Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

Antalyadan Yavru Muhabbet ve Hint Bülbülleri -
Antalya evimde 2-3 çift ile üretim yapıyorum. Yeme yeni düşmüş çeşitli renk ve cinsiyetlerde 1 aylık yavru hint bülbülü ve muhabbet kuşlarım vardır. Muhabbet yavryları 30 TL, hint bülbülü yavruları 15 TL dir. Toplu alımlarda fiyatta yardımcı olunur. Tel : 0-🔒 Üyelere Özel Mns : 🔒 Üyelere Özel

Antalya evimde 2-3 çift ile üretim yapıyorum. Yeme yeni düşmüş çeşitli renk ve cinsiyetlerde 1 aylık yavru hint bülbülü ve muhabbet kuşlarım vardır. Muhabbet yavryları 30 TL, hint bülbülü yavruları 15 TL dir. Toplu alımlarda fiyatta yardımcı olunur. Tel : 0-🔒 Üyelere Özel Mns : 🔒 Üyelere Özel

KONUŞAN 1 YAŞINDA MUHABBET KUŞU + KANARYA -
EVDE BULUNMADIĞIMDAN DOLAYI BİR YAŞINDA KENDİ YAVRULARIMDAN MAVİ RENK DİŞİ CİCİKUŞ DİYEN KAÇMAYAN, ASLA ISIRMAYAN MUHABBET KUŞUMU VERİYORUM... YANINDA BİR ADET PORTAKAL RENGİ DİŞİ KANARYA ve BİR ADET TEPELİ YEŞİL, YAVRU ALDIĞIM DİŞİ KANARYA YI VERİYORUM... İSTANBUL GÖZTEPE FİYAT 200 TL DİR SON FİYATTIR ve PEŞİNDİR... FİYATA İKİ BÖLMELİ 60 TL YE ALDIĞIM BÜYÜK KAFES DE DAHİLDİR 🔒 Üyelere Özel

satılık son muhabbetkuşları -

elimde kalan  son normal muhabbetkuşları veriyorum toplam 7 tane  2 çift 2 tane damızlık erkek 1 tane genç yavru 5 tane kuşun olan resmini ekledim  fiyatları  250 tl

🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

elimde kalan  son normal muhabbetkuşları veriyorum toplam 7 tane  2 çift 2 tane damızlık erkek 1 tane genç yavru 5 tane kuşun olan resmini ekledim  fiyatları  250 tl

2.bir ilan tek erkek spagile mavi iri kuş satılık -
ing den gelme spangile erkek eşi olmadığından dolayı satılık kuş gayet sağlıklı ve çok kızgın 1 yaşında fiyat 60 lira bu kuşta ankara içine satılık yavru garantilidir alacak kişinin dişi kuşu iyiyse garanti yavru alır irtibat adresim bir öncei ilanımda var

ankaradan satılık 2 adet jumbo ing 4-5 aylık yavrular -
2 adet mavi renkte orjinal bilezikli jumboların 4-5 aylık yavruları satılık kuşlar mavi renktedirler ankara yer sıkıntısından dolayı satılıklar almak isteyen babalarınıda görüp ona göre yavruları alılar kuşlar ankara içine satılık tel 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel tek alınırsa 80 lira çift alınırsa 150 lira

satılık 2 aylık sultan ve cennet papağanları izmir -
izmirde oturuyorum sultanların fiyatları 100 tl dir toplu alımlar pazarlık yapabiliriz ayrıca elimde yerli muhabbet kuşlarıda mevcuttur 055414189205 🔒 Üyelere Özel

Satılık sultan papağanı ve cennet papağanları izmir -
arkadaşlar elimde 2-3 aylık satılık sultan ve cennet papağanları mevcuttur izmirde oturuyorum isteyenlre msnden fotoraflarını gösterebilirim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ESKİŞEHİR`Lİ ÜRETİCİLER -
Eskişehir`den Damızlık olacak muhabbet çiftlerine ihtiyaç var,kuş sayısı fiyata göre orantılı olarak artacaktır...teşekkür ederim...

DİYARBAKIR MUHABBET ÜRETİMİ -
HER TÜRLÜ YAVRU MUHABBET,HİNT BÜLBÜLÜ,KANARYA,CENNET VE SULTAN PAPAĞANI BULUNUR... E-MAİL:🔒 Üyelere Özel

KEsik Boyun Bülbül -
Daha önceden yavru almadığım yuva hazırlığı yapan kesik boyunlu bülbül çiftimin dişisini kaçırdığım için erkeğinide satmak istiyorum. Meraklı arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz. Fiyatı 60 TL. Antalyadayım arkadaşlar.

KEsik Boyun Bülbül -
Daha önceden yavru almadığım yuva hazırlığı yapan kesik boyunlu bülbül çiftimin dişisini kaçırdığım için erkeğinide satmak istiyorum. Meraklı arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz. Fiyatı 60 TL. Antalyadayım arkadaşlar.

KEsik Boyun Bülbül -

KEsik Boyun Bülbül -

Ankaradan Satılık Çok Güzel Muhabbet Kuşu Yavrular 2 tane -
Kuşlarım evde kendi üretimim olup özenle bakılıp beslenmiştir. Sarı Ve Yeşil Renklerde 25 günlükler alıştırmak ve konuşturmak için idealdır.İlgilenen Arkadaşa Duyrulu Yer Ankara Pursaklar iLetşim 🔒 Üyelere Özel msn: 🔒 Üyelere Özel [IMG]🔒 Üyelere Özel]