Muhabbet Kuşları

değerli arkadaşlar sorularınızı bekliyorum
ben erkan yalovada üreticiyim 15 senedir bu işi profosyenel olarak yapıyorum her türlü soru ve sorunlarınıza çözüm bulmak için sizi bekliyorum

mrb arkadaşlar 2 çift çok güzel kuşum var ve bunları üretımaneden secerek aldım aldıgımda 5-6 aylıklardı suan 9-10 aylık cıvarındalar cok saglıklılar ve anlasmıs cıftler öpüşüyolar bırbırlerının kafalarını kasıyolar erkekler cok guzel kurda yapıolar tek ayaklarını dişinin sırtınada atıyolar fakat sonu gelmıyo dişi gerı cekılıyo yada erkegı gagalıyor nijer tohumu verdım yerden yaklasık 1.5 metre yuksekdeler yuvalıkları takılı havuc yumurta yanı en guzel sekılde bakıyorum ve fazla rahatsız etmıyorum yardımlarınıza ve onerılerınıze ıhtıyacım var

slm ben fatih ben amatör olarak üretim yapmak istiyorum 5 çift kuş aldım bunları bodrumda besliyorum rutubet yok ama tam aydınlık degil karanlıkta degil loş bir ortam sıkıntı olurmu bide 5 çift kuşu alalı 3-4 ay oldu ama daha yumurtlamadılar daha ne kadar bekleyeyim yoksa çiftleri dagıtayımmı yeni çiftmi deneyeyim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

SELAM Ü ALEYKÜM BENDE DBAKIRDA ÜRETİCİYİM KUŞLARIN BİTLENMESİ VE TEDAVİSİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM AYRICA KUŞLARA ZARAR VERMEDEN YAPILACAK İLAÇ ÖNERİNİZİ BEKLİYORUM.

erkan bey ben daha dün bir kuş aldım hiç hareket etmiyor bunun yeni kafesten olduğunu düşünüyorum.Size sorum kuşum 10-15 dakika arayla hapşırıyor bunun nedeni ne olabilir.Dışkısının etrafı ıslak oluyor bunu kuşçuya sorduğumda o bana kuşların dışkısını yaptığı yerden çişinide yaptığnı söyledi eve gelince biraz dikkat ettim gerçektende bazı dışkıları öyle bazı dışkıları ise kuru.Sizden tek isteğim hapşırma kuşlarda genelde oluyomu eğer olmuyorsa bunun nedeni ne olabilir acil cevap bekliyorum

slm ben kuşumla ilgili bir şeyi merak ediyorum. cinsiyeti erkek. kuş seslerini çok sevdiğim için almıştım yaklaşık 1 hafta oluyor. ama ben varken ötmüyor. ben işe gidince akşama kadar öttüğünü söylüyorlar ben eve geldiğimde çok nadiren ötüyor. bu iyimi kötümü anlayamadım. bu bana alışmadığınımı gösteriyor. evdeyken yanımdan pek ayırmıyorum onunla konuşuyorumda. bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

slm bnm bi erkek bi kız muhabbet kuşum var.kız olanının ceresi beyazımsı açık bir renkti şimdi morumsu mavimsi bir renk aldı bunun sebebi ne olabilir yardım!

benim yavru bi kuşum var ayağında bi zedelenme var yürüyemiyor ama zor durumda kalınca basıyor ayağını yukarı kaldırıyor şimdi yeni öğrendi yere oturup kalnına oturuyor ne yapmalıyım neşeli yem yiyor su içiyor ötüyor ama ayağını basarken zorlanıyor tam tutamıyor kavrayamıyor ne yapabilirim veterinere götüremiyorum çlook soğuk burasıı

Erkan bey benim bir çift 2 yaşındaymış sonradan öğrendim muhabbet kuşum var.Alalı üç ay oldu ama bir türlü yumurtlamadılar alırken çift diye almıştım ama çiftleştiklerini bile görmedim.Bi çiftte 3 aylık yavrularım var bazen iki çiftide dışarıya bırakıyorum yavru olan çiftin dişisi sürekli diğerlerini ısırıyor.Neyse bende 2 yaşında olan muhabbet kuşlarını kuşçuya götürdüm erkek kızışmış ama dişi kızışmamış dedi benim dişiyi değişti kızgın dedi dişiye evet dişi erkeye yaklaşıyor ama erkek bir şey yapmıyor sadece öpüşürken bir kaç kez gördüm yuvalık takmadım takmam gerekirmi hemen bide eski yuvalığı taksam diğer kuşların kokuzundan dolayı bir şey olurmu.teşekkür ederim

merhaba ben . kuşumun bana alışmasını istiyorum bunu nasil yapacağımı soylermisiniz?

haaa şunuda ekliyim: kuşum 4 aydır bende ama cok az alıştı hic bize konmuyor sadece kaafesin icinde ona dokunduruyor oda azıcık bir süre sora kacıyor :(

Yanıtlamak için giriş yapın