Kedime Eş Arıyorum
Merhaba,
1.5 yaşındaki safkan oğlumuza eş arıyoruz, durum da biraz acil. Tüm aşıları ve parazit tedavileri yapıldı, çok sağlıklı ve uysal bir kedidir. 🔒 Üyelere Özel a mail gönderebilirsiniz, sürekli kontrol ediyorum.

1 yaşında dişi van kedime acil eş arıyorum (istanbul) 🔒 Üyelere Özel
Tüm aşıları tam erkek olan tekir kedime eş arıyorum. Cins takıntısı olmayan biriyseniz lütfen benimle irtibata geçin. 11 aylık ve bir kaç haftadır bulamıyorum. Lütfen yardımcı olun. ^.^ 🔒 Üyelere Özel hesabından bana ulaşabilirsiniz.
Tüm aşıları tam erkek olan tekir kedime eş arıyorum. Cins takıntısı olmayan biriyseniz lütfen benimle irtibata geçin. 11 aylık ve bir kaç haftadır bulamıyorum. Lütfen yardımcı olun. ^.^ 🔒 Üyelere Özel hesabından bana ulaşabilirsiniz.
Tercihen istanbul anadolu bölgesinde ikamet eden british shorthair veya scottish straight cinsi gelin adayları aranmaktadır. Detaylar için 🔒 Üyelere Özel
Merhaba,
2 yaşında erkek kedim için tekir/dişi eş arıyorum. Fazlasıyla uysaldır. 3 jenerasyondur bu mahalle civarındalar. Annesini de sokakta besliyoruz.
Şişli civarı tercih sebebi olsa da, İstanbul içinde olduğu müddetçe mesafe sorun olmayacaktır.
Merhaba,
2 yaşında erkek kedim için tekir/dişi eş arıyorum. Fazlasıyla uysaldır. 3 jenerasyondur bu mahalle civarındalar. Annesini de sokakta besliyoruz.
Şişli civarı tercih sebebi olsa da, İstanbul içinde olduğu müddetçe mesafe sorun olmayacaktır.
🔒 Üyelere Özel irtibat
🔒 Üyelere Özel isteyenler whatsapptan yazabilirler. Oğlumuza icin gelin adaylarını bekliyoruz 7 aylık.