Kedime Eş Arıyorum

British shorthair cinsi kızıma eş arıyorum.
1,5 yaşında british shorthair cinsi kızım bihter e, acil scottish fold cinsi eş aramaktayız

Oğlumuz efe de 1 yaşında British shorthair (blue). Gemlik'te ikamet ediyoruz uygunsa iletişime geçebiliriz .

🔒 Üyelere Özel

Kubra77 yazdı :
1,5 yaşında british shorthair cinsi kızım bihter e, acil scottish fold cinsi eş aramaktayız

Secereli 8aylik british oglum var eş ariyoruz izmir 🔒 Üyelere Özel

Merhaba,

ScottihFold Bluepoint 1.5 yaşında erkek kedim var.istanbulda ikamet ediyorum.İsterseniz görüşmek isterim.

Kubra77 yazdı :

Merhaba,

ScottihFold Bluepoint 1.5 yaşında erkek kedim var.istanbulda ikamet ediyorum.İsterseniz görüşmek isterim.

Kubra77 yazdı :

Merhaba 1 buçuk yaşında scottish fold oğlum var talibiz

Kubra77 yazdı :

Acilllll bizimde eşe ihtiyacımız var 

Kardeşim acil diye yazmışsın ama cevaplara bakıyor musun? acaba.

Nezaketen de olsa cevap verilmeli Yer de belli değil.

Kubra77 yazdı :
Merhaba nerde ikamet ediyorsunuz acaba benim scottish fold oluşum var instagram @neselikal:)

Mehabalar düşünürseniz Scottish fold oğlumuz var:) 🔒 Üyelere Özel

Goksel16 yazdı :

Oğlumuz efe de 1 yaşında British shorthair (blue). Gemlik'te ikamet ediyoruz uygunsa iletişime geçebiliriz .

🔒 Üyelere Özel

Kubra77 yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın