Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

ANTALYA/KUMLUCA`DA 3 AYLIK ERKEK MUHABBET KUŞUMU SATIYORUM -
Arkadaşlar biricik kuşumu kafesiyle birlikte uygun bir fiyata bırakıcam.rengi beyaz,kanatlarında hafif siyah lekerler var,gayet sağlıklı,eğitildiğine harika bi kuş olabilir.satıyorum çünkü onun yerine jako papağan alıcam.bana 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirsiniz.sadece antalya içi satmayı düşünüyorum.

Jumbo Muhabbet -
Elimde Jumbo ingiliz takım mevcut Jumbolar orjinal olup çok iri kuşlardır + olarak yerli 3 adet muhabbet vardır 2 eş olup teki onların yavrusudur erkek çıkmış ve eş tutmaya hazır hale gelmiştir.. Elimde Gloster kanaryalar ve 1 adet alışık sultan papağanı vardır kesinlikle ısırma gibi bir huyu yoktur.. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel Msn adresinden yada Mesaj yolu ile ulaşabilirler... fiyatlar : Jumbolar Son 250 Kanaryalar dişi erkek değişir.. Sultan papağanı : 100

KAYSERIDEN satilik cift muhabbet -

Arkadaslar satmak zorunda kaldigim icin satiyorum baska hic bir sey yok.Kuslarim gayet sagliklidir.Disi su anda yuvada heran yumurtlayabilir.Fiyat uygundur.tercihim sehirici alicilardir.resim asagidadir

[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

Arkadaslar satmak zorunda kaldigim icin satiyorum baska hic bir sey yok.Kuslarim gayet sagliklidir.Disi su anda yuvada heran yumurtlayabilir.Fiyat uygundur.tercihim sehirici alicilardir.resim asagidadir

MUHABBET TAKAS -
ARKADAŞLAR BENİM KUŞLARIM ÇİFTLEŞMİYO SİZDEDE AYNI SORUN VARSA KUŞLARIMIZI KARIŞIK ŞEKİLDE TAKAS EDEBİLİRİZ DİŞİ KUŞUM İNGİLİZ KIRMASI ERKEK KUŞUM YERLİ

çift sultan papaganı satılık -
Arkadaşlar sultanlarımı çok seviyorum ama eskisi gibi ilgilenemediğim icin satmaya karar verdim, aşağıda verdiğim linklere bakarak resimlerini gorebilirsiniz, petshopa vermek istemiyorum, iyi bakamıyorlar ayrıca ayrılmasın istiyorum insan gibi duygusal bu kuşlar, eşlerinden ayrılınca cok üzülüyorlar ve kendi tüylerini yoluyorlar veya tuhaf ötüyorlar. istedigim fiyat tek kuşa verdiğim fiyattır ( 150 tl ) , ben iki kuş ve kafes, yavruluk gibi aksesuarları hepsini veriyorum. ilgilenirseniz bana mail atın. 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel buradan da resimlerini gorebilirsiniz 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Satılık Jumbo Muhabbet Takım -
Elimde Jumbo ingiliz takım mevcut Jumbolar orjinal olup çok iri kuşlardır + olarak yerli 3 adet muhabbet vardır 2 eş olup teki onların yavrusudur erkek çıkmış ve eş tutmaya hazır hale gelmiştir.. Elimde Gloster kanaryalar ve 1 adet alışık sultan papağanı vardır kesinlikle ısırma gibi bir huyu yoktur.. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel Msn adresinden yada Mesaj yolu ile ulaşabilirler... fiyatlar : Jumbolar Son 250 Kanaryalar dişi erkek değişir.. Sultan papağanı : 100

YUVADAN ELE ALIŞIK SATILIK MUHABBET KUŞU -
Merabalar ; Kendi ev üretimim olan yavruyu satıyorum ev üretimi yeme yeni düştü ele alışık ... foruma resim ekleyemiyorum resim isteyen 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.. Satış Ankara içi olacaktır.. iletişim : 🔒 Üyelere Özel Erhan

YUVADAN ELE ALIŞIK SATILIK MUHABBET KUŞU -
Merabalar ; Kendi ev üretimim olan yavruyu satıyorum ev üretimi yeme yeni düştü ele alışık ... foruma resim ekleyemiyorum resim isteyen 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler.. Satış Ankara içi olacaktır.. iletişim : 🔒 Üyelere Özel Erhan

2 çift eş muhabbet. satılık ya da hint bülbülüyle takas olur -
2 çift eş muhabbet var. erkekler mavi dişiler yeşil. çiftlerden birinden daha önce yavru alınmıştır. erkeklerden biri ele alışkındır. çift fiatı 90 lira, 2 çift(4 kuş) alınırsa 160 lira ya da uygun sayıda hint bülbülüyle takas olur. malatyadayım, alıcı ödemeli heryere gönderebilirm. burdan mesaj yazabilirsiniz , msn den yazabilirsiniz ya da telefondan ulaşabilirsiniz. telefondan çağrı bırakın ya da mesaj yazın ben sizi ararım. 🔒 Üyelere Özel

2 çift eş muhabbet. satılık ya da hint bülbülüyle takas olur -
2 çift eş muhabbet var. erkekler mavi dişiler yeşil. çiftlerden birinden daha önce yavru alınmıştır. erkeklerden biri ele alışkındır. çift fiatı 90 lira, 2 çift(4 kuş) alınırsa 160 lira ya da uygun sayıda hint bülbülüyle takas olur. malatyadayım, alıcı ödemeli heryere gönderebilirm. burdan mesaj yazabilirsiniz , msn den yazabilirsiniz ya da telefondan ulaşabilirsiniz. telefondan çağrı bırakın ya da mesaj yazın ben sizi ararım. 🔒 Üyelere Özel

BAKABİLECEK BİRİLERİ... -
EVDE BULUNMADIĞIMDAN DOLAYI GERÇEKTEN BAKABİLECEK ve HAYVANLARA SEVİYORUM DİYE EZİYET EDEN VİCDANSIZLAR HARİCİNDE ÖNCE İNSAN OLMAYI BAŞARABİLMİŞ ARKADAŞLARA..., BİR YAŞINDA KENDİ YAVRULARIMDAN MAVİ RENK DİŞİ CİCİKUŞ DİYEN KAÇMAYAN, ASLA ISIRMAYAN MUHABBET KUŞUMU, BİR ADET PORTAKAL RENGİ DİŞİ KANARYA ve BİR ADET TEPELİ YEŞİL, YAVRU ALDIĞIM DİŞİ KANARYALARI, AYRICA AHŞAP CEVİZ KAPLAMA DEKORATİF GECE LAMBASI AKVARYUM İLE BİRLİKTE HEPSİNİ BİRDEN SADECE 200 TL YE VERİYORUM. İSTANBUL GÖZTEPE FİYATA, 60 TL YE ALDIĞIM İKİ BÖLMELİ BÜYÜK SALMA KAFESİ ve KÜÇÜK YUVARLAK SARI TAŞIMA KAFESİ DE DAHİLDİR... RESİMLERİNİ EKLEMİŞTİM ANCAK LİNKLER BOZUK ÇIKMIŞ... MAİL HESABINIZI VERİRSENİZ RESİMLERİ GÖNDEREBİLİRİM... 🔒 Üyelere Özel

BAKABİLECEK BİRİLERİ... -
EVDE BULUNMADIĞIMDAN DOLAYI GERÇEKTEN BAKABİLECEK ve HAYVANLARA SEVİYORUM DİYE EZİYET EDEN VİCDANSIZLAR HARİCİNDE ÖNCE İNSAN OLMAYI BAŞARABİLMİŞ ARKADAŞLARA..., BİR YAŞINDA KENDİ YAVRULARIMDAN MAVİ RENK DİŞİ CİCİKUŞ DİYEN KAÇMAYAN, ASLA ISIRMAYAN MUHABBET KUŞUMU, BİR ADET PORTAKAL RENGİ DİŞİ KANARYA ve BİR ADET TEPELİ YEŞİL, YAVRU ALDIĞIM DİŞİ KANARYALARI, AYRICA AHŞAP CEVİZ KAPLAMA DEKORATİF GECE LAMBASI AKVARYUM İLE BİRLİKTE HEPSİNİ BİRDEN SADECE 200 TL YE VERİYORUM. İSTANBUL GÖZTEPE FİYATA, 60 TL YE ALDIĞIM İKİ BÖLMELİ BÜYÜK SALMA KAFESİ ve KÜÇÜK YUVARLAK SARI TAŞIMA KAFESİ DE DAHİLDİR... RESİMLERİNİ EKLEMİŞTİM ANCAK LİNKLER BOZUK ÇIKMIŞ... MAİL HESABINIZI VERİRSENİZ RESİMLERİ GÖNDEREBİLİRİM... 🔒 Üyelere Özel

İLGİLENECEK BİRİLERİ... -
EVDE BULUNMADIĞIMDAN DOLAYI GERÇEKTEN BAKABİLECEK ve HAYVANLARA SEVİYORUM DİYE EZİYET EDEN VİCDANSIZLAR HARİCİNDE ÖNCE İNSAN OLMAYI BAŞARABİLMİŞ ARKADAŞLARA..., BİR YAŞINDA KENDİ YAVRULARIMDAN MAVİ RENK DİŞİ CİCİKUŞ DİYEN KAÇMAYAN, ASLA ISIRMAYAN MUHABBET KUŞUMU, BİR ADET PORTAKAL RENGİ DİŞİ KANARYA ve BİR ADET TEPELİ YEŞİL, YAVRU ALDIĞIM DİŞİ KANARYALARI, AYRICA AHŞAP CEVİZ KAPLAMA DEKORATİF GECE LAMBASI AKVARYUM İLE BİRLİKTE HEPSİNİ BİRDEN SADECE 200 TL YE VERİYORUM. İSTANBUL GÖZTEPE FİYATA, 60 TL YE ALDIĞIM İKİ BÖLMELİ BÜYÜK SALMA KAFESİ ve KÜÇÜK YUVARLAK SARI TAŞIMA KAFESİ DE DAHİLDİR... 🔒 Üyelere Özel [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL]

şov muhabbetkuşları -

elimde kalan 8 tane şov (jumbo) muhabbetkuşları satılıktıe toplam 6 tane erkek bir takımda eş olmuş şekilde toplam 8 tane verilecektir ilgilenlere duyurulur ikamet istanbul 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel  

şov muhabbetkuşları -

elimde kalan 8 tane şov (jumbo) muhabbetkuşları satılıktıe toplam 6 tane erkek bir takımda eş olmuş şekilde toplam 8 tane verilecektir ilgilenlere duyurulur ikamet istanbul 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel  

şov muhabbetkuşları -

şov muhabbetkuşları -

DİYARBAKIR`DAN HER KENTE CANLI; -
HER CİNS MUHABBET,HİNT BÜLBÜLÜ,SAKA,SULTAN VE CENNET PAPAĞANI YAVRUSU VARDIR. ```KENDİ YAPIMIMIZ OLAN ÖZEL MAMALAR İLE BESLENMEKTEDİRLER.``` (}}}MUHABET CİNSLERİMİZ: ÇEKOSLAVAK-HOLLANDA-İNGİLİZ-İZMİR VE BUNLARIN KIRMALARIYLA İBARETTİR{{{) E-MAİL:🔒 Üyelere Özel NOT:İÇİNDE ŞEREFSİZLİK DUYGUSU OLANA SATIŞIMIZ YOKTUR..!