ARKADAŞLAR ELİMDE 3 ADET 2 AYLIK YAVRU GLOSTERLAR VARDIR 1 KULA 2 YEŞİL.ANNE,BABA ORJİNALDİR ANNE BİLEZİKLİDİR.HİÇBİR SAĞLIK SORUNLARI YOKTUR YUVADAN ATLAMALARI 25 30 GÜN OLMUŞTUR.YENİ YAVRULARA YER AÇMAK SEBEBİYLE SATMAKTAYIM BEYLİKDÜZÜ`NDE ELDEN TESLİM`DİR ADET FİYATI 75 TL ANNE BABALARIN RESMİNİ MSNDEN ATABİLİRİM SAYGILARIMLA.
1 TANE YEŞİL ERKEK DERS YAPMAYA BAŞLADI BİLE SANIRIM DİĞER 2Sİ DİŞİ BİLGİNİZE...
ADEDİ : 3
ADET FİYATI : 75 TL.
TOPLU ALIM FİYATI : 225 TL
NAKLİYE BİLGİLERİ : BEYLİKDÜZÜ`NDEN ELDEN TESLİM. YAVRULARDA HİÇBİR KIRMALIK YOKTUR.İSTEYEN ANNE VE BABASI GÖSTERİLİR.
arkadasım konyadayım kuşlarına talibim en son olacagı nedir istersen ekle görüşelim 🔒 Üyelere Özel
Kusura bakmayın yollama imkanım yok elden teslim.
SELAM ERKEK DİŞİ AYRIMI YAPABİLDİNİZMİ AYRICA DİŞİLER TEPELİMİ
Karahan9 1 tanesını ayırdım ders yapıyor yerım olmadıgı ıcın dıgerını ayıramadım ama 2 erkek 1 dısı. dısı kula
KARAHAN9 msnmi eklersen sana resimlerinide atarım... 🔒 Üyelere Özel
İlan günceldir...
Karahan9 msn`i verirsen ordan konuaşa bıliriz.
Selamlar fazla giremediğim için ancak cevap yazabiliyorum resimleri 🔒 Üyelere Özel adresine atabilirsiniz ordan bir görmek istiyorum erkek ve dişi ayrımı yaparak birde fiyat biraz yüksek ve beylikdüzü bana bayağı bir uzak ümraniyedeyim eğer anlaşırsak mecidiyeköyde filan alabilme imkanımız olurmu iyi günler diliyorum