Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

YAVRU JAKO ARIYORUM -
merhabalar istanbul fatihdeyim yavru jako arıyorum hüseyin şen 🔒 Üyelere Özel

YAVRU JAKO ARIYORUM -
merhabalar istanbul fatihdeyim yavru jako arıyorum hüseyin şen 🔒 Üyelere Özel

DİYARBAKIR ÜRETİCİSİ -
HER CİNS MUHABBET,HİNT BÜLBÜLÜ,SAKA,SULTAN VE CENNET PAPAĞANI YAVRUSU VARDIR. (EN DÜŞÜK KUŞUMUZ İZMİR KUŞUDUR) E-MAİL:🔒 Üyelere Özel

satılık mutasyon saka kuşu -
satılık mutasyon saka kuşu beslemekte oldugum mutasyon sakalarımdan bir kısmını satıcam ilgilenenlere 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık mutasyon saka kuşu beslemekte oldugum mutasyon sakalarımdan bir kısmını satıcam ilgilenenlere 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Damızlık Saka melez babası satılıktır. -
Satılık gecen sene yavru aldıgım saka melez babası nakit ihtiyacımdan dolayı satılıktır.isteyene fotografları ve videoları gönderilir.Fiyatı:170 TL Cep: 0 531 4050 500

Jumbo Muhabbet Çifti -
Kuşlarımdan erkek olanı 2008 bilezikli dişide bilezik yok ancak yerli üretimdir...Dişi daha önce yumurtlamıştır...Fiyat pazarlıksız 150 TLdir.... mail:🔒 Üyelere Özel

Jumbo Muhabbet Çifti -
Kuşlarımdan erkek olanı 2008 bilezikli dişide bilezik yok ancak yerli üretimdir...Dişi daha önce yumurtlamıştır...Fiyat pazarlıksız 150 TLdir.... mail:🔒 Üyelere Özel

İNGİLİZ VE SHOW MUHABBET KUŞU -
SAĞLIKLI VERİMLİ İNGİLİZ VE SHOW MUHABBET KUŞU ARAYANLAR SİTEMDEKİ İLETİŞİM ADRESİMDEN ULAŞABİLİRLER 🔒 Üyelere Özel.gg

Bursadan damızlık olmaya aday iri yavrular hollanda -
20 adet damızlık olmaya aday iri yavrular birim fiyatı 20 tl saygılar tel:🔒 Üyelere Özel email 🔒 Üyelere Özel

Bursadan damızlık olmaya aday iri yavrular hollanda -
20 adet damızlık olmaya aday iri yavrular birim fiyatı 20 tl saygılar tel:🔒 Üyelere Özel email 🔒 Üyelere Özel

ücretsiz muhabbet kuşu yada papagan arıyorum -
bakımını üstlenmek ve neşe kaynağı olması için kitap kafenin maskotu olur :) sevgide sınır yok:)

SATILIK TAKIM MUHABBET KUŞU (ZEYTİNBURNU) -
KUŞLARIN YAVRULARI ALINMISTIR ISTEYEN ARKADASLARA RESIM YOLLAYABILIRIM DIŞI SARI ERKEK SARI VICUDU YESIL. KUSLAR 8 TANE YAVRU CIKARDI FOTOGRAFLAR SABIT! IHTIYACI OLAN ARKADASLAR ARAYABILIR. ELDEN TESLIM EDILECEKTIR. FIYAT 125 TL. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

İNGİLİZ MUHABBET VE SHOW MUHABBET KUŞU -
VERİMLİ SAĞLIKLI MUHABBET KUŞU EDİNMEK İSTEYENLERİ BEKLERİM 🔒 Üyelere Özel.gg

Satılık 4 Aylık jumbo -

Yeşil Yeşil renkte çok hareketli iş yapacak jumbo yavrusu 2009 bileziklidir. Fiyat:75tl RESİM üsttedir

🔒 Üyelere Özel msn adres...

Satılık 4 Aylık jumbo -

Yeşil Yeşil renkte çok hareketli iş yapacak jumbo yavrusu 2009 bileziklidir. Fiyat:75tl RESİM üsttedir

Satılık 4 Aylık jumbo -