İstanbul`da sokak hayvanları için ücretsiz ambulans hizmeti başladı. İstanbulluların, hayvan yaralanmaları durumunda "Alo 153"ü aramaları gerekiyor.
ARKADAŞLAR BENİM DAHA YENİ HABERİM OLDU VE COK SEVİNDİM BENİM GİBİ HABERİ OLMAYANLAR İÇİN PAYLAŞMAK İSTEDİM ARTIK YOLDA BULUNAN YARALI HASTA HAYVANLAR İÇİN YARDIM ELİ VAR İNŞALLAH DARISI DİĞER İLLERİMİZİN BAŞINA
Allah razı olsun :) Gerçekten çok iyi oldu tam arayınca gelip alıyorlarmı ? Böle bi yardımın açılması gerçekten çok güzel.
Allah razı olsun yeniden.:)
evet gercekten ALLAH razı olsun bu ambulans 2007 yılında sezen aksu candan ercetin ve nice starların verdiği konser parasından toplanıp alınmış ve şöförün aracın bakımı cihazları ve veteriner masrafınıda belediyemiz üstlenmiş okuduğum bilgiye göre ist her neresinde olursanız olun 24 saat hizmetinizde tek şart hayvanın yaralı olması adres veriliyormuş ve gelip alıyorlarmış valla bende bayıldım bu olaya çünkü bu haberi almadan 3 gün önce sokakta cocukların elinde bir yavru kedi aldım ve kedinin arka ayakları resmen paramparca idi süt falan verdim yedi fakat elimde hiç imkanım yoktu onu götürmeye cok acı cekiyordu en sonunda huzura kavuştu cok üzüldüm ama yapıcak hiçbirşeyim yoktu o an