Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Kınalı keklik yumurtası isteyenler - 5.sayfa
her kim isterse bu başlık altına isim ve adreslerinizi yazın her hafta yazılan sırayla 2 kişiye kargo bedeli bana ait olmak üzere 12 şer keklik yumurtası hediye ediyorum. seneye de altın, sarı altın, elmas, kral, gümüş, eliyot sülünlerininde yumurtalarını bedelsiz dağıtacağım.
Telefon numaramı vermeyi unutmuşum : 05356931510 Heycanla bekliyorum:) Kuluçka makinamız var ama kekliğimiz yoktu sayenizde olacak inş.
syn mediko bey keklik yumurtaları hakkında yapmış oldugunuz bu fedakarlık umuyorumki mükafatını kat kat alacaksınız eger uygun durum olursa bende yumurta istiyorum tüm abi ve kardeşlerimin kandilini kutlar sahglık ve sıhhatli günlere dilerim serkan çiftçi aras kargo veya yurtiçi kargo diyarbakır bismil tel:05319570275
Sayın mediko sizin sayenizde keklikciler artıcağa benziyor.
bende telefon yazmayı unutmuşum 0 532 788 17 08
ya abi ben serkan çiftçi oncelik le boy le birgüzelik yaptıgın için teşekürler ben 15 yıl dır hint horoz beslerdim vede dövüştürürdüm ve bün dan ütanıyorum ben bi kötü hobiden kurulmak için yeni hobilerden ügraşmaya başladım 2senedir bıraktım sü an güvercin bıldırcın gibi ügraşlardan oyalanıyorum el yapımı bir kürüçkamız var eyer bize bir abilik yapıp keklik yumurtası gonderir sen mem nun olurum bündan once 12 adet ürfadan dolu diye aldım ve on iki taneden 3 tane cıktı ve yumurtayı gonderen arkadaş bana diyorki sorun sen den kaynaklanı yor ama yumurtaları yavrular cıktık tan son ra kırdım hiç kanlan ma yok tuyanı abiçim üç kagıda gel dik gondersen de teşekür ler gondermesen de teşekürler be abim saygılar lar iyi yavru sezoları dileyim le serkan çiftçi teşekurler
2 gönderimden sonra sıra tam bana gelmişken gönderim durdu . Yollayacakmısınız acaba ? OKTAY KARAKUŞ 0555-690 10 37
merhaba çok teşekkür ederiz kargo ücretini verebiliriz sorun değil. yavuz selim mah. eyyübi cad. acemler sok. no:3 Sultanbeyli /İstanbul
Yumurtalar bugün elime geçti. Sn.Mediko çok teşekkür ediyorum elinize emeğinize sağlık. 4zaiyatla ulaştı .Saygılar .
bana az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısyla ve kısmetse tabi
Gerçekten yaptığınız çok güzel ve hoş bir davranış, öncelikle sizi kutluyorum. Bana yumurta yollarsanız kargo ücretini ve yumurta bedelini ödemek isterim. size bir faydam olsun istiyorum. Adresim Hicazi MEŞE Gevaş Cumhuriyet Başsavcılığı 65700 Gevaş/VAN 0 542 648 83 83