Muhabbet Kuşları

değerli arkadaşlar sorularınızı bekliyorum
ben erkan yalovada üreticiyim 15 senedir bu işi profosyenel olarak yapıyorum her türlü soru ve sorunlarınıza çözüm bulmak için sizi bekliyorum

Merhabalar 1 çift muhabbet kusum var 1 ay önce aldım ve dişi kuşun karnında yumurta var dedi adam bana baktırdı gercekten var şimdi 1 ay oldu yemlerini sularını mamalarını düzenli olarak veriyorum kimsede rahat etmiyor ama dişi kusun yuvayla alakası bile yok bu kus yumurtlarmı şimdiden tesekkürler

merhabe norwich kuşlar hakkında baya biliginiz var beni de aydınlatırsanız sevinirim benbi ay önce kuş aldım 7-8 aylık dedi kuşçu tam emin değil ama gaga üstü deri mavi de değil kahverengide değil beyaz renkte ama kar beyaz değil..kuşçu erkek diyo bende mavilik yok deyince daha belirginleşmemiştir diyo yardımcı olurmusunuz erkekmidir bu.??foto koycaktım ama nasıl konulduğunu bilmiyorum ne olur yardım acil öğrenmem lazım

merhabar 1 ay önce çift kuş aldım adam karnında yumurtası var dedi en geç 2 haftaya yumurtlar dedi ama nerdeyse 1.5 ay olacak kusun yuvayla ilgisi bile yok acaba napmalıyım

merhaba erkan abi ben yeni yavru bi kus aldım elime aldırmıyo kendini ama kafesinde sevdiriyo ve elime geliyo elimle tutup sevmessem evcillesmezmi?

iyi günler. ben üreticiden daha önce yavru alınmış bir jumbo çift aldım. bir hafta içinde yumurtlayacağını söyledi fakat iki hafta geçti. erkek kızgın ama dişi boynunu içe cekip ayaklarını kapatacak sekılde tunuyor. pek hareket etmiyor. daha önce böyle duran bi kusum olmustu. sizce ne yapmalıyım. hemen hergun mama veriyoum vitamınını eksık etmiyorum. bir sorumdaha olacak. yumurtalı bir cift aldım. biri yumurtadan cıkmıs 2 sı yumurtaydı. 1 hafta gecti yumurtalarda bir şey yok. sizce uretici boş yumurtaları koyumus olabilir mi? ve ne zaman altından alayım.

merhaba Erkan Bey, 8 aylık muhabbet kuşum hasta. gece pencereyi açık unuttuğum için üşüttü sanırım, ötmüyor ve kabarıyor. lütfen yardım ediiinn :((

MERHABA ERKAN BEY MUHABBET KUŞLARINA YEM KUM VE GAGA TAŞI DIŞINDA HANGİ BESİNLERİ VERMELİYİM 1 ÇİFT MUHABBET YAVRU EŞİM VAR İLERİDE YAVRU ALMAK İSTİYORUM HANGİ MEYVE VE SEBZELERİ VEREBİLİRİM BENİM İÇİN ÖNERİLERİNİZ NELER TEŞEKKÜR EDERİM

erkan abi benimde bi muhabbet kuşum var dişi alalı 1 hafta oldu 4-6 aylık ötüyor ama ilk gelidği günden beri titriyo bu bana alışmamasından dolayımıdr yoksa başka bişey mi var hareketleri normal beni görünce yemeği fln kesmio ama her zmn hafif bi titreme var lütfen yardım

merhaba bir sorunum var iki yanı duvar olan salmamın içinde yaklaşık 60 adet muhabbet kuşu besliyorum. benim sorunum kuşlar duvarı inanılmaz derecede kemirdi her tarafını kuşlara bir zararı varmı sizce yada herhangibi bir vitamin eksikliğindenmi kaynaklanıyor yardımcı olursanız çok sevinirim

ben şevval kuşumu alalı daha 3 gün oluor kuşum dişi muhabbet kuşu kafesinde duruor hiç çıkarmıorum çünkü çok kaçıor benden ayrıca kafese elimi soktuğumda uçmaya başlıor benden kaçıor kendini ellettirmior ve yemek yerken yemeğini etrafa çok saçıor kafasıyla napabiliirm sorularıma cvp arıorum

Yanıtlamak için giriş yapın