Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

2.5 aylik sylvester oglana yuva ariyoruz, yoksa sokakta kalacak Bostanci İstanbul -
Bir arabanın motoruna binerek kaybolmuş, korku içinde miyavlayan bu bebeği bir kaç önce bulduk. O gündür bahçedeki bir kolide besliyoruz fakat havanın kötüleşmesi yüzünden bir an önce bir yuva bulmamız gerekiyor. Kendine bakabilmek için heniz çok küçük. Çok canayakın sürekli sürünerek ilgi ve sevgi bekleyen bu yavruyu lütfen sokaklara terketmeyelim.. iç ve dış parazit tedavilerini yaptırdık. Çok sağlıklı. Kutusundaki kumunu da kullanıyor. Tek isteği onu hiç bırakmayacak bir yuva.. Bostancı`dayım. ulaşımda yardımcı olabilirim lütfen irtibata geçelim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

2.5 aylik sylvester oglana yuva ariyoruz, yoksa sokakta kalacak Bostanci İstanbul -
Bir arabanın motoruna binerek kaybolmuş, korku içinde miyavlayan bu bebeği bir kaç önce bulduk. O gündür bahçedeki bir kolide besliyoruz fakat havanın kötüleşmesi yüzünden bir an önce bir yuva bulmamız gerekiyor. Kendine bakabilmek için heniz çok küçük. Çok canayakın sürekli sürünerek ilgi ve sevgi bekleyen bu yavruyu lütfen sokaklara terketmeyelim.. iç ve dış parazit tedavilerini yaptırdık. Çok sağlıklı. Kutusundaki kumunu da kullanıyor. Tek isteği onu hiç bırakmayacak bir yuva.. Bostancı`dayım. ulaşımda yardımcı olabilirim lütfen irtibata geçelim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

1,5 yaşında sarmal veriyorum -
aşıları tamam tuvalet alışkanlığı var. çok şeker bir kedim var. Sağlık nedenmleri nedeniyle bakamıyorum. Dışarı bırakamam. Ücretsiz veriyorum. Tel 🔒 Üyelere Özel e mail. 🔒 Üyelere Özel

(İstanbul) 3 Aylık Ücretsiz dişi tekir, çok şirin ve akıllı, tuvalet eğitimi var -
Herkese merhaba, Başlık zaten özetliyor durumu. İyi bir fotoğraf makinam olmadığı için güzel bir fotosunu çekemedim kediciğin. Şu var sadece: 🔒 Üyelere Özel Pisicik çok şirin ve akıllı. Tuvalet eğitimi var. Aşıları tabii ki bitmiş değil henüz (bir yaşına gelmediği için). Ve çok da sıcak bir kedidir, kucağı sever.. Sokakta çok zor durumdayken iyi kalpli bir veteriner kurtarmıştır kendisini.. İstanbul-Bostancı`da oturuyorum. İrtibat için: 🔒 Üyelere Özel

çok uygun fiyata iran bebekler -
anne altından sağlıklı bakımlı 2,5 aylık iran bebekler..anne baba saf iranlar olup kendi kedilerimdir,görebilirsiniz.anne sütünü tam aldılar ve yeni evlerine gitmeye hazırlar.kuru mama yiyorlar ve wc eğitimleri tam.ilk aşıları yapılmış olup sağlık karnesiyle beraber teslim edeceğim.biri şampanya rengi diğeri gri olmak üzere 2 adet erkek yavrularım kaldı.isteyene mail yoluyla resim gönderilir.talebim 300 tl..tlf: 🔒 Üyelere Özel SARE TIRAŞ / istanbul

çok uygun fiyata iran bebekler -
anne altından sağlıklı bakımlı 2,5 aylık iran bebekler..anne baba saf iranlar olup kendi kedilerimdir,görebilirsiniz.anne sütünü tam aldılar ve yeni evlerine gitmeye hazırlar.kuru mama yiyorlar ve wc eğitimleri tam.ilk aşıları yapılmış olup sağlık karnesiyle beraber teslim edeceğim.biri şampanya rengi diğeri gri olmak üzere 2 adet erkek yavrularım kaldı.isteyene mail yoluyla resim gönderilir.talebim 300 tl..tlf: 🔒 Üyelere Özel SARE TIRAŞ / istanbul

İSTANBUL KISIRLAŞTIRILMIŞ SEVİMLİ KIZIMI İYİ BAKABİLECEK BİRİNE VERMEK İSTİYORUM -
KIZIM 4 YAŞINDA TUVALET EĞİTİMLİ AŞILARI TAM UYSAL 4 YAŞINDA OLMASINA RAĞMEN HALA ÇOK OYUNCU ONU NASIL BAŞKASINA EMANET EDİCEM HALA BİLMİYORUM AMA İŞİMİN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE ONUNLA GEREKTİĞİ GİBİ İLGİLENEMİYORUM ONUNLA GEREKTİĞİ GİBİ İLGİLENECEK BİRİNE VERMEK İSTİYORUM. ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUN İŞİM DOLAYISIYLA SÜREKLİ ŞEHİR DIŞINA ÇIKIYORUM BAZEN BİR HAFTA EVE GELMEDİĞİM OLUYOR HER GİTTİĞİMDE AKLIM ONDA KALIYOR EVDE YANLIZ KALMAKTAN MİNİKİMİN PSİKOLOJİSİ BOZULACAK DİYE KORKUYORUM ONA BUNU YAPMAYA HAKKIM YOK BANA YARDIM ETMEK İSTEYENLER 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN ULAŞSINLAR İSTEYENLERE RESİM GÖNDEREBİLİRİM ÇOK SEVİMLİ EMİN OLUN.

iran yada ankara tercihim -
ücretsiz ankara yada iran sahiplenmek istiyorum

biberon delisi iran kırması oğluşa acele yuva/ANKARA -
1 yaşında aşıları yapılmış iran sarman kırması oğluşumuz ankarada yeni yuvasını arıyor.biberonla süt içmeye bayılır tipi iran rengi sarman şeker mi şeker akıllı bi oğluş alerji sebebiyle veterinere bırakmak zorunda kaldık acele yuva arıyoruz ilgilenenlerin mailine resimlerini yollayabilirim lütfen yardım edin

biberon delisi iran kırması oğluşa acele yuva/ANKARA -
1 yaşında aşıları yapılmış iran sarman kırması oğluşumuz ankarada yeni yuvasını arıyor.biberonla süt içmeye bayılır tipi iran rengi sarman şeker mi şeker akıllı bi oğluş alerji sebebiyle veterinere bırakmak zorunda kaldık acele yuva arıyoruz ilgilenenlerin mailine resimlerini yollayabilirim lütfen yardım edin

SADECE İZMİR SEVİMLİ KARTOPU İRAN-VAN KEDİSİ (LEKESİZ) -
🔒 Üyelere Özel 0232 238 30 54 6 AYLIK Annesinden hiç ayrılmadı, evde büyüdü.4 kardeşten sonuncusu.Erkek, Kar beyaz, siyah lekesi yok.GÖzleri kehribar , Cinsiyeti Erkek

SADECE İZMİR SEVİMLİ KARTOPU İRAN-VAN KEDİSİ (LEKESİZ) -
🔒 Üyelere Özel 0232 238 30 54 6 AYLIK Annesinden hiç ayrılmadı, evde büyüdü.4 kardeşten sonuncusu.Erkek, Kar beyaz, siyah lekesi yok.GÖzleri kehribar , Cinsiyeti Erkek

beyaz cins kedi arıyorum -
beyaz tatlı ücretsiz kedi arıyorum emin olun çok iyi baklıcaktır 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz

beyaz tatlı ücretsiz kedi arıyorum emin olun çok iyi baklıcaktır 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz

13 tane sirin kediye YUVA ariyorum..LUTFEN YARDIM..!!ISTANBUL -
merhaba 13 tane kediye yuva ariyoruz. En kucuklerin gozleri daha yeni acildi.En buyuk olani ise 5 aylik. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bana ulasin