Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

gümüş kızlar../istanbul-bostancı -
3 aylık,iç dış parazit ilaçları yapıldı,çok sağlıklı,ev adabını bilen kızlara yuvalar arıyorum,istanbul içinde ulaşıma yardımcı olunacak..bostancı 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

gümüş kızlar../istanbul-bostancı -
3 aylık,iç dış parazit ilaçları yapıldı,çok sağlıklı,ev adabını bilen kızlara yuvalar arıyorum,istanbul içinde ulaşıma yardımcı olunacak..bostancı 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

2 aylık (york chocolate) cinsi kedıme yuva ankara -
iş nedenıyle evde bulunamadıgım ıcın sevımlı kedım mişa ma yuva arıyorum ılgılenenler 🔒 Üyelere Özel dan ulasabılırler

2 aylık (york chocolate) cinsi kedıme yuva ankara -
iş nedenıyle evde bulunamadıgım ıcın sevımlı kedım mişa ma yuva arıyorum ılgılenenler 🔒 Üyelere Özel dan ulasabılırler

2 aylık (york chocolate) cıncı kedıme yuva -
iş nedenıyle evde bulunamadıgım ıcın yavru kedıme yuva arıyorum ılgılenenlerın 🔒 Üyelere Özel adresınden ulasabılır

yavru kediye sıcak bir yuva verecek olan yokkk muuuuuu? -
merhabalarsimsiyah yavru bir kedimiz var.bakamıyoruz ve sokağa atmak istemiyoruz.tuvalet terbiyesi vardır.ilgilenen varsa lütfen acilen bana ulaşsın... tlf:🔒 Üyelere Özel

İZMİR DEN İZMİR E TEKİR KEDİ -
4 yaşında bakımlı aşıları tam tuvalet eğitimli kuru mamaya alıştırılmış tekir bi kedim var.ev arkadaşı almak zorunda olduğumdan kedime bakmaya devam edemiyorum,genelde sorun yaşıyorum. bakabilecek ilgili birilerini arıyorum, izmirde olması tercihimdir ki bende arada ziyaret edebileyim.tuvaleti ve sağlık karnesi vs.. herşey mevcut,sadece mama verilip sevilecek:)

ücretsiz iran kedisi -
2003 doğumlu kısırlaştırılmış dişi iran kedim patatesi vermek istiyorum.ücretsiz ve tüm eşyalarıyla,dünyanın en iyi huyl ve en sevgi dolu iran kedisi patso şampanya renginde,uslu ve uyumludur. bebeğim olmazsa hayatta vermezdim,inanılmaz bir kedidir. ciddi ilgilenenler nesrinsertel@yahooya mail atabilir,istanbul içi önceliklidir.

ücretsiz iran kedisi -
2003 doğumlu kısırlaştırılmış dişi iran kedim patatesi vermek istiyorum.ücretsiz ve tüm eşyalarıyla,dünyanın en iyi huyl ve en sevgi dolu iran kedisi patso şampanya renginde,uslu ve uyumludur. bebeğim olmazsa hayatta vermezdim,inanılmaz bir kedidir. ciddi ilgilenenler nesrinsertel@yahooya mail atabilir,istanbul içi önceliklidir.

ücretsiz iran kedisi -

Sevimli uysal size arkadaşlık edecek bir kedi istiyorsanız hemen iletişime geçin lütfen!!! -
Fabrikamızın bahçesinde yaşayan insanlara çok alışık dişi kedimiz vardı. Kedi üç ay kadar önce doğum yaptı ve 3 yavrusu oldu. Bir akşam yavruları fabrikanın dışına çıkmış ve köpekler saldırmış. anne kedimizde yavrularını korumak için köpeklerin arasına girmiş bir bacağı yaralandı. Parçalanan bacağını tedavi ettirdik. Şu an durumu iyi ancak yaşı veterinerin dediği kadarıyla altının üzerinde şu an evimin balkonunda bakıyorum. Ancak eşim istemiyor. Bakıma ihtiyacı olduğundan tekrar fabrika bahçesine de salamıyorum. Çok uysal ve sevimli bu kediyi alıp bakıcak bir yuva vericek kişilere ihtiyacımız var. Lütfen yardıııııım.... İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel `dan ulaşabilirler

SAKİN SEVİMLİ BİR EV ARKADAŞI ARIYORSANIZ GÖRÜŞELİM -
Kızımın yurtdışına gitmesi nedeniyle Ücretsiz 1,5 yaşlarında sarı beyaz renklerde dişi kedimize yeni ev arıyoruz. Aşıları tamam, aşı karnesi var,tuvalet eğitimi olan, temiz, sakin huylu, sevilmekten çok hoşlanan bir kedi. Tuvaleti, yuvası,taşıma çantası ve tüm oyuncaklarıyla teslim edilectir. Kedi şu anda İstanbul`da evinize kadar teslim edebiliriz. Ankara`da olabilir, başka bir il olursa da görüşebiliriz. Lütfen eğer bir kedi düşünüyorsanız görüşelim kediyi sokağa atmak istemiyoruz çünkü yaşayamaz, zor durumda kaldık..İlgilenen arkadaşlardan mail yada telefon bekliyorum. Tel:🔒 Üyelere Özel mail adresim:gtetik@aselsan.🔒 Üyelere Özel

Kocaeli`den Acil Yavru -
Herkese selam. Bu akşam kapımın önünde bulduğum sevimli yavruya bir sahip arıyorum. Çok uysal çok tatlı ama eşimin alerjisi olduğu için bakamıyoruz. İsteyene resimlerini de atabilirim. Kuru mama yiyor. Onun için özel kedi kumu da aldık, tuvaletini ona yapmaya alıştı ancak dediğim gibi eşimin allerjisi nedeniyle evimizde daha fazla tutamıycaz. Hayvanlar konusunda pek bilgili değilim ama 3-6 aylık arası olduğunu tahmin ediyorum. Rengi: üst tarafları sarı, altı beyaz. Bu sevimli yavruyu sahiplenmek isterseniz Tel: 🔒 Üyelere Özel Msn: 🔒 Üyelere Özel Adresine mail atmanız yeterli. Umarım duyarlı bir aile bulabilir...

1 aylık tekir kedi kardeşler- İstanbul -
Sokakta kalmamaları için 1 aylık tüylü tekirlere yuva aranıyor, ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefonu arayabilirler.

LÜTFEN 7 GÜZEL KEDİ (ZOR DURUMDAYIM) -
Köpeklerden ve kötü amaçlı kişilerden kurtardığım 7 şirin yavruya oğlum özürlü olduğu için çok zor bakıyorum. Onları sokağa bırakırsam ölürler. 3 aylıklar ve evde büyüdüler. Tuvalet egitimi var ve sağlıklılar. Ankara Eryaman`dayım. Tel 🔒 Üyelere Özel Lütfen yardım edin.

4 anakuzusu tekir, sarı-beyaz, Eskişehir -
kızım minnoş 28 eylülde 4 tane yavru sahibi oldu.. keşke bakma imkanım olsa da anneleriyle birlikte kalsalar ama imkansız.. yavruları 40-45 günlük olduklarında yeni yuvalarına verebilirim..isteyenler görmeye de gelebilirler..

kızım minnoş 28 eylülde 4 tane yavru sahibi oldu.. keşke bakma imkanım olsa da anneleriyle birlikte kalsalar ama imkansız.. yavruları 40-45 günlük olduklarında yeni yuvalarına verebilirim..isteyenler görmeye de gelebilirler..

Yavru kediye ev aranıyor ACİL! -
SİYAH YAVRU BİR KEDİ BULDUK ÖĞRENCİ OLDUĞUMUZDAN DOLAYI BAKAMIYORUZ KAYSERİDE YAŞIYORUM İLGİLENİRSENİZ TLF NUMARAM:🔒 Üyelere Özel

2.5 aylik sylvester oglana yuva ariyoruz, yoksa sokakta kalacak Bostanci İstanbul -
Bir arabanın motoruna binerek kaybolmuş, korku içinde miyavlayan bu bebeği bir kaç önce bulduk. O gündür bahçedeki bir kolide besliyoruz fakat havanın kötüleşmesi yüzünden bir an önce bir yuva bulmamız gerekiyor. Kendine bakabilmek için heniz çok küçük. Çok canayakın sürekli sürünerek ilgi ve sevgi bekleyen bu yavruyu lütfen sokaklara terketmeyelim.. iç ve dış parazit tedavilerini yaptırdık. Çok sağlıklı. Kutusundaki kumunu da kullanıyor. Tek isteği onu hiç bırakmayacak bir yuva.. Bostancı`dayım. ulaşımda yardımcı olabilirim lütfen irtibata geçelim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel