Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

2.5 Yaşında Safkan Erkek Scotishfold Eşini Arıyor ( IZMIR ) -

Izmir Karşıyaka'da Safkan Scottish Fold Erkek kedimiz için tercihen tecrübeli Scotish Straight yada British Shorthair dişi eş aramaktayız ( farklı ırklar kesinlikle olmaz) . Kedimiz Çok sağlıklı , aşıları tam ,evde yaşayan, iri bir safkandır.
İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan/whatsapp'dan ulaşmasını rica ederiz.

scotish kizimiza british damat ariyoruz -

11 aylik scotish kizimiza damat ariyoruz 🔒 Üyelere Özel anadolu yakasi tercihimiz whatsapp tan iletisime gecebiliriz

scotish kizimiza british damat ariyoruz -

11 aylik scotish kizimiza damat ariyoruz 🔒 Üyelere Özel anadolu yakasi tercihimiz whatsapp tan iletisime gecebiliriz

Çok acil cihincila yada iran erkek -
Kızım annesi cihincila babasi kirma çok acil es arıyoruz. Kızgınlık döneminde çok güzel bir kiz uzun tüylü 🔒 Üyelere Özel

Çok acil cihincila yada iran erkek -
Kızım annesi cihincila babasi kirma çok acil es arıyoruz. Kızgınlık döneminde çok güzel bir kiz uzun tüylü 🔒 Üyelere Özel

Ankara British (blue) ogluma eş arıyorum -

14 Aylık olan blue(gri) renkteki bütün aşıları zamanında yapılmış olup son derece saglıklı olan tecrübeli ogluma eş arıyorum Ankara . 🔒 Üyelere Özel

Ankara British (blue) ogluma eş arıyorum -

14 Aylık olan blue(gri) renkteki bütün aşıları zamanında yapılmış olup son derece saglıklı olan tecrübeli ogluma eş arıyorum Ankara . 🔒 Üyelere Özel

konyadan erkek iran kedisi arıyorum acil -
kedim saf iran kedisidir. erkek eş arıyorum .hicbir sağlık problemimiz yoktur.

British ogluma es izmir -
British oglumuza es ariyoruz 1.5 yasinda tecrubeli 🔒 Üyelere Özel

Acilll disi scottich fold kedime british es ariyorum..atasehir -
Ilk defa ciftlescek olan kizimiza es ariyoruz. 1.5 yasinda ve asilari tam dir. Iletisim whats up 🔒 Üyelere Özel

Scottish fold kızıma eş arıyoruz rengi özel ANKARA -

Keresim bir yaşında ilk olacak. Mümkünse açık renklerde Scottish fold arıyoruz. Tüm aşıları tam bakımlı ve az bulunan renkten. Beyaz ve çok açık gri karışımı. İrtibat 🔒 Üyelere Özel

Scottish fold kızıma eş arıyoruz rengi özel ANKARA -

Keresim bir yaşında ilk olacak. Mümkünse açık renklerde Scottish fold arıyoruz. Tüm aşıları tam bakımlı ve az bulunan renkten. Beyaz ve çok açık gri karışımı. İrtibat 🔒 Üyelere Özel

İran Chincilla Oğlumuza Eş Arıyoruz / İstanbul / Acil! -

Merhaba,

1.5 yaşındaki safkan oğlumuza eş arıyoruz, durum da biraz acil. Tüm aşıları ve parazit tedavileri yapıldı, çok sağlıklı ve uysal bir kedidir. 🔒 Üyelere Özel a mail gönderebilirsiniz, sürekli kontrol ediyorum.

Merhaba,

1.5 yaşındaki safkan oğlumuza eş arıyoruz, durum da biraz acil. Tüm aşıları ve parazit tedavileri yapıldı, çok sağlıklı ve uysal bir kedidir. 🔒 Üyelere Özel a mail gönderebilirsiniz, sürekli kontrol ediyorum.

Merhaba,

Merhaba,

Merhaba,