Ücretsiz Kedi Verenler

Beyaz prensesime acil yuva arıyorum :( "ücretsiz"
Bembeyaz dünya tatlısı İran-Ankara kırması kedimi vermek zorundayım arkadaşlar.. İlgilenen olursa mailine gönderebilirim fotoğraflarını...

merhaba.ben daha önce kedi besledim fakat iran-ankara kırması kedi beslemedim.şuan evimde balık beslemekteyim.kedi de beslemek istiyorum.eğer benimle iletişime geçerseniz kediyi sahiplenmek isterim.msn adresim burak67_15 gerisi forumda yasak sanırım.

slm benim ismim kıymet boluda yaşıyorum ve dün akşam saat 8 kadar kızm vardı gümüşüm 40 günlükken gelmişti büyüttüm 6 aylıktı ama eşimin kızı gelip aldı ve ben o andan itibaren bittim eşimin kızı ve oğlu bizle yaşıyorlardı fakat sonra eşimle sorun yaşadılar ve anneannelerine gittiler evden ayrıldılar kızm bizde idi gümüşümü eşimin kızı getirmişti dün akşam gelip kedimi alcam anneannemi ikna ettim dedi bişi diyemedim sonuçta eşimin kızıydı sorun çıkaramazdım sesizce agladım ve verdim aldı gitti bütün gece agladım

merhaba eğer cok gec kalmadıysam ben de cici kediyle ilgileniyorum email adresim profilde mevcut, fotoları da görüp iletisime gecebilirsek cok sevinirim

kedişinizi werdinzmi ? 🔒 Üyelere Özel

hala sizdeyse kedinizi istiyorum izmir üçyoldayım cvp yazarsanız sevinirim msn de bırakayım mail atabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel tşkler

merhabalar benim de iran ankara kırması güzel bir oğlum var:) 4 yaşında ve yalnız, ona ailece arkadaş almayı karar verdik .eğer kediniz duruyorsa hala, görüşebiliriz 🔒 Üyelere Özel

bende talibim o beyaz prenseseee:( verdinizmi? istanbulda oturuyorum. kaç aylık?

kedinizi almak istiyorum istanblda oturuyorum siz neredesiniz lütfen cvp bekliyorum 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın