Kedime Eş Arıyorum
İstanbul avrupa yakasında 1 yaşında kızıma acil eş aramaktayım
2.5 yaşında dişi ankara kedime eş arıyorum çok acil . 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz
Krem renkli erkek iran kedime eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel e mesaj atabilir resim atabilirim
Ankarada çiftleştirmek için Scottish Fold oğlumuza British fold dişi aramaktayız.
Ankarada çiftleştirmek için Scottish Fold oğlumuza British fold dişi aramaktayız.
Safkan iran erkek kedime anadolu yakasindan es ariyorum. Cins farketmez. Disi kediyi evimde misafir edecegim. 🔒 Üyelere Özel dan ulasabilirsiniz
Merhaba :)
10 aylık annesi ve babası siyam olan oğluma siyam veya iran eş arıyorum. Aşıları tam uysal bir ev kedisidir, aşağıda ki mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.
🔒 Üyelere Özel
Chinchilla kedime eş arıyorum.
Merhabalar, şecereli British Shorthair kedilerime british ya da scottish fold eş arıyorum. İlgilenenler bu numaradan ulaşabilirler: 🔒 Üyelere Özel ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, şecereli British Shorthair kedilerime british ya da scottish fold eş arıyorum. İlgilenenler bu numaradan ulaşabilirler: 🔒 Üyelere Özel ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.