anne 2008 düz sarı(bu sene 7 yavru verdi),bir adet yavru 2009 haziran tkf bilezikli.
ankara içine verebilirim. temamı; 125 tl
3525528 den ömer (ankara)
isteyene resim gönderebilirim. kuşlar sağlıklıdır. malinua çalıştığım için satıyorum.
anne 2008 düz sarı(bu sene 7 yavru verdi),bir adet yavru 2009 haziran tkf bilezikli.
isteyene resim gönderebilirim. kuşlar sağlıklıdır. malinua çalıştığım için satıyorum.
merhabalar arkadaşlar
satılık her daim yavru muhabbet kuşları bulunmaktadır
hemen hemen her renk mevcuttur
tanesi 25 liradır
yer istanbul ümraniye atakent
irtibat için 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
2 kelime net konuşan fiziği ve tüyleri mükemmel olan kırmızı kuyruk jako papağanını bebeğimiz olduğundan acil ve ucuza satıyorum .. Büyük kafesi dahil ( kafes eskidir biraz ) 650 lira ..fiyat sondur .. Bu fiyata yabani kuşlara istiyorlar ..bilginize Resimi yoktu bir anda satmaya karar verdim.Resimdeki papağan temsili resimdir.Resimdekinden daha iri ve tüyleri daha parlaktır.İsteyene resim mail atarım.Alıcının gelip ev içinde görüp alması taraftarıyım. Cepten ulaşırsanız sevinirim. 🔒 Üyelere Özel
İSTEĞE BAĞLI YUVADAN VE ÇIKMIŞ OLAN HER CİNS YAVRU MUHHABET, HİNT BÜLBÜLLERİ, SAKA, SULTAN, CENNET VE SEVDA PAPAĞANI YAVRULARIDA DAMIZLIKLARIDA BULUNUR.
E-MAİL:🔒 Üyelere Özel
ARKADAŞLAR EVDE BULUNMADIĞIMDAN DOLAYI
BAKABİLECEK OLANA
BİR YAŞINDA KENDİ YAVRULARIMDAN MAVİ RENK DİŞİ CİCİKUŞ DİYEN KAÇMAYAN, ASLA ISIRMAYAN MUHABBET KUŞUMU,
BİR ADET PORTAKAL RENGİ DİŞİ KANARYA ve BİR ADET TEPELİ YEŞİL, YAVRU ALDIĞIM DİŞİ KANARYA YI,
AYRICA AHŞAP CEVİZ KAPLAMA DEKORATİF GECE LAMBASI AKVARYUM İLE BİRLİKTE HEPSİNİ BİRDEN SADECE 200 TL YE VERİYORUM.
İSTANBUL GÖZTEPE
FİYATA İKİ BÖLMELİ 60 TL YE ALDIĞIM İKİ BÖLMELİ SALMA KAFES DE DAHİLDİR
🔒 Üyelere Özel
1 çift kanarya erkek yeşil dişi sarı şuanda yumurtaya yatıyorlar...
2 adet yavrusu mevcut yeme düşmüş anadan babadan ayırılmış çift şuanda tekrar yumurtada...
Muhabbetle takas edeceğim... 10 adet yavru muhabebt kuşu istiyorum karşılığında...
Erkeği dinlemelisiniz almadan önce diyeceğim ama eşte oloduğu için bu aralar pek sesi çıkmıyor...
🔒 Üyelere Özel
merhaba arkadaşlar elimde her renk hollanda yavruları var yuvadan düşmediler o yüzden şimdiden isteyenler ayırtsın çünkü ben onları ele alıştırıyorum size vermeden.önce evcil bir şekilde veriyorum yavrular 30 liradır 🔒 Üyelere Özel
arkadşlar elimde bordo kuyruk jako ve kırmızı kuyruk jako bulunmakta ayrıca cennet - sultan papağanlarımda var ilgileneneler
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
ARKADAŞLAR 20 GÜNLÜK DİŞİ SAF ROTWEİLLER KUYRUĞU KESİK YAVRUMUZU VERMEK İSTEDİĞİMİZİ BELİRTMİŞTİK ANCAK ABUK SUBUK KİŞİLER ARAYIP ENTERESAN ENTERESAN TEKLİFLER YAPMAKTADIRLAR LÜTFEN BU SİTENİN NE SEVİYESİNİ NEDE KENDİ SEVİYEMİZİ DÜŞÜRELİM HERKEZİN MALI KIYMETLİDİR Kİ BENİM ELİME DOĞMUŞ KÖPEK BENİM İÇİN DAHA KIYMETLİDİR VE BEN BURDA TİCARİ AMAÇLA DEĞİL SADECE 2 KÖPEKLE UĞRAŞAMADIĞIMDAN VERİYORUM LÜTFEN MANTIKLI GÖRDÜĞÜNÜZ FİYAT VE TAKASLA 🔒 Üyelere Özel msn adresindende görüşebiliris.
ARKADAŞLAR 20 GÜNLÜK DİŞİ SAF ROTWEİLLER KUYRUĞU KESİK YAVRUMUZU VERMEK İSTEDİĞİMİZİ BELİRTMİŞTİK ANCAK ABUK SUBUK KİŞİLER ARAYIP ENTERESAN ENTERESAN TEKLİFLER YAPMAKTADIRLAR LÜTFEN BU SİTENİN NE SEVİYESİNİ NEDE KENDİ SEVİYEMİZİ DÜŞÜRELİM HERKEZİN MALI KIYMETLİDİR Kİ BENİM ELİME DOĞMUŞ KÖPEK BENİM İÇİN DAHA KIYMETLİDİR VE BEN BURDA TİCARİ AMAÇLA DEĞİL SADECE 2 KÖPEKLE UĞRAŞAMADIĞIMDAN VERİYORUM LÜTFEN MANTIKLI GÖRDÜĞÜNÜZ FİYAT VE TAKASLA 🔒 Üyelere Özel msn adresindende görüşebiliris.