Kedime Eş Arıyorum
1,5 yaşında saf kan scottish fold cinsi prensesime eş arıyorum ama Ankara içi olabilir sadece. British erkek kedi eş arıyorum. Kedimin sağlık sorunu yok aradığımız eş sağlıklı bir kedi :)
ulaşmak için mail atabilirsiniz gün içi cevap mutlaka verilcektir.
(🔒 Üyelere Özel)
Merhabalar,
scottish fold erkek olan kedime çifleşmesi için eş arıyoruz İstanbulda ikametgah ediyoruz. İlgilenen bana 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan dönebilir.

Merhabalar,
scottish fold erkek olan kedime çifleşmesi için eş arıyoruz İstanbulda ikametgah ediyoruz. İlgilenen bana 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan dönebilir.

1 yaşında Scodish kızımıza British eş aramaktayız . 🔒 Üyelere Özel mail ile ulaşabilirsiniz..Eşimin kendisi veterinierde çalışmaktadır o yüzden tüm aşı ve bakımları eksiksiz ve zamanaında yapılmıştır.
1 yaşında Scodish kızımıza British eş aramaktayız . 🔒 Üyelere Özel mail ile ulaşabilirsiniz..Eşimin kendisi veterinierde çalışmaktadır o yüzden tüm aşı ve bakımları eksiksiz ve zamanaında yapılmıştır.
2 yaşında scottish fold kızımıza eş arıyoruz. ( 🔒 Üyelere Özel )
2 yaşında scottish fold kızımıza eş arıyoruz.