Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

PORTAKAL PRENSES,ACEİ VE SARI PRENSES ARIYORUM -
Arkadaşlar 7 cm boyunda 1 erkek 2 dişi acei,7cm boyunda 1 adet dişi sarı prenses ve yine 7 cm boyunda 1 adet dişi portakal prenses arıyorum.makul fiyatlar olursa sevinirim.ayrıca 7 cm 2 adet flover horn,5 cm 2 adet auratus ve 7 cm 1adet erkek ahliyle takasta olabilir.şimdiden saygılar... 🔒 Üyelere Özel

VATOZ BALIĞI 18 CM YENİBOSNA -
AKVARYUMUMA GÖRE KÜÇÜK KALDIĞI İÇİN SATMAK İSTİYORUM HİÇ BİR HASTALIĞI YOKTUR CANLI VE HAREKETLİDİR CAMA VEYA FİLTREYE YAPIŞIK HEP ORADA DURMUYOR ÖBÜR BALIKLAR GİBİ GEZİNİYOR YUKARLARA ÇIKIYOR TAKLA ATIYOR OYUN OYNUYOR V.S 7 YTL CEP TEL:🔒 Üyelere Özel

tropheus duboisi maswa,bemba,morıı moliri -
Duboisi maswa:2,5-3-3,5 cm adet fiyatı 10 ytl (13 adet) Duboisi maswa:4,5-5 cm adet fiyatı 15 ytl (20 adet) Bemba: 4,5-5 cm adet fiyatı 18 ytl (20 adet) morıı moliro:4,5-5 cm adet fiyatı 18 ytl (15 adet) sadece ankara içi.TLF:🔒 Üyelere Özel Damızlıkları evde görebilirsiniz.Takas düşünmüyorum

Duboisi maswa:2,5-3-3,5 cm adet fiyatı 10 ytl (13 adet) Duboisi maswa:4,5-5 cm adet fiyatı 15 ytl (20 adet) Bemba: 4,5-5 cm adet fiyatı 18 ytl (20 adet) morıı moliro:4,5-5 cm adet fiyatı 18 ytl (15 adet) sadece ankara içi.TLF:🔒 Üyelere Özel Damızlıkları evde görebilirsiniz.Takas düşünmüyorum

F0 Ventralis (fotolu) -
1 Adet 13-14 cm boyunda Erkek ventralis satılıktır. 75 YTL istiyorum. İstanbul K. Çekmece 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

F0 Ventralis (fotolu) -
1 Adet 13-14 cm boyunda Erkek ventralis satılıktır. 75 YTL istiyorum. İstanbul K. Çekmece 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

yavru lepistesler satılık -
yaklaşık 150kadar yavru lepistesim var. kendilerini epeyce toparladılar 2aylık oldular.yer sorunum olduğu için topluca satmak istiyorum tanesi 50ykr. denizli 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Damızlık Sarı Prenses ve Ahli Takas 10 - 12cm. ISTANBUL -
Sağlıklı kendi büyüttüğüm balıklar 2 şer dişi 1 er erkek. Toplam 6 Balık. Yavru Cichlidlerle takas edilecektir.

kedi balığı 2 adet -
slm arkadaşlar 2 adet 40 cm kadar kedi balığım var.pirana almayı düşündüğüm için satacağım.teklflerinizi beklyorum.

kedi balığı 2 adet -
slm arkadaşlar 2 adet 40 cm kadar kedi balığım var.pirana almayı düşündüğüm için satacağım.teklflerinizi beklyorum.

kedi balığı 2 adet -

kedi balığı 2 adet -

kedi balığı 2 adet -

satılık futontosa İZMİR -
5 adet satılık furontosa en büyüğü13-15cam arası 3 tanesi 5-6 cm diğeri3-4 cm izmir tercihimdir fiyat200ytl ilgilenen mail atabilir 🔒 Üyelere Özel

satılık futontosa İZMİR -
5 adet satılık furontosa en büyüğü13-15cam arası 3 tanesi 5-6 cm diğeri3-4 cm izmir tercihimdir fiyat200ytl ilgilenen mail atabilir 🔒 Üyelere Özel

L 183 Cüce Vatoz ve Leptosoma Black Bee -
Satılan Canlı(lar): Leptosoma Black Bee Adet Fiyatı: 45 Toplu Alım Fiyatı: 450 Adedi: 12 6 Erkek 6Dişi Boyu: 7-8-9-10-12cm İli/Semti: Kocaeli Gölcük İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Satılan Canlı(lar): L 183 Antricust Dolichopterus Cüce Vatoz Adet Fiyatı: 60 Toplu Alım Fiyatı: 500 Adedi: 10 5 Erkek 5Dişi Boyu: 7-8-9-10-12-13 cm İli/Semti: Kocaeli Gölcük İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Kocaeli Gölcük`ten -İstanbul Tuzla`dan veya Otobüs ile Fotoğraf: Diğer Ek Bilgiler: Balıklar düzenli yavru veriyorlar. Balıklar 15 cm üzeri Cameroon Calvus veya Zaire Moba ile Takas Yapılır

Satılan Canlı(lar): Leptosoma Black Bee Adet Fiyatı: 45 Toplu Alım Fiyatı: 450 Adedi: 12 6 Erkek 6Dişi Boyu: 7-8-9-10-12cm İli/Semti: Kocaeli Gölcük İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Satılan Canlı(lar): L 183 Antricust Dolichopterus Cüce Vatoz Adet Fiyatı: 60 Toplu Alım Fiyatı: 500 Adedi: 10 5 Erkek 5Dişi Boyu: 7-8-9-10-12-13 cm İli/Semti: Kocaeli Gölcük İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Kocaeli Gölcük`ten -İstanbul Tuzla`dan veya Otobüs ile Fotoğraf: Diğer Ek Bilgiler: Balıklar düzenli yavru veriyorlar. Balıklar 15 cm üzeri Cameroon Calvus veya Zaire Moba ile Takas Yapılır