Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

British shorthair cinsi kızıma eş arıyorum. -
1,5 yaşında british shorthair cinsi kızım bihter e, acil scottish fold cinsi eş aramaktayız

Scottish fold kızıma ankara içi eş arıyorum -

1,5 yaşında saf kan scottish fold cinsi prensesime eş arıyorum ama Ankara içi olabilir sadece. British erkek kedi eş arıyorum. Kedimin sağlık sorunu yok aradığımız eş sağlıklı bir kedi :) 

ulaşmak için mail atabilirsiniz gün içi cevap mutlaka verilcektir.

(🔒 Üyelere Özel)

scottish fold Eş arıyorum -

Merhabalar,

scottish fold erkek olan kedime çifleşmesi için eş arıyoruz İstanbulda ikametgah ediyoruz. İlgilenen bana 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan dönebilir.

scottish fold Eş arıyorum -

Merhabalar,

scottish fold erkek olan kedime çifleşmesi için eş arıyoruz İstanbulda ikametgah ediyoruz. İlgilenen bana 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan dönebilir.

İZMiR Britishshorthair Oğlumuza -
Güzel scottishfold yada british gelin ariyoruz.izmir hatay 🔒 Üyelere Özel dan ulasabilirsiniz

İzmir Britishshorthair Oglum Safkan dişi eş ariyorr... -
Oğlum Cabbar 5aylik blue renk kizginliga girdi kendisi cok bakimli ve yakişikli tüm aşilari tamdir.babasi türkiye sampiyonu Barondur.Oglum safkan scr belgesi sahibi ev aslani gibi cok tatli ve sevecen temiz.. Kisacasi asilari tam scottish yada british gelin adaylarimiz izmir hatay semtinde evimize davetli.eposta adresim 🔒 Üyelere Özel

British shorthair oğluşuma scotish bir gelin arıyorum :) Çankaya/ANKARA -
Tüm aşıları tam olan bir buçuk yaşındaki oğluşuma scotish eş arıyorum

Scodish kızımıza eş (İZMİR) -

1 yaşında Scodish kızımıza British eş aramaktayız .     🔒 Üyelere Özel    mail ile ulaşabilirsiniz..Eşimin kendisi veterinierde çalışmaktadır o yüzden tüm aşı ve bakımları eksiksiz ve zamanaında yapılmıştır.

1 yaşında Scodish kızımıza British eş aramaktayız .     🔒 Üyelere Özel    mail ile ulaşabilirsiniz..Eşimin kendisi veterinierde çalışmaktadır o yüzden tüm aşı ve bakımları eksiksiz ve zamanaında yapılmıştır.

Scottish Fold Kızımıza Acil British Shorthair Eş Arıyoruz. ATAŞEHİR -

2 yaşında scottish fold kızımıza eş arıyoruz. ( 🔒 Üyelere Özel )

Scottish Fold Kızımıza Acil British Shorthair Eş Arıyoruz. ATAŞEHİR -

2 yaşında scottish fold kızımıza eş arıyoruz.

Scottish fold kızıma eş arıyorum -
İstanbul pendikdeyiz ve kızıma uygun British eş arıyoruz ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirler

Kızım kızgınlık döneminde ona British eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirler

Kızım kızgınlık döneminde ona British eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirler