Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

SALMA KAFES ARIYORUM -
SALMA VEYA TEK KAFESLERİNİZ ALINIR.TEL:🔒 Üyelere Özel

dört adet hollanda yavru -
şu anda yavruluktalar. en büyüğü 17 günlük. yavruluktayken ele alıştırıyorum.temmuzun 10 una doğru yeme vururlar. ankara dan taliplilerini bekliyorum. tane 35 tl. 🔒 Üyelere Özel tel:3525528 den ömer

şu anda yavruluktalar. en büyüğü 17 günlük. yavruluktayken ele alıştırıyorum.temmuzun 10 una doğru yeme vururlar. ankara dan taliplilerini bekliyorum. tane 35 tl. 🔒 Üyelere Özel tel:3525528 den ömer

4 çift Genç Damızlık Muhabbet Kuşu Yavrulu-Yumurtalı -
4 Çift Genç Damızlık Muhabbetlerimi satmak istiyorum. Kuşlar ev kuşudur ve evde bakılmaktadır. Kesinlikle üreticilerden çıkma yaşlı kuş değildir. şuanda 5 yumurta ve 6 yavru vardır. 2 adet çifthane 60x40 bölmeli 4 adet içi plastikli yuvalık Yem-Suluk-Ahşap Tünek v.s herşeyiyle beraber verilecektir. Kuşlar gelip evimde görülebilir. Hepsine 500 Tl istemekteyim Yalnızca kuşları ve yavrularıda satabilriim. Yasin Can 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel fotoları msnden gösterebilirim saygılar

4 Çift Genç Damızlık Muhabbetlerimi satmak istiyorum. Kuşlar ev kuşudur ve evde bakılmaktadır. Kesinlikle üreticilerden çıkma yaşlı kuş değildir. şuanda 5 yumurta ve 6 yavru vardır. 2 adet çifthane 60x40 bölmeli 4 adet içi plastikli yuvalık Yem-Suluk-Ahşap Tünek v.s herşeyiyle beraber verilecektir. Kuşlar gelip evimde görülebilir. Hepsine 500 Tl istemekteyim Yalnızca kuşları ve yavrularıda satabilriim. Yasin Can 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel fotoları msnden gösterebilirim saygılar

ankara dan satılık muhabbet yavruları -
gayet sağlıklı ve bakıcı hollanda anne babanın dört yavrusu, 10 temmuza doğru yeme vururlar. hepsini yuvalıktayken ele alıştırıyorum. tane fiatı 35. ankara dan alıcılara duyurulur. 🔒 Üyelere Özel tel: 3525528 den ömer

WITTE MOLEN MUHABBET KUŞU YEMİ 1KG -
Satılık 2 adet 500gr.lık paketlerde toplam 1kg. dır. witte molen muhabbet kuşu yemi. toplam her iki paket 6tl dır. 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel yer:istanbul beylikdüzü elden teslim ve gelip alınacaktır.

Orginal Filo uçucuları.. -

Kuşlar filo ucuşu özelliğini taşir..filo etrafında ucarak filoyu (kümeyi) kücük daireler cizerek toplu tutarlar.. kuşlar takım veya toplu olarak satılıktır..toptan alan arkadasa fiyatta cok uygun bi rakam verecegim..kuşlar sonderece saglikli damızlıklar yavruya yumurtaya mayerder.. her ırk tek damardır..

irtibat: 🔒 Üyelere Özel

ucaklı miski ( 1 cift damızlık 8 adet yavru kızması) toplam 10 adet..

icağli miski

kürenk (2 cift damızlık ,1 adette yavru) toplam 5 tane.. 2 cifti alana yavru hediye verecegim..

ketme atlas (1 cift damızlık ,1 cift eşli yavru kızması,4 adette kardes tahminen hepsi dişi erkekli) toplam 8 adet

Magpie Mannikin Çiftim Satılık.. ( Rahibe Finc/isponoz ) -
Rahibe Finclerimi satıyorum çok saglıklı ve neşeliler.. Fİyat 1 cift = 150.00 Ytl İzmir içi alıcılar tercihimdir ama şehir dışına da gönderilir.. Fotograflarını görmek isteyen ve bana ulaşmak isteyen arkadaşlar için msn adresim = 🔒 Üyelere Özel Gsm : 555.598.50.98

Satılık Takım Muhabbet kusları -
Satılık Takım Muhabbet Kuşları 4 Takımı : 380 Tl Yumurtalı bazıları 🔒 Üyelere Özel Yukarıdan Resimlerine ulaşabilirsiniz...

kayserili üreticiden jumbo ve ingilizler -
sürekli yavru bulun🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url]🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url]

sürekli yavru bulun🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url]🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url]

[url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url]

Yeni yavrular -
Arkadaşlar Bir haftaya kadar yeme düşecek konumda Cennet ve Sevda yavrularım satılıktır. Antalyadayım. Yavuz USTA 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ADET FİYATI;75 TL. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

KANADIM KIRIK UÇAMIYORUM..... -
🔒 Üyelere Özel KANADIM KIRIK UÇAMIYORUM..... KAFES İÇİNDE ÇOK STRESTEYİM... TERASINDA , BAHÇESİNDE, BENİ KORUMAYA GÖNÜLLÜ BİR GÜZEL İNSAN`A İHTİYACIM VAR... ÇOK GÜZEL BİR KARGAYIM.. tel.0-🔒 Üyelere Özel 0-212-2632743