Ücretsiz Kedi Verenler

Acil Kedilerimi Veriyorum.
Merhaba, Kedilerimizi acil vermem gerekiyor. Dışarıda kalamayacak kadar savunmasızlar ve evcildirler. Bütün Aşıları tamdır. İkisinide kısırlaştırdım. Annem büyük bir ameliyat geçirdiği için evde bakamıyorum. Geçici olarak erkek arkadaşım bıraktım. Ancak oda askere gideceği için bakamayacak :(( Onlardan kopmaıyoruz inanılmaz seviyoruz. Ama vermek zorundayız. Lütfen yardım edermisiniz. 1kiloluk kuru maması ve 1 paket kumuyla birlikte vereceğiz. Kumlarıda kitty kullanıyoruz. 1 tanesi dişi Adı Miyo ismini çağırınca direk bakar. Diğeri erkek adı Şımarık ismi gibidir inanılmaz şımarıktır. İnanılmaz oyuncu kedilerdir. 1 Yaşına yeni girdiler. Lütfen bize yardımcı olun :((((((( Resimleri ektedir.. Acilll bana geri dönüş sağlarmısınız.Bol beyazları olan dişidir. Erkek olanın tüyleri daha koyudur. Yalnız erkek olan inanılmaz karakterlidir. Ewde asla kedi besliyormuşsunuz gibi hissetmezsiniz o kadar şekerdir ki sizi kapıdan uğurlar gelince karşılar sizinle bakışmayı sewer :)) Lütfen destek olun :(( Kedileri görmek isterseniz aşağıdaki numaradan bize ulaşabilirsiniz. REsimlerini görmek isterseniz 🔒 Üyelere Özel adresinden bana mail atabilirsiniz. tuvalet alışkanlıkları vardır. Tel: 🔒 Üyelere Özel Çağlar Kaynar

Yanıtlamak için giriş yapın