Muhabbet Kuşları

değerli arkadaşlar sorularınızı bekliyorum
ben erkan yalovada üreticiyim 15 senedir bu işi profosyenel olarak yapıyorum her türlü soru ve sorunlarınıza çözüm bulmak için sizi bekliyorum

erkan abi ya kuşum tüy dökmeye başladı ama hani uçarken uçuşan ufak tüyerden değil bildiğin bütün bütün köklü tüyleri kafesine dökmeye başladı napmalıım bi veterinere gitmeli miyim?

çağlar kuşun tüy dönemine girmiş bir buçuk ay kadar sürer.bu normal bir süreç her sene tekrar eder veterinere gerek yok.kuşun gıdalarına dikkat edin problem olmaz.kolay gelsin.

arkadaşım biz erkek muhabettin yanına 2 yıl sonra yavru dişi aldık ama aldığımız yavru erkek çıktı.sorum şu iki erkek bir kafeste geçinebilir mi? diğer kuşa alıştık vermeye de kıyamıyoruz ne yapmalıyız? teşekkürler

merhaba ben 11 yaşındayım erkek bir muhabbet kuşu alacağım size bir kaç sorularım olacak 1=hangi yyemden almalıyım? 2=yemin dışında başka şeyler de yapmalımıyım? 3=oyuncak olarak neler almalıyım ?

Merhaba norwich Muhabbet kuşu yemimizin zaman içinde oluşan kurtlanması olayını nasıl önleyebiliriz, yem paketini ilk açışımızdaki içinden çıkan minik ve kahverengi böceklerin (bir aile büyüğüm bit olduklarını söyledi ama emin değilim) kaynağı yemin kabuksuz oluşu mu yoksa alışveriş yaptığımız dükkanı değiştirelim mi? Şİmdiden yardımlarınız için teşekkürler.

kuşlarda verimi artırmak için ne yapmalıyız birde yavrusu olan kuşa neler vermemi tavsiye edersiniz. ayrıca kuşlarımdan bir tanesi çok halsiz ve sürekli kusuyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkür edıyorum

benim iki kusum var ama cift mi deil mi bilmiyorum hatta cinsiyetlerini bile bilmiyorum gagalarından anlasılıyomus hep öpüşüyolar ama işte resim hangisi erkek hangisi dişi ??? 🔒 Üyelere Özel

@ unutulur mu Bence sarı olan kuş bariz dişi, mavili beyazlı klas kuş da erkek, çünkü gaganın üstü mavimsi-morumsu renk tonda. Laf aramızda güzel kuşmuş nazarımız değmese bari.

erkek kuşumun yavaya girmesnin sebeb neder acaba ?

kuşlarımın çiftleşmesini nasıl sağlayabilrim

Yanıtlamak için giriş yapın