Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

calvus yavruları -
elimde her boydan calvus yavrusu bulunmakda ilgilenen olursa msn adresim 🔒 Üyelere Özel konuşuruz

melek yavrusu her boyda -
elimde hemen hemen her boyda melek yavruları var meraklısın varsa msn adresin 🔒 Üyelere Özel konuşuruz

yawru yunus ve zebralar -
yavru yunuslar 2-3cm boylarında tanesi 2ytl zebralar 1-2cm boylarında 1 ytl dir ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel msn adresimden ulasabilirler istanbul/and. yakası

Satılık veya takas yapacağım balıklarım var -
1 çift malavim ve 1 tane yaklaşık 10 cm büyüklüğünde gülen yüz balığım bulunmaktadır. Takas veya satılıktır. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilir

ciklet cenneti buyrun!!!!!!! -
Frontosa 2 dişi ( 12-13cm ) 2 erkek (15-18cm ) toplam = 300 ytl Diskus dişi ( cd boyutunda ) = 120 ytl Kedi balığı 30 cm = 30 ytl Siyah vatoz 35 cm = 25 ytl Albino vatoz 25 cm = 25 ytl Pirana ( pako ) 30 cm = 30 ytl Flower horn 15 cm = 20 ytl Midas 20 cm = 25 ytl Tinfoil 15 cm = 30 ytl Damızlık papağan (13-15cm yumurta tüpleri açık ) 2 adet = 80 ytl Ters yüzen çöpçü 2 adet 15er cm = 30 ytl 105 lik sunsun akvaryum sıfır içine su girmemiş. Kpple dış motor dahil orjinal sehpa dahil komple bir takım = 550 ytl (siyah ) 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

beyaz prens takası ...İZMİR GAZİEMİR -
elimde 6 adet 4-5 cm beyaz prens 1 erkek 5 dişi var iki adet 6-7cmlik sarı prenses dişi ile takas etmek istiyorum... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

beyaz prens takası ...İZMİR GAZİEMİR -
elimde 6 adet 4-5 cm beyaz prens 1 erkek 5 dişi var iki adet 6-7cmlik sarı prenses dişi ile takas etmek istiyorum... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Satılık yunus -
izmir 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Satılık yunus -
izmir 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık yunuslarım İZMİR -
3 ERKEK 4 DİŞİ DAMIZLIK YUNUSLARIM BALIKLARIM 7 İLA 12 CM ARASINDA DİŞİLERİM DÜZENLİ OLARAK YAVRU VERİYOR İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN SATIYORUM HEPSİ 120YTL 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

satılık yunuslarım İZMİR -
3 ERKEK 4 DİŞİ DAMIZLIK YUNUSLARIM BALIKLARIM 7 İLA 12 CM ARASINDA DİŞİLERİM DÜZENLİ OLARAK YAVRU VERİYOR İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN SATIYORUM HEPSİ 120YTL 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

yavru DİSCUS 15 ytl istanbul anadolu yakası -
Yavru sarı discus kenarları kırmızı karışık sarı kırmızı bir discus... yavru 15 ytl ik adet 🔒 Üyelere Özel 18-10-2007 bir haftası var...28 inden sonra kalmaz! mail msn ;: 🔒 Üyelere Özel

satılık japon balığı yem kum ilaç -
🔒 Üyelere Özel 16 ytl 🔒 Üyelere Özel istanbul anadolu yakası

Satılık damızlık sarı prenses koloni uygun fiyat! -
Arkadaşlar ders yoğunluğundan dolayı sarı prenseslerimi satıyorum... 25 adet hepsi aynı atadan gelmiş... 3 cm ile 12 cmye kadar balık var içlerinde... 8 tanesi 6 cmden büyük balıklar en az 8 damzılık var... 3 cm ile 6 cm arası 15 tane dieğrleri de 6 cm nin üstünde...en büyükleri 12 cm...11 cmlik var 10 cmlik var... tam saymadım ama birinin ağzında yavruları var... Dişi sayısı fazla gibime geldi ama tam bakamadım zaman sıfır... 🔒 Üyelere Özel dan bilgi verebilirim...tane 4.5 ytl sayarım...! birinin ağzı dolu ...o bile 4.5 ytl...piyasada eş tutmuşları 30 civarı!!!

Arkadaşlar ders yoğunluğundan dolayı sarı prenseslerimi satıyorum... 25 adet hepsi aynı atadan gelmiş... 3 cm ile 12 cmye kadar balık var içlerinde... 8 tanesi 6 cmden büyük balıklar en az 8 damzılık var... 3 cm ile 6 cm arası 15 tane dieğrleri de 6 cm nin üstünde...en büyükleri 12 cm...11 cmlik var 10 cmlik var... tam saymadım ama birinin ağzında yavruları var... Dişi sayısı fazla gibime geldi ama tam bakamadım zaman sıfır... 🔒 Üyelere Özel dan bilgi verebilirim...tane 4.5 ytl sayarım...! birinin ağzı dolu ...o bile 4.5 ytl...piyasada eş tutmuşları 30 civarı!!!

Satılık sarı prnseslerim İZMİR -
7 İLA 10 CM arasında sarı prenselerim 1 erkek 7 dişi hepsi yavru vermektedir 🔒 Üyelere Özel dişilerimin herbiri ortalama 25 ile 30 arasında yavru vermektedir

DAMIZLIK YUNUS -
3erkek 4 dişi damızlık yunus boyları 7 ila 10 cm arsında FİYAT 140 YTL TEK FİYATTIR. yunuslarım düzenli olarak yavru vermektedir.

DAMIZLIK YUNUS -
3erkek 4 dişi damızlık yunus boyları 7 ila 10 cm arsında FİYAT 140 YTL TEK FİYATTIR. yunuslarım düzenli olarak yavru vermektedir.

DAMIZLIK YUNUS -