Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

MİNİK GORİL../İSTANBUL -
biberonla,vitamin takviyeleriyle özenle büyütüldü..pire damlası ve parazit aşısı yapıldı,minik olduğuna bakmayın tuvaletini kuma yapıyor..yaş mama ve biberonla besleyebilecek,tecrübeli,çalışmayan anne adayları bize ulaşın..bostancıdayım.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

MİNİK GORİL../İSTANBUL -
biberonla,vitamin takviyeleriyle özenle büyütüldü..pire damlası ve parazit aşısı yapıldı,minik olduğuna bakmayın tuvaletini kuma yapıyor..yaş mama ve biberonla besleyebilecek,tecrübeli,çalışmayan anne adayları bize ulaşın..bostancıdayım.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

MİNİK GORİL../İSTANBUL -

MİNİK GORİL../İSTANBUL -

Sıcak yuva istiyoruz Ankara`dayız -
Biz 3,5 aylık 6 kardeşiz. 1 tane de 6 aylık ablamız var. Onun bacağı kırılmıştı annemiz iyileştirdi. Annemizin 4 büyük kedisi var onun için bizi bir odaya kapatıyor. Çünkü evde özürlü bir ağbi var. O bizi istemiyor. Biz oynuyoruz diye sinirleniyormuş.Ama biz küçüğüz koşup oynamak istiyoruz. Ömür boyu bize bakacak bir ailemiz olsa evde özgürce oynayabilsek ne güzel olurdu.     Tel 🔒 Üyelere Özel

Biz 3,5 aylık 6 kardeşiz. 1 tane de 6 aylık ablamız var. Onun bacağı kırılmıştı annemiz iyileştirdi. Annemizin 4 büyük kedisi var onun için bizi bir odaya kapatıyor. Çünkü evde özürlü bir ağbi var. O bizi istemiyor. Biz oynuyoruz diye sinirleniyormuş.Ama biz küçüğüz koşup oynamak istiyoruz. Ömür boyu bize bakacak bir ailemiz olsa evde özgürce oynayabilsek ne güzel olurdu.     Tel 🔒 Üyelere Özel

ANKARA - 2,5 Aylık Kusursuz Sarman Yuva Arıyor -
Oğlumuz yaklaşık 2 buçuk aylık. Tuvalet eğitimi var, kuru mama yiyor... Muhteşem uzun tüylü, desensiz bir sarman. Tüyleri gibi huyu da yumuşacık. Kucakta uyumaya bayılıyor. Kendini oynarken ellerinize bir hamur gibi teslim edebiliyor. Ona ömür boyu terk edilmeyeceği sıcacık bir yuva arıyoruz... Oğlumuzun tek kusuru yerinde duramadığı için daha güzel fotoğraflarını çekemiyoruz... iletişim için: Özlem Özçelebi (535)6262245 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ANKARA - 2,5 Aylık Kusursuz Sarman Yuva Arıyor -
Oğlumuz yaklaşık 2 buçuk aylık. Tuvalet eğitimi var, kuru mama yiyor... Muhteşem uzun tüylü, desensiz bir sarman. Tüyleri gibi huyu da yumuşacık. Kucakta uyumaya bayılıyor. Kendini oynarken ellerinize bir hamur gibi teslim edebiliyor. Ona ömür boyu terk edilmeyeceği sıcacık bir yuva arıyoruz... Oğlumuzun tek kusuru yerinde duramadığı için daha güzel fotoğraflarını çekemiyoruz... iletişim için: Özlem Özçelebi (535)6262245 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

1.5 AYLIK CİMCİME HANIM../İSTANBUL -
çok güzel,çok özel bir bebek..iç dış parazit ilaçları yapıldı,tuvalet alışkanlığı var,evinizde ona bir minder ayırıp ailesi olmak istermisiniz..bostancıdayım,ulaşıma yardımcı olurum.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

1.5 AYLIK CİMCİME HANIM../İSTANBUL -
çok güzel,çok özel bir bebek..iç dış parazit ilaçları yapıldı,tuvalet alışkanlığı var,evinizde ona bir minder ayırıp ailesi olmak istermisiniz..bostancıdayım,ulaşıma yardımcı olurum.. 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Alanya`da turuncu bir kedi -
Merhaba, bu oğlanı 2 gün önce eve dönerken yol kenarında bir kaç küçük çocuğun arasında boynuna ip bağlanmaya çalışılırken bulduk..elbette hemen durduk..çocuklara ufak bir eğitimden sonra dayanamayıp aldık..ona yer yapıp yemek verdiklerini söylediler ama çok halsiz görünüyordu;ip bağlanırken bile çok tepkisizdi bebecik:(zaten elimizdeki ekmek torbasından yayılan koku onu hareketlendirdi ve eve kadar iki dilim ekmek içini yuttu ki bir kedinin ekmeği tercih etmesi için pek aç kalması gerekir..şimdi bizimle ve sanki bu evde doğumuş, büyümüş gibi oyunlar, cilveler gırla gidiyor..benim kızım aynı fikirde değil ama bu oğlan kedilerle de arası pek bir iyi:)bu arada kızım yine alışmamakta kararlı ve ufaktan ufaktan evi terketmekte:(şimdi ona alanyada ya da yakın civarlarda bir ev arıyoruz.. ilgilenen olursa: 🔒 Üyelere Özel Alanya-Antalya sevgiler Ayhan [IMG]🔒 Üyelere Özel]

5 aylik disi sokak kedisi-acil ( ist ) -
boncuk yaklasik 5 aylik disi sokak kedisi...cok oyuncu,sevimli ve sevgiye muhtac...ilgilenen arkadaslar 🔒 Üyelere Özel dan bana ulasabilirsiniz..

5 aylik disi sokak kedisi-acil ( ist ) -
boncuk yaklasik 5 aylik disi sokak kedisi...cok oyuncu,sevimli ve sevgiye muhtac...ilgilenen arkadaslar 🔒 Üyelere Özel dan bana ulasabilirsiniz..

İzmirde Kedi bakabilirim -
Selam arkadaşlar burda bircok kedi veren kişi gördüm ancak forum biraz karışık o nedenle ayrı konu acmak istedim İzmir karşıyakada oturuyorum, Yeni üni bitirdim bir daha çalışıp 2. yi okycam bu nedenle evde bayağ bir pinekleme vaktim var ve yalnız kalmamak için bir kedi istiyorum.:Ancak ekonomik durum olarak Yeni dogmuş bir kedinin bakımı ve aşıları beni zorlar ancak beslenme vb. konularda iyi şekilde olacağm.. Bu nedenle 1 yaşını geçmemiş ve mümküsnse aşıları yapılmış kedisine yeni yuva arayan arkadaşlara yardımcı olabilirim Beyaz renk olmaması ve cok tüy döken bir cins olmaması tercihimdir. İrtibat`a ilk burdan daha sonra 🔒 Üyelere Özel`dan geçebilirsiniz..

Üşüyoruz sıcak bir yuva/Ankara -
3 aylık 5 kardeşiz. Abilerimizi, ablalarımızı köpekler öldürmüş.Bizi ciciannemiz evine aldı ve annemizi kısırlaştırdı. Ama bu evde 2 tane daha 3 aylık kardeş, 1 tane ayağı kırılmış 5 aylık kardeş, 1 tane bodrumda mahsur kalmış ve ciciannemin kurtardığı 2-3 aylık kardeş,1 tane de annesini kaybetmiş 1-2 aylık kardeş, 4 tane de 3 yaşlarında abla kedi var. Ciciannemiz bize bakıyor ama çok yoruluyor. Oğlu da rahatsız cicianne çok üzülüyor. Ona yardım edin bize de kucak açın. Sevgiye ihtiyacımız var. Tel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Ankara Eryaman

Beyaz prensesime acil yuva arıyorum :( "ücretsiz" -
Bembeyaz dünya tatlısı İran-Ankara kırması kedimi vermek zorundayım arkadaşlar.. İlgilenen olursa mailine gönderebilirim fotoğraflarını...