1 çift malavim ve 1 tane yaklaşık 10 cm büyüklüğünde gülen yüz balığım bulunmaktadır. Takas veya satılıktır. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilir
Frontosa 2 dişi ( 12-13cm ) 2 erkek (15-18cm ) toplam = 300 ytl
Diskus dişi ( cd boyutunda ) = 120 ytl
Kedi balığı 30 cm = 30 ytl
Siyah vatoz 35 cm = 25 ytl
Albino vatoz 25 cm = 25 ytl
Pirana ( pako ) 30 cm = 30 ytl
Flower horn 15 cm = 20 ytl
Midas 20 cm = 25 ytl
Tinfoil 15 cm = 30 ytl
Damızlık papağan (13-15cm yumurta tüpleri açık ) 2 adet = 80 ytl
Ters yüzen çöpçü 2 adet 15er cm = 30 ytl
105 lik sunsun akvaryum sıfır içine su girmemiş. Kpple dış motor dahil orjinal sehpa dahil komple bir takım = 550 ytl (siyah )
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Yavru sarı discus kenarları kırmızı karışık sarı kırmızı bir discus...
yavru 15 ytl ik adet 🔒 Üyelere Özel
18-10-2007 bir haftası var...28 inden sonra kalmaz!
mail msn ;: 🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar ders yoğunluğundan dolayı sarı prenseslerimi satıyorum...
25 adet hepsi aynı atadan gelmiş... 3 cm ile 12 cmye kadar balık var içlerinde... 8 tanesi 6 cmden büyük balıklar en az 8 damzılık var...
3 cm ile 6 cm arası 15 tane dieğrleri de 6 cm nin üstünde...en büyükleri 12 cm...11 cmlik var 10 cmlik var...
tam saymadım ama birinin ağzında yavruları var...
Dişi sayısı fazla gibime geldi ama tam bakamadım zaman sıfır...
🔒 Üyelere Özel dan bilgi verebilirim...tane 4.5 ytl sayarım...! birinin ağzı dolu ...o bile 4.5 ytl...piyasada eş tutmuşları 30 civarı!!!
25 adet hepsi aynı atadan gelmiş... 3 cm ile 12 cmye kadar balık var içlerinde... 8 tanesi 6 cmden büyük balıklar en az 8 damzılık var...
3 cm ile 6 cm arası 15 tane dieğrleri de 6 cm nin üstünde...en büyükleri 12 cm...11 cmlik var 10 cmlik var...
🔒 Üyelere Özel dan bilgi verebilirim...tane 4.5 ytl sayarım...! birinin ağzı dolu ...o bile 4.5 ytl...piyasada eş tutmuşları 30 civarı!!!
7 İLA 10 CM arasında sarı prenselerim
1 erkek 7 dişi hepsi yavru vermektedir
🔒 Üyelere Özel
dişilerimin herbiri ortalama 25 ile 30 arasında yavru vermektedir