Beyaz renkte yavru bir kedi arıyorum. İran,Van ya da Ankara kedisi olmasını çok isterim...
Şuan Marmara Üni. Tıp Fakültesinde yüksek lisans yapmaktayım.Orta okuldan beri kedi besliyorum,gözünüzün arkada kalmayacağına emin olabilirsiniz...
Mail olarak fotoğraf gönderebilirseniz de sevinirim...
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
-Ahmet-
Beyaz renkte yavru bir kedi arıyorum. İran,Van ya da Ankara kedisi olmasını çok isterim...
Şuan Marmara Üni. Tıp Fakültesinde yüksek lisans yapmaktayım.Orta okuldan beri kedi besliyorum,gözünüzün arkada kalmayacağına emin olabilirsiniz...
Mail olarak fotoğraf gönderebilirseniz de sevinirim...
-Ahmet-
Hikayesini bilmiyoruz. Bir hafta önce bir market önünde çaresiz bir şekilde bulduk. Veterine kontrolü ve aşısı yapıldı. Maalesef &50 görebildiğini öğrendik. Bu şekilde sokakta yaşaması imkansız. Evde görmemesi sorun olmuyor. oyun oynayabiliyor. Kumunu, yemeğini, suyunu bulabiliyor. Çok fazla tırnak çıkartmaması çok güzel bir özelliği. Tuvalet eğitimini de aldı. 2 aylık tatlı bir kız.
iletişim:
yuvanızı açmak istemez misiniz?
15 günlükken beni sokakta buldular. Annemi kaybetmişim. Simsiyah bir bebek kediyim. Ablalar bana işyerlerinde baktılar 1 aylık kadar oldum ama patron amcalar artık izin vermiyorlar. Beni tekrar sokağa bırakmak zorundalar. Ama hala çok küçüğüm. Ablalar da çok üzülüyor ama yapacakları bir şey yok.. Lütfen beni evinize alır mısınız? 🔒 Üyelere Özel
Hayvan Ticareti Ve Yavru Kediler
Değerli hayvanseverler, yavru kedileri ticari amaçlarla 400-500 TLden başlayan fiyatlarla satmaya kalkışan kişilere prim vermeyin!
Burada bu hayvan tacirlerinin güttüğü mantık şudur; ``Bunlar nasıl olsa kedilere zaafı olan kişiler, o kadar kediye meraklıysalar biraz para vermeyi de göze alsınlar`` Kedi severleri kokoş olarak nitelendiren ve güya bizlere bedava kokoşluk yaptırmak istemeyen bu kişilerin aslında kedileri gerçekten sevdikleri falan yok.
Kediler büyüyünce sahibine alışması güçleşeceği için genelde herkes yavru kedi arıyor. (yavru derken anne sütünden kesilmiş, 3 aylık falan)
Bu kişilerin çoğu bu fiyatlara o yavru kedileri elden çıkaramıyor, büyüyünce de üçe beşe bakmadan onları gerçekten sahiplenecek kimselere değil de önlerine gelene veriyorlar.
Eğer elinizde yavru kedileriniz varsa onları gerçekten evlat edinebilecek kişilere zamanında verin, büyüdükten sonra kolay kolay verilemediğini hepimiz görüyoruz.
4 adet siyah-beyaz uzun tüylü, 2 adet gri uzun tüylü yavrumuz var. Hepsi 1 aylik. Anne-baba cins ve karma karisik. Oldukça toplu, bakımli ve uslular. Anne sütünden yeni kesildiler. Sevgi dolu bir kucak ariyorlar...
Ücret talebimiz yok, tek isteğimiz iyi bakılmaları. Izmirli kedi severlere duyrulur...
Tel: 🔒 Üyelere Özel
Öznur
4 adet siyah-beyaz uzun tüylü, 2 adet gri uzun tüylü yavrumuz var. Hepsi 1 aylik. Anne-baba cins ve karma karisik. Oldukça toplu, bakımli ve uslular. Anne sütünden yeni kesildiler. Sevgi dolu bir kucak ariyorlar...
Ücret talebimiz yok, tek isteğimiz iyi bakılmaları. Izmirli kedi severlere duyrulur...
Öznur
Öznur
1 yaşında aşıları yapılmış iran sarman kırması oğluşumuz ankarada yeni yuvasını arıyor.biberonla süt içmeye bayılır tipi iran rengi sarman şeker mi şeker akıllı bi oğluş durumumuz acil olduğu için ilgilenenlerden hemen cevap bekliyoruz
1 yaşında aşıları yapılmış iran sarman kırması oğluşumuz ankarada yeni yuvasını arıyor.biberonla süt içmeye bayılır tipi iran rengi sarman şeker mi şeker akıllı bi oğluş durumumuz acil olduğu için ilgilenenlerden hemen cevap bekliyoruz
Arkadaşlar 0-3 aylık yavru İran kedisi arıyorum ve ücret ödemeyi düşünmüyorum. Eğer bembeyaz bir yavru Ankara kedisi veya Birman kedisi vermeyi düşünenler varsa bu da olabilir. Çok iyi bakılacağından hiç şüpheniz olmasın. Sağlığı, bakımı ve rahatı konusunda gözünüz arkada kalmasın. Bütün eşyaları hazır bir o eksik.. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirler.
Arkadaşlar 0-3 aylık yavru İran kedisi arıyorum ve ücret ödemeyi düşünmüyorum. Eğer bembeyaz bir yavru Ankara kedisi veya Birman kedisi vermeyi düşünenler varsa bu da olabilir. Çok iyi bakılacağından hiç şüpheniz olmasın. Sağlığı, bakımı ve rahatı konusunda gözünüz arkada kalmasın. Bütün eşyaları hazır bir o eksik.. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirler.
Arkadaşlar 7,5 aylık dişi siyam kedim var, henüz küçük yani 4aylık yavru kadar duruyo. adı Şila. 2,5yaşındaki kedimle çok kavga ediyolar ve masrafları çok, karşılamakta zorlanıyorum. isteyen varsa üsküdarda oturuyorum. Ücret 300TL. Tel : 🔒 Üyelere Özel.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.