Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

1 adet çift hint bülbülü arıyorum izmir -
arkadaşkar muhabbet üretmekten sıkıldım hint bülbülü 1 çift beslemek istiyorum 🔒 Üyelere Özel

Satılık 6 aylık kızışmış muhabbetler 2 aylık sultan ve cennet papağanları -
arkadşlar elimde 5-6 aylık kızışmış muhabbet kuşları ve 2 -3 aylık sultan ve cennet papağanları var izmirde ikamet ediyorum 🔒 Üyelere Özel

MUHABBET KUŞU+2 KANARYA+ AKVARYUM -
ARKADAŞLAR EVDE BULUNMADIĞIMDAN DOLAYI BAKABİLECEK OLANA BİR YAŞINDA KENDİ YAVRULARIMDAN MAVİ RENK DİŞİ CİCİKUŞ DİYEN KAÇMAYAN, ASLA ISIRMAYAN MUHABBET KUŞUMU, BİR ADET PORTAKAL RENGİ DİŞİ KANARYA ve BİR ADET TEPELİ YEŞİL, YAVRU ALDIĞIM DİŞİ KANARYA YI, AYRICA AHŞAP CEVİZ KAPLAMA DEKORATİF GECE LAMBASI AKVARYUM İLE BİRLİKTE HEPSİNİ BİRDEN SADECE 200 TL YE VERİYORUM. İSTANBUL GÖZTEPE FİYATA İKİ BÖLMELİ 60 TL YE ALDIĞIM İKİ BÖLMELİ BÜYÜK SALMA KAFES DE DAHİLDİR 🔒 Üyelere Özel

çift muhabbet kuşu. -
Merhaba elimde 1 çift ortalama 7 aylık muhabbet kuşu vardır, altında 2 yavrusu bulunmaktadır. Adana veya yakın iller olmak kaydı ile satılıktır. Gloster kanarya veya mozambik kanaryası ile takasta olabilir. 100 tl. 🔒 Üyelere Özel

çift muhabbet kuşu. -
Merhaba elimde 1 çift ortalama 7 aylık muhabbet kuşu vardır, altında 2 yavrusu bulunmaktadır. Adana veya yakın iller olmak kaydı ile satılıktır. Gloster kanarya veya mozambik kanaryası ile takasta olabilir. 100 tl. 🔒 Üyelere Özel

çift muhabbet kuşu. -

çift muhabbet kuşu. -

çift muhabbet kuşu. -

çift muhabbet kuşu. -

çift muhabbet kuşu. -

çift muhabbet kuşu. -

çift muhabbet kuşu. -

satılık cennet -
cennetim cok afacan cok gürültücü sabahları tam bir calar saat erken uyanmayı sevmeyenler uzak dursun hiç anlamaz valla uyandırır birde dışarı bırakırsanız evin içinde bir an göz önünden ayırmayın yoksa olucaklardan o surumlu olmuyor hatda umrunda olmuyor :) cok seviyorum ama mecburen satıyorum fiyatı 65 tl

satılık pakistan -
şehir dışına yerleşeceğim için evimdeki tüm kanatlı evcileri veriyorum pakistanımı alalı daha 2 ay oldu alışık değil ama benimde sucum var evimde kanarya muhabbet ve cennet beslemekteyim ve pakistanların doğasında kıskanclık varmış oda doğal olarak onları kıskandığı için yada daha cok yeni olduğu için alışmadı cok hareketli meyve yemeye bayılan erkek diye aldığım fakat tahminimce dişi olan bir pakistan alan kişiye şimdiden hayırlı olsun...

satılık pakistan -
şehir dışına yerleşeceğim için evimdeki tüm kanatlı evcileri veriyorum pakistanımı alalı daha 2 ay oldu alışık değil ama benimde sucum var evimde kanarya muhabbet ve cennet beslemekteyim ve pakistanların doğasında kıskanclık varmış oda doğal olarak onları kıskandığı için yada daha cok yeni olduğu için alışmadı cok hareketli meyve yemeye bayılan erkek diye aldığım fakat tahminimce dişi olan bir pakistan alan kişiye şimdiden hayırlı olsun...

İRİ Muhabbet Yavrular -
Yarular iridir 4 adettir yeni yem kırmaya başladılar aşağıdaki adresten resimleri ve detayları alabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

malinua ile muhabbet takası.. -
secereli 2 erkek 2 dişi ivan ivanov anne babaden olma 4 adet kanaryamı,,muhabbet kuşu ile değşimek istiyorum..yavru yada eş farketemz..ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel yada 0536,326,55,55 istanbul kartal-maltepe

SATILIK ÜRETİMHANE ŞOK FİYAT -
Ortaklıktan ayrılmam nedeniyle benim payıma düşen , hepsi genç ve verimli yavrulu yumurtalı 18 çift olan damızlık kuşlarımı 4 katlı kafesleri,yemlik,sulukları ve yuvalıklarıyla birlikte komple satıyorum.Takım fiyatı kafes ve tüm ekipmanları dahil sadece 85 TL.dir.Not: Kuşların çoğu yavrulu ve yumurtalıdır.Kuşlar kırık,parçalı,iri kuşlardır.Üretim düşünen arkadaşlar kafesle birlikte bu fiyata kaçırmasın derim.SAYGILAR TEL:🔒 Üyelere Özel MSN: 🔒 Üyelere Özel Hakan Can Kocaeli Eposta: 🔒 Üyelere Özel Telefon: 🔒 Üyelere Özel

SATILIK BORDER ANA, BABA, YAVRU_ANKARA -
satılık border aile.anne 2008 düz sarı, baba 2008 abraş tkf bilezikli, yavru 2009 haziran tkf bilezikli. ankara içine verebilirim. temamı; 80 tl 3525528 den ömer (ankara) isteyene resim gönderebilirim. kuşlar sağlıklıdır. malinu çalıştığım için satıyorum.

2009 orjinal belçika manilualarım -
üretim fazlası 2009 orjinal belçika manilualarım satılıktır.erkek fiyat:60 dişi:45 tldir.kuşları damızlık olarak kullanabilirsiniz.ilgilenen arkadaşlara duyrulur