ARKADAŞLAR.. BENDE BİR ÇİFT BEYZ ZEBRA VAR.. HER İKİ AYDA BİR YAVRULUYORLAR ARTIK BALIKLARI KOYACAK YER DE KALMADI.. ÇOĞUNU VERDİM.. YAVRULAR BOY BOY OLDUĞUNDAN BİRBİRLERİNE SALDIRIYORLAR .. BENDE YANYANA KOYAMIYORUM.. BUNLARDAN BENİ KURTARACAK BİRİ VAR MI ? SANIRIM ŞİMDİLİK 60 CİVARI YAVRU VAR. ANNE BABA İLE BERABER VERMEK İSTİYORUM.. HANİ ADINI KOYALIM DİYECEK OLURSAK 30 MİLYON DA FİYATINA DİYELİM.. SONRASI ALLAH KOLAYLIK VERSİ SİZE :) ASLINDA ÇOK ZEVKLİ ONLARI İZLEMEK AMA SALDIRGAN BALIKLAR BİR ARADA OLMUYOR.. NEYSE MESAJLARINIZI BEKLİYORUM... BEN KADIKÖY / GÖZTEPE DEYİM.. (İSTANBUL)
ARKADAŞLAR.. BENDE BİR ÇİFT BEYZ ZEBRA VAR.. HER İKİ AYDA BİR YAVRULUYORLAR ARTIK BALIKLARI KOYACAK YER DE KALMADI.. ÇOĞUNU VERDİM.. YAVRULAR BOY BOY OLDUĞUNDAN BİRBİRLERİNE SALDIRIYORLAR .. BENDE YANYANA KOYAMIYORUM.. BUNLARDAN BENİ KURTARACAK BİRİ VAR MI ? SANIRIM ŞİMDİLİK 60 CİVARI YAVRU VAR. ANNE BABA İLE BERABER VERMEK İSTİYORUM.. HANİ ADINI KOYALIM DİYECEK OLURSAK 30 MİLYON DA FİYATINA DİYELİM.. SONRASI ALLAH KOLAYLIK VERSİ SİZE :) ASLINDA ÇOK ZEVKLİ ONLARI İZLEMEK AMA SALDIRGAN BALIKLAR BİR ARADA OLMUYOR.. NEYSE MESAJLARINIZI BEKLİYORUM... BEN KADIKÖY / GÖZTEPE DEYİM.. (İSTANBUL)
2 aslanbaş büyük boy 15 cm --1 teleskop 15 cm --1 tül kuyruk 15 cm--2 bebek yüz 8-9 cm (beyaz kırmızı kafa)-- 1 tekkuyruk 15 cm(gösterişli renklerde kaola ayıya benziyor) 1 çingene orta boy 8-9cm -- 1 inci gövde (tombul japon orta iri) hepsi 100 ytl biraz indirimde yapabilirim..acil satılık... efekan
🔒 Üyelere Özel izmir gaziemir
3 dev tül , 2 dev treecolor melek satılıkdır .. bir takımı eştir yumurtlamışlardır .. akvaryumla artık ilgilenemediğim için 2 yıldır bende olan melekleri satıorum .. tül olanların boyları yaklaşık 20 cm dir .. hepsi pazarlıksız 150 ytl
msn : 🔒 Üyelere Özel
cep tel : 🔒 Üyelere Özel
3 dev tül , 2 dev treecolor melek satılıkdır .. bir takımı eştir yumurtlamışlardır .. akvaryumla artık ilgilenemediğim için 2 yıldır bende olan melekleri satıorum .. tül olanların boyları yaklaşık 20 cm dir .. hepsi pazarlıksız 150 ytl
Daha önce yavru alınmış 2 dişi 1 erkek yunuslarımı satmak istiyorum.Balıklar düzenli olarak tetra bits ve seragranugreen ile besleniyorlar.Errkek 18 dişiler 16 cm kadarlar.Balıklar kafalı ve safkandır.Balıklar için 120 YTL istiyorum .İzmir menemende oturuyorum .Pazarlıga acığım
mailto:🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Silver arowana 25 cm sağlıklı,her türlü kuru yemi yemektedir.Stingray 12 cm çapında erkektir,tür olarak 🔒 Üyelere Özel da tanıtılan resimdekinin aynısıdır.Müren yaklaşık 40 cm boyunda ve kuru yem yemektedir.Senegal bişiriler 10 ar cm dir.Arowana 150 ytl,stingray 250 ytl,müren 30 ytl,2 adet senegal bişiri tanesi 10 ytl.🔒 Üyelere Özel cihat.istanbul/caddebostan
Arkadaşlar elimde 7 adet pangarsus var bunları satmak istiyorum çünkü türlerini değiştirmek istiyorum...1 tanesi 22 cm. civarında diğerleride 10-15 cm. arasında değişiyor...Durumları gayet sağlıklı 200 lt. tankta bakıyorum...Eğer ilgilenen arkadaşlar olursa mail atabilirler veya ekleyebilirler...
🔒 Üyelere Özel
Şehir İstanbul-Anadolu Yakası...
Satılan Canlı(lar): Leptosoma black bee
Adet Fiyatı: 50
Toplu Alım Fiyatı: 550
Adedi: 14
Boyu: 7-8-9-10-11-12 cm
İli/Semti: Kocaeli veya Tuzla İstanbul`dan
İrtibat Bilgileri: 0-🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden veya otobüs ile
Fotoğraf:
🔒 Üyelere Özel
Diğer Ek Bilgiler: Balıklardan yavru alınmış olup 7 erkek 7 dişidir. Koloni bozulmadan verilecektir. Blue zaire moba - L046 zebra placo - Nigripinnis red albino neon lar ile takas yapılır.
balıklar için çok faydalı ve selenyum (E) çok fazla miktarda bünyesinde bulundurduğu için üremede çok faydası vardır.
İlgilenen arkadaşlara 🔒 Üyelere Özel şirinyer`deyim teslimat elden
balıklar için çok faydalı ve selenyum (E) çok fazla miktarda bünyesinde bulundurduğu için üremede çok faydası vardır.
Satılan Canlı: Nattereri
Adet: 2
Boyu: 20 civarında (ölçmedim)
Adet Fiyatı: ...
Toplu alım fiyatı: 250 YTL
İli/Semti: izmir/küçük yalı
İrtibat bilgileri: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Teslim koşulları:
Diğer bilgiler: Yumurta alındı
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.