürüyor. Sözün özü eğer sülün yumurtalarını dediğiniz sayıda dağıtırsanız bir sürü insan çok zarar görür. Aman sakın beni yanlış anlamayın sözlerimin içinde tehtit hiç yok, hatta uyarı da değil, dostların görüşlerinin aktarımı diyelim. Amacım yapıcı olmaktır. Lütfen bu kararınızı bir daha gözden geçirin. Bir kaç ne dediğini bilmez kişi için yüzlerce kişiye ceza kesmeyin. Ama illaki yapacam derseniz saygı duyarız. Yumurtalar sizin sülünler sizin ister satarsınız, ister dağıtırsınız, ister yersiniz. saygılarımızla Tanıştığım ve bu konuyu konuştuğum kanatlıseverler adına Namık Barak Not: Bu arada civciv ve ördek başlığı altına koyduğunuz resimler bir harika. Ne mutlu size. Hepsinin ömrü çok olsun. Eğer İzin verirseniz bir kaç arkadaş sizi ziyaret etmek istiyoruz. Biliyorsunuz aramızda 1 saatlik yol var.
Alper Koyuncu; yurt içi kargo fethiye büro teslimi. 05364866628 şimdiden teşekkür ediyorum başka ırklardan da varsa gönderirseniz sevinirim.
ayşegül sonant.. fethiye yurtiçi kargoya teslim. teşekkür ederim 05308810018
abdülkadir yavuz ATATÜRK caddesi arifbey mahallesi no :132 kat :4 tel 0535-862-78-65
pardon eksij vermişim diğer mesajda abdülkadir yavuz ATATÜRK caddesi arifbey mahallesi manolya sokak no :132 kat :4 tel 0535-862-78-65
Merhaba, Elinizde bantam türlerden tavuk yumurtası varsa rica ederim. Şu an tavuk konusunda bilgi ve beceri sahibi olmaya çalışan biri olarak ancak ileride hakkını verebilecek şekilde uzmanlaşabilirsem ileride keklik ve sülün beslemeyi düşünebileceğim. Davranışınız için çok teşekkür ederim. Ömer Gürsoy Gülsuyu Mah. Yalçın Sok. No:10 Daire 3 Maltepe/İstanbul 0533 215 89 94.
serdar bey telefon numaramı unutmusum vermeyi 0507 710 20 41