Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

suriye`den gelme iki tane orjinal şerabi -
suriye`den gelme iki tane orjinal şerabi ıkısıde 7 aylıtır

KONUŞAN MUHABBET KUŞU + 2 KANARYA + AKVARYUM -
ARKADAŞLAR EVDE BULUNMADIĞIMDAN DOLAYI BAKABİLECEK OLANA BİR YAŞINDA KENDİ YAVRULARIMDAN MAVİ RENK DİŞİ CİCİKUŞ DİYEN KAÇMAYAN, ASLA ISIRMAYAN MUHABBET KUŞUMU, BİR ADET PORTAKAL RENGİ DİŞİ KANARYA ve BİR ADET TEPELİ YEŞİL, YAVRU ALDIĞIM DİŞİ KANARYA YI, AYRICA AHŞAP CEVİZ KAPLAMA DEKORATİF GECE LAMBASI AKVARYUM İLE BİRLİKTE HEPSİNİ BİRDEN SADECE 200 TL YE VERİYORUM. İSTANBUL GÖZTEPE FİYATA İKİ BÖLMELİ 60 TL YE ALDIĞIM İKİ BÖLMELİ SALMA KAFES DE DAHİLDİR 🔒 Üyelere Özel

yavru alınmış çift 100 tl -
yavrusu alınmış. dişi beyaz, erkek yeşil çifti 100TL yer Ankara sincan. sadece alıcılar için 🔒 Üyelere Özel msn kullanmıyorum.

sarı sevdalar satılık -
bir çift sarı renkli sevda papaganı satılıktır dişi erkek yuvadalar yakında çiftleşirler satmamın sebebi jako ile olmuyor çok gürültü yapıyorlar.isteyene resim gönderirim fiyat uygundur msn den konuşabiliriz msn 🔒 Üyelere Özel ist

SATILIK BORDERLER_ANKARA -
anne 2008 düz sarı safkan border,baba border kırığı sarı yeşil 2008 tkf bilezikli,yavru 2009 haziran tkf bilezikli düz sarı. ankara içine verebilirim. hepsi; 100 tl 3525528 den ömer (ankara) isteyene resim gönderebilirim. . malinua çalıştığım için satıyorum.

SATILIK BORDERLER_ANKARA -
anne 2008 düz sarı safkan border,baba border kırığı sarı yeşil 2008 tkf bilezikli,yavru 2009 haziran tkf bilezikli düz sarı. ankara içine verebilirim. hepsi; 100 tl 3525528 den ömer (ankara) isteyene resim gönderebilirim. . malinua çalıştığım için satıyorum.

🔒 Üyelere Özel `un adını kullanarak satış yapmaya çalışanlara inanmayınız. -
🔒 Üyelere Özel`un hiçbir şekilde herhangi bir firma yada şahıs ile ticari ilişkisi bulunmamaktadır. Canlı hayvan satışımız yoktur. Yem, malzeme ürün satışımız yoktur. 🔒 Üyelere Özel adını kullanarak satış yapmaya çalışanlara itibar etmeyiniz. Hiçkimse ile bu tarz bir ilişkimiz yoktur. 🔒 Üyelere Özel bu ticaret sonucu oluşabilecek maddi ve manevi zararlardan sorumlu değildir. Saygılarımızla, 🔒 Üyelere Özel

SATILIK UYGUN FİYATA 3 ÇİFT KANARYA -
ELİM 1 ÇİFT AL MOZAİK,1 ÇİFT FUNSY,1 ÇİFT GLOSTER ERKEĞİ TEPELİ KANARYAM VAR FİYAT VERMİYORUM SİZİN TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM HERKEZE HAYIRLI İŞLER...🔒 Üyelere Özel

satılık 4 aylık kırmızı kuyruk jako papağanı -
arkadaşlar sürekli çalıştıım için ilgilenemediğim kırmızı kuyruk jakomu satmak istiyorum...ilgisizlikten sıkılmasın diye iyi bakacak birini arıyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

YARALI SOKAK HAYVANLARI İÇİN -
İstanbul`da sokak hayvanları için ücretsiz ambulans hizmeti başladı. İstanbulluların, hayvan yaralanmaları durumunda "Alo 153"ü aramaları gerekiyor. ARKADAŞLAR BENİM DAHA YENİ HABERİM OLDU VE COK SEVİNDİM BENİM GİBİ HABERİ OLMAYANLAR İÇİN PAYLAŞMAK İSTEDİM ARTIK YOLDA BULUNAN YARALI HASTA HAYVANLAR İÇİN YARDIM ELİ VAR İNŞALLAH DARISI DİĞER İLLERİMİZİN BAŞINA

İstanbul`da sokak hayvanları için ücretsiz ambulans hizmeti başladı. İstanbulluların, hayvan yaralanmaları durumunda "Alo 153"ü aramaları gerekiyor. ARKADAŞLAR BENİM DAHA YENİ HABERİM OLDU VE COK SEVİNDİM BENİM GİBİ HABERİ OLMAYANLAR İÇİN PAYLAŞMAK İSTEDİM ARTIK YOLDA BULUNAN YARALI HASTA HAYVANLAR İÇİN YARDIM ELİ VAR İNŞALLAH DARISI DİĞER İLLERİMİZİN BAŞINA

jumbo muhabbet -
satılık 1 çift orjinal, bilezikli 2007 doğumlu jumbo muhabbet kuşu. Adanda veya yakın iller olursa daha iyi olur. 200 tl. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

jumbo muhabbet -
satılık 1 çift orjinal, bilezikli 2007 doğumlu jumbo muhabbet kuşu. Adanda veya yakın iller olursa daha iyi olur. 200 tl. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

jumbo muhabbet -

jumbo muhabbet -

jumbo muhabbet -

jumbo muhabbet -

jumbo muhabbet -

jumbo muhabbet -