Muhabbet Kuşları

değerli arkadaşlar sorularınızı bekliyorum
ben erkan yalovada üreticiyim 15 senedir bu işi profosyenel olarak yapıyorum her türlü soru ve sorunlarınıza çözüm bulmak için sizi bekliyorum

merhaba bu sefer akvaryumcuya gitim ve burda yazdıklarımın aynısını ona dedim bana kuşumun hasta olduğunu sözledile ilaç lazımış yarın alıcam inş. işe yarar ama tavsiye beklerim bu arada kuşlarımn kafesi çok sade neler almalıyım

norwich yazdı :
ben erkan yalovada üreticiyim 15 senedir bu işi profosyenel olarak yapıyorum her türlü soru ve sorunlarınıza çözüm bulmak için sizi bekliyorum

norwich yazdı :
Abi kuşların yumurtlayacak yuva alıp taktim ama yuvanın icine ne koyacağını bilmiyorum bazıları talas veya kum koymazsan yumurtalar kırılır diyor ne yapmalıyım

Çok acil albino muhabbet kuşunun yaşı nasıl anlaşılır ? Nolur cevap

kardeş acil yardım muhabbet kuşumu severken birden uçtu dönerek aşağı inen lambalrdan birine kondu ayağı arasına sıkıştı çekiştirmeden çıkardım ama şimdi ayağını kulanmıyor tamamen hissiz yakınlarda veteriner yok ne yapmalıyım acil 

norwich yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın