iddalıyım ve ıyorum bunlar sadece bende bu kadar ve yerlı elimde
2 tonluk akvaryumumda görülmeyi beklıyor ve yavruları varv istemediğiniz kadar satılık görmeden almayın okadar ve okadar iddalıyım 🔒 Üyelere Özel.
kermit pet shop :02164574455 istanbul/maltepe
cep: 🔒 Üyelere Özel
: 🔒 Üyelere Özel
iddalıyım ve ıyorum bunlar sadece bende bu kadar ve yerlı elimde
2 tonluk akvaryumumda görülmeyi beklıyor ve yavruları varv istemediğiniz kadar satılık görmeden almayın okadar ve okadar iddalıyım 🔒 Üyelere Özel.
kermit pet shop :02164574455 istanbul/maltepe
cep: 🔒 Üyelere Özel
: 🔒 Üyelere Özel
6 yunus= 5 6 7 8 9 cm arası boyları 40 ytl
5 imparator= 1 tanesi alev imp 5 cm diğerleri 7 8 cm civarı 40ytl
1 aceman dişi 8 9 cm civarı 10 ytl
1 ters yüzen 15 ytl 13 cm civarı boyu
2 ciklet çöpçüsü labliyo 15 ytl
hediye= 1 ahli- 1 kırmızı prenses
yer ankara olsun
🔒 Üyelere Özel
100 civarı moli ve plati mevcuttur.
moli 4-6 cm arası 1 YTL
Plati 3 cm civarı 1 YTL
Balıklar kendi üretimim olup gayet sağlıklıdırlar. moliler çok değişik türlerdedir.
50 adet ve üzeri alımlarda indirim yapılır.
moli 4-6 cm arası 1 YTL
Plati 3 cm civarı 1 YTL
Balıklar kendi üretimim olup gayet sağlıklıdırlar. moliler çok değişik türlerdedir.
moli 4-6 cm arası 1 YTL
Plati 3 cm civarı 1 YTL
moli 4-6 cm arası 1 YTL
Plati 3 cm civarı 1 YTL
Jumbolar 1 adet 9cm full mavi erkek, 1 adet 7-7,5 cm parçalı kitumba 1 adet 7 cm dişi 1 adet 5.5 cm dişiden oluşmaktadır. Hepsinin toplam fiyatı 180 YTL dir. Erkekler tek olarak satılabilir. Mavi erkek 75 YTL parçalı erkek 40 YTL`dir. İsteyene fotolarını mail atabiliirm.
Utintalar düzenli 8-10 yavru veren 1erkek 3 dişiden oluşmaktadır. Erkek az bulunan mavi kuyduk utintadır. 4 Balık için 120 YTL istiyoruz. Bunlara ait 2.5-3 aylık 3 cm civarında yavrular 8 adet 50 YTL. dir. Utintalar B.Düzünde Kİtumbalar ise K.Çekmece cennettedir. 🔒 Üyelere Özel nolu telefonumdan ulaşabilirsiniz.
Jumbolar 1 adet 9cm full mavi erkek, 1 adet 7-7,5 cm parçalı kitumba 1 adet 7 cm dişi 1 adet 5.5 cm dişiden oluşmaktadır. Hepsinin toplam fiyatı 180 YTL dir. Erkekler tek olarak satılabilir. Mavi erkek 75 YTL parçalı erkek 40 YTL`dir. İsteyene fotolarını mail atabiliirm.
Utintalar düzenli 8-10 yavru veren 1erkek 3 dişiden oluşmaktadır. Erkek az bulunan mavi kuyduk utintadır. 4 Balık için 120 YTL istiyoruz. Bunlara ait 2.5-3 aylık 3 cm civarında yavrular 8 adet 50 YTL. dir. Utintalar B.Düzünde Kİtumbalar ise K.Çekmece cennettedir. 🔒 Üyelere Özel nolu telefonumdan ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar 1 Dişi-1 Erkek beta veriyorum.
Mavi erkek ve mavi dişi
ikiside çok sağlıklı çok iyi bakılıyorlar
ancak artık beta değil başka tür balıklar bakmak istiyorum
4 aydır bendeler
1 sefer yumurtladı ancak yanlış bi hareket hepsinin yenmesine sebep oldu
Ücret istemeyi düşünmüyordum ancak yeni alacağım balıklar için bu gerekli ikisi sadece 15 ytl
yada başka balıklarla takas yapılır
iletişim:
🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar 1 Dişi-1 Erkek beta veriyorum.
Mavi erkek ve mavi dişi
ikiside çok sağlıklı çok iyi bakılıyorlar
ancak artık beta değil başka tür balıklar bakmak istiyorum
4 aydır bendeler
1 sefer yumurtladı ancak yanlış bi hareket hepsinin yenmesine sebep oldu
Ücret istemeyi düşünmüyordum ancak yeni alacağım balıklar için bu gerekli ikisi sadece 15 ytl
yada başka balıklarla takas yapılır
iletişim:
🔒 Üyelere Özel
Satılan Canlı(lar): ELMA SALYANGOZU
Adet Fiyatı:
Nohut boyu 50 ykr
Fındık boyu 1 ytl
Damızlık altı genç boy 2.5 ytl
Damızlık 4 ytl (yumurta veren)
1 çift damızlık + 10 tane fındık kadar elma salyangozu 10 ytl.
Takas: Her türlü bitki, yem, malzeme.
Toplu Alım Fiyatı: Adedine göre.
Adedi: Bilinmiyor.
Boyu: Her çeşit boy mevcut.
İli/Semti: KIZILAY - ÇANKAYA -BİLKENT / ANKARA
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Şehir dışına Kargo ya da Ankara içi elden teslim.
Fotoğraf: 🔒 Üyelere Özel
Diğer Ek Bilgiler: Sera flora, larviva v.s. türü kaliteli yemler ile düzenli olarak beslenmişlerdir bu nedenle kabukları gayet canlı renkte,parlak ve pürüzsüzdür.
Damızlık boyda elma salyangozu kabuğu bulunur.(25-30 arası)
Satılan Canlı(lar): 7 damızlık 3 genç bronz çöpçü, 3 damızlık albino çöpçü, 1 komando çöpçü,1 leopar çöpçü
Adet Fiyatı: 3 ytl ( leopar çöpçü = 5 ytl)
Toplu Alım Fiyatı: 35 ytl
Adedi: 15
Boyu: Damızlık boyda
İli/Semti: Çankaya ANKARA
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim. KIZILAY ya da ÇANKAYA
Fotoğraf: Yok, eklenicek.
Diğer Ek Bilgiler: Yerim olmadığı için satmak zorundayım. Akvaryumun birini boşaltıyorum.
Satılan Canlı(lar): 7 damızlık 3 genç bronz çöpçü, 3 damızlık albino çöpçü, 1 komando çöpçü,1 leopar çöpçü
Adet Fiyatı: 3 ytl ( leopar çöpçü = 5 ytl)
Toplu Alım Fiyatı: 35 ytl
Adedi: 15
Boyu: Damızlık boyda
İli/Semti: Çankaya ANKARA
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim. KIZILAY ya da ÇANKAYA
Fotoğraf: Yok, eklenicek.
Diğer Ek Bilgiler: Yerim olmadığı için satmak zorundayım. Akvaryumun birini boşaltıyorum.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.