KUZUCUK SIĞINDIĞI OTOBÜS DURAĞINDA ÜŞÜTMÜŞ HASTA NEFES ALAMAZ BİR HALDE BULUNDU KLİNİKTE TEDAVİ GÖRDÜ,ŞİMDİ İYİ, SAHİBİNİ YADA ONA SAHİP ÇIKACAK EVDE EVLADI GİBİ BAKACAK ASLA TERK ETMEYECEK BİR AİLE ARIYOR
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
KUZUCUK SIĞINDIĞI OTOBÜS DURAĞINDA ÜŞÜTMÜŞ HASTA NEFES ALAMAZ BİR HALDE BULUNDU KLİNİKTE TEDAVİ GÖRDÜ,ŞİMDİ İYİ, SAHİBİNİ YADA ONA SAHİP ÇIKACAK EVDE EVLADI GİBİ BAKACAK ASLA TERK ETMEYECEK BİR AİLE ARIYOR
3 aylık yavru kedi Ninja(erkek) sıcak bir yuva arıyor ve bu hafta içinde yuva bulamazsa veterinerde kafes içine koyulacak.
Büyüdüğü yeşil ortamdan alınıp bir hapishanenin içine koyulması çok acı ama ne yazık ki başka şansı yok.Anne kırma norveç orman kedisi, baba ise ankara kedisi.
Ninja`nın yavruluk ve 3 aylık fotoğraflarını görebilirsiniz. Ninja`nın cinsiyet erkek. Çok pofuduk tüylü kaplan gibi bir kedi. Son derece beyefendi, içinde en küçük bir şiddet eğilimi yok. Kardeşlerini 3 ayda bir kere bile tırmalamadı. Tuvalet eğititimi tam. Aşılarını yeni başlattık, şu anda parazit tedavisi tam yapılmış durumda. Tam ayarında oyuncu ve çevresine huzur yayan bir yavru. 2 kilo ağırlığında, tüyleri son derece yumuşak ve dediğim gibi tam bir lord.
Eğer isterseniz hayatı boyunca size arkadaş olabilecek, soğuk kış günlerinde kürküyle sizi ısıtabilecek bir hayvan.
Merhaba,
Kedilerimizi acil vermem gerekiyor. Dışarıda kalamayacak kadar savunmasızlar ve evcildirler. Bütün Aşıları tamdır. İkisinide kısırlaştırdım. Annem büyük bir ameliyat geçirdiği için evde bakamıyorum. Geçici olarak erkek arkadaşım bıraktım. Ancak oda askere gideceği için bakamayacak :(( Onlardan kopmaıyoruz inanılmaz seviyoruz. Ama vermek zorundayız. Lütfen yardım edermisiniz. 1kiloluk kuru maması ve 1 paket kumuyla birlikte vereceğiz. Kumlarıda kitty kullanıyoruz. 1 tanesi dişi Adı Miyo ismini çağırınca direk bakar. Diğeri erkek adı Şımarık ismi gibidir inanılmaz şımarıktır. İnanılmaz oyuncu kedilerdir. 1 Yaşına yeni girdiler. Lütfen bize yardımcı olun :((((((( Resimleri ektedir.. Acilll bana geri dönüş sağlarmısınız.Bol beyazları olan dişidir. Erkek olanın tüyleri daha koyudur. Yalnız erkek olan inanılmaz karakterlidir. Ewde asla kedi besliyormuşsunuz gibi hissetmezsiniz o kadar şekerdir ki sizi kapıdan uğurlar gelince karşılar sizinle bakışmayı sewer :)) Lütfen destek olun :(( Kedileri görmek isterseniz aşağıdaki numaradan bize ulaşabilirsiniz. REsimlerini görmek isterseniz 🔒 Üyelere Özel adresinden bana mail atabilirsiniz. tuvalet alışkanlıkları vardır.
Tel: 🔒 Üyelere Özel Çağlar Kaynar
Şuan 10 yavru kediye bakıyorum. 5 tanesi 3 aylık kardeşler (Beyazı çok kuyruk ve vücutlarının bazı bölgeleri tekir gölgeli). Önceki kardeşlerini sokak köpekleri öldürdü ve bunlar da ölmesin diye eve aldım ama onlara sıcak bir yuva bulmalıyım. 2 tanesi de (siyah, beyaz) annesini kaybetmiş, çocuklar oynuyordu ellerinden aldım. 1 tanesi de 1-2 aylık erkek (sarı-beyaz) Oğlum otistik ve kedilerin oynaması onu çileden çıkarıyor. Ayrıca maddi durumum da onlara daha fazla bakmaya müsait değil. Sokağı bilmedikleri için bırakamıyorum ama sahiplendiremezsem mecbur olacağım. Lütfen yardımcı olun onları kurtaralım. Tel 🔒 Üyelere Özel Ankara Eryaman 🔒 Üyelere Özel
Evimde çok fazla kedi olduğundan geçimlerini sağlayamadığım yavru Kedi ve yetişkin kedi olmak üzere bakabilecek kişilere ücretsiz bir şekilde vermek istiyorum
yavru kedi çok canbaz ve sürekli karnı açıkıyor:) sol gözünde biraz akma var ama sorun olmamakla beraber tedaviside var diğer yetişkin kedi Bembeyaz ve gene bunlarla beraber 2 kedim daha var onlarda çok şirin sokakda bulmuştum şimdi büyüdüler zaten yavru kediyide bu şekilde sokaktan buldum ama şuaralar geçim sıkıntısı çekiyorum ve onlara bakmak zor,Dışarıda Atamıyorum napıcam şaşırıp kaldım lütfen hayvansever arkadaşlara duyurulur bakabilirim derseniz birini veya birkaçını ücretsiz vermek istiyorum.Teşekkürler
Evimde çok fazla kedi olduğundan geçimlerini sağlayamadığım yavru Kedi ve yetişkin kedi olmak üzere bakabilecek kişilere ücretsiz bir şekilde vermek istiyorum
yavru kedi çok canbaz ve sürekli karnı açıkıyor:) sol gözünde biraz akma var ama sorun olmamakla beraber tedaviside var diğer yetişkin kedi Bembeyaz ve gene bunlarla beraber 2 kedim daha var onlarda çok şirin sokakda bulmuştum şimdi büyüdüler zaten yavru kediyide bu şekilde sokaktan buldum ama şuaralar geçim sıkıntısı çekiyorum ve onlara bakmak zor,Dışarıda Atamıyorum napıcam şaşırıp kaldım lütfen hayvansever arkadaşlara duyurulur bakabilirim derseniz birini veya birkaçını ücretsiz vermek istiyorum.Teşekkürler
3 aylık,iç dış parazit ilaçları yapıldı,çok sağlıklı,ev adabını bilen kızlara yuvalar arıyorum,istanbul içinde ulaşıma yardımcı olunacak..bostancı
0216 384 51 65
3 aylık,iç dış parazit ilaçları yapıldı,çok sağlıklı,ev adabını bilen kızlara yuvalar arıyorum,istanbul içinde ulaşıma yardımcı olunacak..bostancı
0216 384 51 65
0216 384 51 65
0216 384 51 65
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.