Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

satılık balıklar -
1 adet 15 cm erkek ahlı 3adet yunus 1erkek 8cm 3 jakowerjı 1e 2d frontosa 14cm sarıprenses 1d1e e14cm dısı 8cm balıkesırdeım fıyatı sız belırleyın 🔒 Üyelere Özel

ACiL SATILIK iKOALA KAYZER!!! -
3 ADET 4-5 CM BOYUNDA iKOALA. en gec 4 ay içinde yavru almaya baslayacaksiniz 80YTL ///ANKARA DISINA + KARGO ÜCRETi TÜM TURAN COGRAFYASINA GONDEREBiLiM 🔒 Üyelere Özel lütfen e mail at1niz.msn de kullanmayiniz.

satılık balık (ciklet) -
1 adet 5-6 cm astronot (black & red) 7 ytl 2 adet 1 erkek 1 dişi american zebra e 10 cm d 8-9 cm 20 ytl çift 3 adet yavru american zebra 2 e 1 d hepsini alana hediye verilecektir. toplu alım 25 ytl cep : 🔒 Üyelere Özel mail : 🔒 Üyelere Özel çiftten yeni yavru aldım ama canım frontoza bakmak istedi onun için satıyorum. balıklar sağlıklı günde 3 defa düzenli olarak yemlenmekte çift 80 en fazla yavru verdi (tam sayamadım) ilk ortama alışması ve yavrulaması 1 ay sürebilir. bilginize

satılık balık (ciklet) -
1 adet 5-6 cm astronot (black & red) 7 ytl 2 adet 1 erkek 1 dişi american zebra e 10 cm d 8-9 cm 20 ytl çift 3 adet yavru american zebra 2 e 1 d hepsini alana hediye verilecektir. toplu alım 25 ytl cep : 🔒 Üyelere Özel mail : 🔒 Üyelere Özel çiftten yeni yavru aldım ama canım frontoza bakmak istedi onun için satıyorum. balıklar sağlıklı günde 3 defa düzenli olarak yemlenmekte çift 80 en fazla yavru verdi (tam sayamadım) ilk ortama alışması ve yavrulaması 1 ay sürebilir. bilginize

satılık balık (ciklet) -

satılık balık (ciklet) -

acil balıklarımı veriyorum -
acil balıklarımı veriyorum çünkü balıkların cinsini değiştircem erzincandayım her yere gönderebilirim 3 tane 19-20 cmlik japon 2 adette yine aynı boyutta koi ve üç tane de 10 cm boyunda köpek balığı 🔒 Üyelere Özel cep tlfnum ucuza vercem acil olduğu için bekliyom acele edin

18-20 cmlik balıklar -
balıklarımı tür değiştireceğim için satıyorum 3 japon ve 2 koi olmak üzere 5 tanedir irtibat 🔒 Üyelere Özel a mail atsınlar

Yavru balık arıyorum Ankara/Eryaman -
Yıllardır japon besledim sıkıldım ve balıklarımı sattım, şimdi 100 cm akvaryuma koyabileceğim ciklet yavrusu arıyorum (2 cm tercihimdir.) 🔒 Üyelere Özel

Yavru balık arıyorum Ankara/Eryaman -
Yıllardır japon besledim sıkıldım ve balıklarımı sattım, şimdi 100 cm akvaryuma koyabileceğim ciklet yavrusu arıyorum (2 cm tercihimdir.) 🔒 Üyelere Özel

zebra ciklet, sarı prenses, papağan balığı,çöpçü ve vatoz satılıktır -
papağan balığı 2 adet zebra cikleti 6-7 adet sarı prenses ciklet 3 adet 1 adet çöpçü 1 adet vatoz balığı toptan satılacaktır toplam: 100 ytl teşekkürler( diyarabkırda oturuyorum)

papağan balığı 2 adet zebra cikleti 6-7 adet sarı prenses ciklet 3 adet 1 adet çöpçü 1 adet vatoz balığı toptan satılacaktır toplam: 100 ytl teşekkürler( diyarabkırda oturuyorum)

papağan balığı 2 adet zebra cikleti 6-7 adet sarı prenses ciklet 3 adet 1 adet çöpçü 1 adet vatoz balığı toptan satılacaktır toplam: 100 ytl

Tropheus Moorii Bemba_Negro -
5 adet yavru .Kendi damızlıklarımdan aldım yavruları.Yavrular 2 aylıktır.Yaklaşık 3 cm`dir.Diğer damızlıklarımdada şu an ağzında yavru var.Ayrıca 2 tanede saf kan Erkek fazlalıktan satılıktır.Onlarıda satabilirim. Yavru 20 ytl x 5 adet = 100 YTL Erkeklerinde tanesini 50 YTL den satacağım. İlgilenen arkadaşlara Duyutulur.

satılık frontoza brundı, leleupı -
1e 4d frontoza brundı boyları 8-15 cm arası, toplam fıyatı 180ytl. leleupı portakal 5e 8d boyları 6-9 cm arası toplam fıyatı 170 ytl. balıklar gayet salıklı olup tropeus turlerıyle vede 120*60*60 ölculerınde mobılyalı akvaryumla takas edılebılır. ırtıbat tel 3764697 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel

izmir`den siyah kalvus -
erkek 11, dişi 7 cm izmir elden teslim 150 ytl 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

izmir`den siyah kalvus -
erkek 11, dişi 7 cm izmir elden teslim 150 ytl 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Satılık Mbimbwe Koloni ve Burundi Yavruları -
Satılan Canlı(lar): Mbimbwe Koloni 1 erkek 1 dişi Adet Fiyatı: Toplu Alım Fiyatı: 420 Adedi: 2 Boyu: 16-18 dişi, 17-19 cm erkek İli/Semti: Beylikdüzü İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Fotoğraf: 🔒 Üyelere Özel Fotoğraftaki en üstteki ortadaki ile sağdaki iki balıktır. Satılan Canlı(lar): Burundi Yavrusu Adet Fiyatı:15 Toplu Alım Fiyatı: Adedi: 30 adet civarı Boyu: 3-3.5-4 cm civarı İstanbul/Beylikdüzü İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden teslim.

Satılan Canlı(lar): Mbimbwe Koloni 1 erkek 1 dişi Adet Fiyatı: Toplu Alım Fiyatı: 420 Adedi: 2 Boyu: 16-18 dişi, 17-19 cm erkek İli/Semti: Beylikdüzü İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Fotoğraf: 🔒 Üyelere Özel Fotoğraftaki en üstteki ortadaki ile sağdaki iki balıktır. Satılan Canlı(lar): Burundi Yavrusu Adet Fiyatı:15 Toplu Alım Fiyatı: Adedi: 30 adet civarı Boyu: 3-3.5-4 cm civarı İstanbul/Beylikdüzü İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden teslim.