Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

C.leptosoma livua -
Satılan Canlı(lar): C.Leptosoma Livua Adet Fiyatı: Toplu Alım Fiyatı: 450ytl Adedi:5 Boyu:7-10cm İli/Semti: Ankara/Keçiören İrtibat Bilgileri:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler:elden Fotoğraf: 🔒 Üyelere Özel Diğer Ek Bilgiler:3erkek 2 dişi dişiler ilk yumurtalarını alıp atmışlardır.

satılık damızlık kırmızı mücevher -
damızlık kırmızı mücevher 6cm civarı 1 erkek 1 dişi satıyorum takas ta olabilir izmir de olupta karsıyaka ya gelecek arkadasların dikkatine

damızlık kırmızı mücevher 6cm civarı 1 erkek 1 dişi satıyorum takas ta olabilir izmir de olupta karsıyaka ya gelecek arkadasların dikkatine

satılık lepistes -
evde yetiştirdiğim 150 kadar ana ve yavru lepistes satılık

satılık lepistes -

satılık lepistes -

satılık lepistes -

Papağan yavruları -
Gökkuşağı rengindeki papağan yavruları yaklaşık 50 adet şuanda 3 haftalık, ilgilenler 🔒 Üyelere Özel Ersin 🔒 Üyelere Özel

saf ırk yunus -
40 adet saf ırk 7/9 cm yunus adet fiyatı 6 ytl dişiler bile kafalı sadece ankara 🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel -
🔒 Üyelere Özel üye olun kazanın

mavi prenses+portakal+asai -
6 adet maviprenses:35 ytl 3,5-5 cm arsı 1 adet portakal 3 ytl 4-5 cm 2 adet asai 6 ytl 4-5 cm toplu alım fiyatı :40 ytl 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ist /alibeyköy fotografları web cam le çekebilildim biraz net olmayabilir ancak akşam web cam dan gösterebilirim

satılık köpek balıkları CELİNCIR -
Akvaryum küçük geldiğinden dolayı 2 adet 20-25 cm arası köpek balığımı satmak zorundayım. ilgilenenler olursa mesaj atabilirsiniz. Edirne/Meriç

afyon ve çevresi discus yavrusu satan var mııııııııııııı -
yavru diskus arıyorum satmak isteyenler bana ulaşırsa sevinirim 🔒 Üyelere Özel

TAKAS -
Satılan Canlı(lar): BEMBA Adet Fiyatı: 30 Toplu Alım Fiyatı: 190 Adedi: 7 Boyu: 7/9 İli/Semti: KEÇİÖREN ANKARA İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel-3598544 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: ALICIYA AİT EVDEN TESLİM Fotoğraf: YOK Diğer Ek Bilgiler: BALIKAR 7/9 CM OLUP DAMIZLIK ALTIDIR 1E6D ŞEKLİNDEDİR DİŞİLER YUMURTA ALIP ATTILAR Bİ KAÇ KEZ Satılan Canlı(lar): DOBİOSİ MASWA Adet Fiyatı: 25 Toplu Alım Fiyatı: 100 Adedi: 6 Boyu: 7/9 İli/Semti: KEÇİÖREN ANKARA İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel-3598544 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: ALICIYA AİT EVDEN TESLİM Fotoğraf: YOK Diğer Ek Bilgiler: BALIKAR 7/9 CM OLUP DAMIZLIK ALTIDIR 1E5D ŞEKLİNDEDİR DİŞİLER YUMURTA ALIP ATTILAR Bİ KAÇ KEZ ZEBRA ŞEKER PEMBE VE MÜCEVHER HARİÇ TÜM MALAVİ TÜRLERİ İLE TAKAS EDİLİR.BALIKLARIN DAMZILIK ALTI YADA DAMIZLIK OLMALARI TERCİH SEBEBİDİR

TAKAS -
Satılan Canlı(lar): BEMBA Adet Fiyatı: 30 Toplu Alım Fiyatı: 190 Adedi: 7 Boyu: 7/9 İli/Semti: KEÇİÖREN ANKARA İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel-3598544 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: ALICIYA AİT EVDEN TESLİM Fotoğraf: YOK Diğer Ek Bilgiler: BALIKAR 7/9 CM OLUP DAMIZLIK ALTIDIR 1E6D ŞEKLİNDEDİR DİŞİLER YUMURTA ALIP ATTILAR Bİ KAÇ KEZ Satılan Canlı(lar): DOBİOSİ MASWA Adet Fiyatı: 25 Toplu Alım Fiyatı: 100 Adedi: 6 Boyu: 7/9 İli/Semti: KEÇİÖREN ANKARA İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel-3598544 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: ALICIYA AİT EVDEN TESLİM Fotoğraf: YOK Diğer Ek Bilgiler: BALIKAR 7/9 CM OLUP DAMIZLIK ALTIDIR 1E5D ŞEKLİNDEDİR DİŞİLER YUMURTA ALIP ATTILAR Bİ KAÇ KEZ ZEBRA ŞEKER PEMBE VE MÜCEVHER HARİÇ TÜM MALAVİ TÜRLERİ İLE TAKAS EDİLİR.BALIKLARIN DAMZILIK ALTI YADA DAMIZLIK OLMALARI TERCİH SEBEBİDİR

TAKAS -

ACİL yunus, prenses, aysmen arıyorum. (ankara) -
arkadaşlar elinde yunus, prenses, aysmen olan arkadaş varsa. 40-50 adet almayı düşünüyorum. balıkları adresten alabilirim. 🔒 Üyelere Özel

izmir satılık yunus acilll -
3 erkek 4 dişi yunusum var. yunuslar 8-12 cm ler. dişilerimden 3 tanesindnen yavru alıyorum. ihtiyacım olduğu için satıyorum. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 150 ytl

izmir satılık yunus acilll -
3 erkek 4 dişi yunusum var. yunuslar 8-12 cm ler. dişilerimden 3 tanesindnen yavru alıyorum. ihtiyacım olduğu için satıyorum. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 150 ytl