KENDİ ÜRETİMİM OLAN SAĞLIKLI VE RENGAREN AYRICA HOLLANDA ÇEKOSLAVAK İZMİR VE İNGİLİZ YAVRULARI BULUNUR TOPTAN 20 PARAKENDE SATIŞIM İSE 25 TİR İSTEYEN TÜM DBAKIRLI KARDEŞLERİM GELİP BİZZAT YUVADAN ALABİLİRLER
E-MAİL: 🔒 Üyelere Özel
ADRES: ALAY KARŞISI (NEHİR KUŞ CENNETİ)
KENDİ ÜRETİMİM OLAN SAĞLIKLI VE RENGAREN AYRICA HOLLANDA ÇEKOSLAVAK İZMİR VE İNGİLİZ YAVRULARI BULUNUR TOPTAN 20 PARAKENDE SATIŞIM İSE 25 TİR İSTEYEN TÜM DBAKIRLI KARDEŞLERİM GELİP BİZZAT YUVADAN ALABİLİRLER
E-MAİL: 🔒 Üyelere Özel
ADRES: ALAY KARŞISI (NEHİR KUŞ CENNETİ)
merhabalar 1 ay once jako aldım hırlaması vardı yavastan kesildi ama halen hırlıyor bende dısarı cıkıcam için eşim ancak evcil olursa bakabilecek evcil bir jako için ya satıcam yada takasa giricem şimdiden herkese teşekkürler saygılarımla 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar elimde kanarya ve muhabbet kuşu yavruları bulunur
cins lerii kanarya border ve mozaik war.. muhabbet hollanda cins i yawrular bulunmak ta dır...tel:🔒 Üyelere Özel...msn:🔒 Üyelere Özel...
arkadaşlar elimde kanarya ve muhabbet kuşu yavruları bulunur
cins lerii kanarya border ve mozaik war.. muhabbet hollanda cins i yawrular bulunmak ta dır...tel:🔒 Üyelere Özel...msn:🔒 Üyelere Özel...
şu anda yavruluktalar. en büyüğü 26 günlük. yavruluktayken ele alıştırıyorum.temmuzun 15 una doğru yeme vururlar. ankara dan taliplilerini bekliyorum. tanesi 35 tl.
🔒 Üyelere Özel
tel:3525528 den ömer
şu anda yavruluktalar. en büyüğü 26 günlük. yavruluktayken ele alıştırıyorum.temmuzun 15 una doğru yeme vururlar. ankara dan taliplilerini bekliyorum. tanesi 35 tl.
🔒 Üyelere Özel
tel:3525528 den ömer
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.