Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Kınalı keklik yumurtası isteyenler - 6.sayfa

her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.

img

mediko

20 yıl 2 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim de kolim geldi ,evde değildim ama kargo şirketinden gidip alıcam birazdan ,tekrar teşekkur ederim , sn Mediko istediğiniz ırklar varsa bende elimdekilerin yumurtalarından uygun zaman da göndermek isterim.

img

mesut_e

17 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

banada son 2 kişi kaldı :) cok tşkr ederim serdar bey alan arkadaslara hayırlı olsun.. serdar bey telefon numarımı unutmuşum tekrar yazım 0507 710 20 41

img

hobici50

14 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merak Ettim şimdi. Acaba Ben kaçıncı sıradayım...?

img

sosialiste

14 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kamuran alpkaya sağlık müdürlüğü merkez/muğla 0 533 763 7958 göndersenizde göndermesenizde teşekkür ederim.saolun.

img

kamuran48

14 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Mesut kardeşim senin keklik yumurtaları geldiğine sevindim.Sıra bana geldi galiba hayırlısıyla bizim yumurtalarda gelir umarım.

img

ekaradeniz

17 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar efendim bu yaptığınız davranışınız çok hoş bir hareket öncelikle size bu yüzden çok teşekkür ediyorum vede uygun görürseniz bende bu yumurtalardan talep ediyorum şimdiden teşekkürler saygılar. ENGİN ÖNDER HACIVENEZ MEVKİİ BANDIRMA ASFALTI 5İNCİ KİLOMETRE DOĞTAŞ MOBİLYA ÇANAKKALE BİGA TELEFONUM 0 543 767 35 61 İYİ GÜNLER.

img

trakunya

15 yıl 1 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Teşekkürler sayın mediko,yumurtalarım bu akşam geldi tekrar çok teşekkürler,sağlıcaklakalın.

img

ekaradeniz

17 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

s.a arkadas ben yumurta ıstemıyorum ama en içten dileklerımle teşekür ederim bu bonkorlugunuz için bu sıtede zor bullunur sizin gibiler boyle hedıye verenıde karalıyolar ben 1,5 ay aradım 3,5 lıray zor buldum umarım yumurta allan larda sızın gıbı uretıp herkesle paylasırlar tamam bunların yemıydı suyyuydu masraf amabır yumurtada 5 lıra cok degılmı sızcede yıne tekrar tekrar sukarnlarımı sunnuyorum tum ahyvan dostların yaptıgınız comertlıkten dollayı

img

34_golge

14 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Recep Turhan İSTANBUL_bahçelievler mahmutbey yolu 12sk sultan apt no20_9 05397287935

img

fire

14 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

serday bey 2 gündür telefonum kapalıydı ..arızadan dolayı. gönderim fln yaptınızmı yaptıysanız ben msj alamamış olabilirim kargodan bilgi verirseniz sevinirim SAYGLAR ..

img

hobici50

14 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ