Kedime Eş Arıyorum

Scodish kızımıza eş (İZMİR)

1 yaşında Scodish kızımıza British eş aramaktayız .     🔒 Üyelere Özel    mail ile ulaşabilirsiniz..Eşimin kendisi veterinierde çalışmaktadır o yüzden tüm aşı ve bakımları eksiksiz ve zamanaında yapılmıştır.

Iyi akşamlar.İlaninizi okudum bizim oglumuz Cabbar britishshorthair blue renkte ve ona eş ariyorum 🔒 Üyelere Özel izmir hatayda oturuyoruz.Bizim kedimizin tüm aşılari tam ve son derece bakimlı safkan secereli kedi.isterseniz aşı karnelerini karşılıklı gösterelim görüşelim eşleyelim.whatsapptan fotolarini atabilirimsizin icin uygunsa bana bu numaradan ulasırsınız 🔒 Üyelere Özel

Iyi akşamlar.İlaninizi okudum bizim oglumuz Cabbar britishshorthair blue renkte ve ona eş ariyorum 🔒 Üyelere Özel izmir hatayda oturuyoruz.Bizim kedimizin tüm aşılari tam ve son derece bakimlı safkan secereli kedi.isterseniz aşı karnelerini karşılıklı gösterelim görüşelim eşleyelim.whatsapptan fotolarini atabilirimsizin icin uygunsa bana bu numaradan ulasırsınız 🔒 Üyelere Özel Verdiğiniz gmail adresine e posta gitmiyor

Benim oğlum 15 aylık british long hair aynı zamanda deneyimli.İzmir KArşıyaka'da oturuyorum.Düşünürseniz görüşebiliriz.

facitman yazdı :

1 yaşında Scodish kızımıza British eş aramaktayız .     🔒 Üyelere Özel    mail ile ulaşabilirsiniz..Eşimin kendisi veterinierde çalışmaktadır o yüzden tüm aşı ve bakımları eksiksiz ve zamanaında yapılmıştır.

Yanıtlamak için giriş yapın