Kedime Eş Arıyorum
British Shorthair 10 aylık aşıları tamam kendi cinsinden oglumuza gelin arıyoruz bize bu numaradan ulaşa bilirsiniz
yer izmir
🔒 Üyelere Özel
Oğlumuz Behlül ( scottish Fold 10 Aylık ) için kızgınlık dönemi nedeniyle Dişi British arıyoruz. İzmir 'de olanları tercih ediyoruz.İlgilenenler lütfen cep tlf nundan ( 🔒 Üyelere Özel ) ulaşabilirse seviniriz.
8 aylık Scottish fold kedime erkek arıyorum İstanbul olması gerekiyor - 🔒 Üyelere Özel
8 aylık Scottish fold kedime erkek arıyorum İstanbul olması gerekiyor - 🔒 Üyelere Özel
Oglum 1,5 yaşında safkan gri (Blue) renkte british shorthairdir Gölbaşı/Ankarada ikamet etmekteyiz.Aşılarını hep zamanında yaptırdık.Oglumun daha önceden tecrübeleri mevcuttur.Oglum bizimle birlikte ev ortamında yaşamaktadır.Scotish fold,Scotish straight,British shorthair cinsi dişi eş aramaktayız.
İrt. no: 🔒 Üyelere Özel
Ankara içerisinde oglumuz için eş adaylarını bekleriz detaylı bilgi için irt. no: 🔒 Üyelere Özel
İki yaşındaki tekir kedimize dişi arıyoruz. Kedimizin bütün aşıları tamdır ve uysaldır. Sivas ve çevre illerden uygun eşlerle görüşebiliriz.
9 aylık iran chinchilla oğlumuza cok acil gelin arıyoruz. Oğlumuzun bütün aşıları tamdır. Asla ısırması tırmalaması saldırması yoktur gayet uysal ve sakindir. İstanbul anadolu yakası tercihimizdir
9 aylık iran chinchilla oğlumuza cok acil gelin arıyoruz. Oğlumuzun bütün aşıları tamdır. Asla ısırması tırmalaması saldırması yoktur gayet uysal ve sakindir. İstanbul anadolu yakası tercihimizdir
Ankara içerisinde oglumuz için eş adaylarını bekleriz detaylı bilgi için irt. no: 🔒 Üyelere Özel
gece 3 .yaşında sağlık scottish fold cinsidir.
ona uygun bir eş aramaktayız .
Ankara içi evimizde ağırlamak isteriz kızımızı
İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirler . . .