Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Scottish fold kızıma, british shorthair eş arıyorum -

Kahramanmaraş merkezde ikamet ediyorum. Henüz 6 aylık 1 yıllı doldurunca çiftleştirmek istiyorum british shorthair'la 

British shorthair kızımıza British damat arıyoruz - İzmir -

1.5 yaşında British kızımızı çiftleştirmek için aynı cins erkek kedi arıyoruz. İzmir Hatay da ikamet ediyoruz. 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

1.5 yaşında British kızımızı çiftleştirmek için aynı cins erkek kedi arıyoruz. İzmir Hatay da ikamet ediyoruz. 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Oran persian red point kızım Mia için damat adayları -
İzmir karşıyaka iran persian red point beyaz-mavi gözlü kızım mia için evimizde konuk edebileceğimiz beyaz iran erkek damat adayı aramaktayız ilgilenenler watsap tan mesaj yazabilir watsap 0532 724 65 05

Scottish fold oglumuza es ariyoruz. -

Kedim 1bucuk yasinda. Scottish fold gri renk. 

iletisim icin 🔒 Üyelere Özel

melike sahin

SAFKAN BRİTİSH SHORTHAIR(blue) OGLUMA EŞ (ANKARA) -

Oglum dumanın aşıları tam olup hiçbir sıkıntısı yoktur ankara içerisinde kızlarına eş arayan pet sahiplerini bekleriz  

irt. no: 🔒 Üyelere Özel

SAFKAN BRİTİSH SHORTHAIR(blue) OGLUMA EŞ (ANKARA) -

Oglum dumanın aşıları tam olup hiçbir sıkıntısı yoktur ankara içerisinde kızlarına eş arayan pet sahiplerini bekleriz  

irt. no: 🔒 Üyelere Özel

İRAN PERSİAN ERKEK oglumuza DİSİ İRAN Gelin aramaktayiz -

Merhabalar 

1.5 yasinda yesil gozlu karbeyaz Pars oglumuza ayni statu de disi Beyaz İran ariyoruz.

Evimizde kedimize ozel oda bulunamktadir , Bursa / Nilufer / Ertugrulkent bolgesinde ikamet etmekteyiz

İletisim : 🔒 Üyelere Özel

Whatsupp uzerinden fotolari gonderebilirsiniz 

Selamlar🖐🏻🖐🏻

Kedimize.es ariyoruz Izmir -
Himalayan cinsi kizimiza es ariyoruz

Ankarada safkan British shorthair gri(Blue) renkteki ogluma eş arıyorum -

Ankara içerisinde bir yavru karşılıgında British shorthair yada Scotish Fold ırkında  eş arıyorum.eşleşme dişinin yani sizin evinde olmak şartıyla our. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

Scotish fold ogluma. British es ariyorum bursa gemlik -
Kendi ecimizde agirlamak sartiyla

Scottish fold Erkek kedime, british shorthair es ariyorum. -

Kedim 1bucuk yasinda. Suan kizginlik doneminde.

avrupa yakasinda oturan British shorthair disi kedisi olan var ise iletisime gecebilir mi ?

🔒 Üyelere Özel melike sahin.

🔒 Üyelere Özel

ATAŞEHİR S.FOLD OĞLUMA EŞ KEDİCİK -

seldagunduz@hotmail.🔒 Üyelere Özel bana ulaşabılırısınız.Asıları tamdır.Oğlum kırık kulaklı:)

2.5 Yaşında Safkan Erkek Scotishfold Eşini Arıyor ( IZMIR ) -

Izmir Karşıyaka'da Safkan Scottish Fold Erkek kedimiz için tercihen tecrübeli Scotish Straight yada British Shorthair dişi eş aramaktayız ( farklı ırklar kesinlikle olmaz) . Kedimiz Çok sağlıklı , aşıları tam ,evde yaşayan, iri bir safkandır.
İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan/whatsapp'dan ulaşmasını rica ederiz.

Izmir Karşıyaka'da Safkan Scottish Fold Erkek kedimiz için tercihen tecrübeli Scotish Straight yada British Shorthair dişi eş aramaktayız ( farklı ırklar kesinlikle olmaz) . Kedimiz Çok sağlıklı , aşıları tam ,evde yaşayan, iri bir safkandır.
İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan/whatsapp'dan ulaşmasını rica ederiz.