Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

İran Chincilla Oğlumuza Eş Arıyoruz / İstanbul / Acil! -

Merhaba,

1.5 yaşındaki safkan oğlumuza eş arıyoruz, durum da biraz acil. Tüm aşıları ve parazit tedavileri yapıldı, çok sağlıklı ve uysal bir kedidir. 🔒 Üyelere Özel a mail gönderebilirsiniz, sürekli kontrol ediyorum.

Dişi Van kedime acil eş arıyorum -

1 yaşında dişi van kedime acil eş arıyorum (istanbul) 🔒 Üyelere Özel

Sivas-Tekir Erkek Kedime Eş Arıyorum -

Tüm aşıları tam erkek olan tekir kedime eş arıyorum. Cins takıntısı olmayan biriyseniz lütfen benimle irtibata geçin. 11 aylık ve bir kaç haftadır bulamıyorum. Lütfen yardımcı olun. ^.^ 🔒 Üyelere Özel hesabından bana ulaşabilirsiniz. 

Sivas-Tekir Erkek Kedime Eş Arıyorum -

Tüm aşıları tam erkek olan tekir kedime eş arıyorum. Cins takıntısı olmayan biriyseniz lütfen benimle irtibata geçin. 11 aylık ve bir kaç haftadır bulamıyorum. Lütfen yardımcı olun. ^.^ 🔒 Üyelere Özel hesabından bana ulaşabilirsiniz. 

Scottish fold oğluma eş İstanbul -

Tercihen istanbul anadolu bölgesinde ikamet eden british shorthair veya scottish straight cinsi gelin adayları aranmaktadır. Detaylar için 🔒 Üyelere Özel

çok güzel skotishime eş ariyorum -
Beyaz sereceli. Aşıları yeni ve tamam. silver skotish oğluma Güzel bir eş arıyorum. Acill Sevgi 🔒 Üyelere Özel sisli okmeydanı istanbul

Beyaz sereceli silver skotish oğluma Güzel bir eş arıyorum. Acill Sevgi 🔒 Üyelere Özel sisli okmeydanı istanbul

Beyaz sereceli silver skotish oğluma Güzel bir eş arıyorum. Acill Sevgi 🔒 Üyelere Özel sisli okmeydanı istanbul

Kedime, Tekir/Dişi eş arıyorum (İstanbul/Şişli civarı) -

Merhaba,
2 yaşında erkek kedim için tekir/dişi eş arıyorum. Fazlasıyla uysaldır. 3 jenerasyondur bu mahalle civarındalar. Annesini de sokakta besliyoruz.

Şişli civarı tercih sebebi olsa da, İstanbul içinde olduğu müddetçe mesafe sorun olmayacaktır.

Kedime, Tekir/Dişi eş arıyorum (İstanbul/Şişli civarı) -

Merhaba,
2 yaşında erkek kedim için tekir/dişi eş arıyorum. Fazlasıyla uysaldır. 3 jenerasyondur bu mahalle civarındalar. Annesini de sokakta besliyoruz.

Şişli civarı tercih sebebi olsa da, İstanbul içinde olduğu müddetçe mesafe sorun olmayacaktır.

Scotisch cinsi dişi kedime eş arıyorum İzmir -

🔒 Üyelere Özel irtibat

Scottish Fold oğluma british shorthair eş ariyorum -
Suanda 3 aylik bir scottish fold.2016 kasim ayi icerisinde çiftleştirmek istiyorum.Kedim beyaz , tatli bir oğluş.Çiftlestireceğimiz kedinin whiskas veya beyaz renkte olmasi onceliklerimizdendir... Tel:🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold oğluma british shorthair eş ariyorum -
Suanda 3 aylik bir scottish fold.2016 kasim ayi icerisinde çiftleştirmek istiyorum.Kedim beyaz , tatli bir oğluş.Çiftlestireceğimiz kedinin whiskas veya beyaz renkte olmasi onceliklerimizdendir... Tel:🔒 Üyelere Özel

13 temmuz 2016.İZMİR Chincilla oğluma dişi arıyorumm acilll -
Kedimiz cok bakımlıdır ve sağlıklıdır aşıları tamdır. Aynı Nitelikte dişi arıyorum. 11 aylıktır. İzmir den bekliyorum.

Kedimiz cok bakımlıdır ve sağlıklıdır aşıları tamdır. Aynı Nitelikte dişi arıyorum. 11 aylıktır. İzmir den bekliyorum.

britsh shorthair kızıma eş arıyorum (izmir) (bursa) -
15 aylık kızıma es arıyorum scotish veya British olabilir ..Blue point veya beyaz ilk tercihimizdir ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail atabilirler.

Skotish fold kızımıza es ariyoruz -
İzmir de oturuyoruz. 🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold oğluma eş arıyorum // İSTANBUL BAHCELİEVLER -

🔒 Üyelere Özel isteyenler whatsapptan yazabilirler. Oğlumuza icin gelin adaylarını bekliyoruz 7 aylık.