Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

calvus arıyorum -
damızlık boyda dişi blac kamerun dişisi arıyorum irtibat mail:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

yerli üretim ciklet -
midas ,flowerhorm,teksas ,riwolatus yawruları 4-5cnm 1.5ylt toptan. 🔒 Üyelere Özel

yerli üretim ciklet -
midas ,flowerhorm,teksas ,riwolatus yawruları 4-5cnm 1.5ylt toptan. 🔒 Üyelere Özel

yerli üretim ciklet -

ADANADAN SARI PRENSES ARANIYOR -
ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel mesaj atsınlar.

Damızlık Kadango Borley Koloni (resimli) 70 Ytl -

Satılan Canlı(lar): Damızlık Kadango Borley (Koloni) 70 YTL
Adet Fiyatı: 70 ytl (Koloni olarak 4 Balık )
Toplu Alım Fiyatı: 70 ytl (Koloni olarak 4 Balık )
Adedi: 4 ( 1e 3d )
Boyu: 1e ( 15cm ) 3 dişi ( 20cm - 18cm -13cm )
İli/Semti: K.Çekmece
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden Teslim
Fotoğraf:

Büyük ve Küçük Dişi
🔒 Üyelere Özel

Erkek
🔒 Üyelere Özel

Erkek ve Ortanca Dişi
🔒 Üyelere Özel

Küçük Dişi
🔒 Üyelere Özel

Ortanca Dişi
🔒 Üyelere Özel

Diğer Ek Bilgiler: Balıklarda hiçbir sağlık sorunu yoktur, Akvaryumun en gözde balıklarıdır ama çok büyüdüler 150 lt lik akvaryumum küçük geliyor, bu yüzden satmak istiyorum.

Damızlık Tropheuslar Ankara -
Balıklar 12-15 cm. boyunda tam damızlıktır.1 erkek bemba 1 dişi duboisi 1 dişi cimba.Tolam 3 adet 100 ytl.Erkek sürekli yuva yapmakta cimba dişi 2 defa yumurta alıp bırakmıştır.Damızlık altı yunuslarla beraber durmaktalar.İlgilenemediğim ve ayıracak yerim olmadığından çok uygun fiyatla satmak istiyorum. Yavru almak isteyenler için çok uygun sağlıklı ve iştahlı balıklardır.Şehir dışına oksijen ve anestezi ile gönderilir.🔒 Üyelere Özel

7-8 cm kafalı mavi yunuslar 6 ytl resimli Ankara -
🔒 Üyelere Özel adresinden damızlık ve yavruların resimlerini görebilirsiniz.Şehir dışına oksijen ve anestezi ile gönderilir.🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel adresinden damızlık ve yavruların resimlerini görebilirsiniz.Şehir dışına oksijen ve anestezi ile gönderilir.🔒 Üyelere Özel

ACİL satılık yunus imparator ankara -
6 yunsu 7 8 9 1 0cm 50 ytl 5 imparator 40 ytl 7 8 cm yer ankara olsun 🔒 Üyelere Özel

satılık lepistes yavruları -
an az 50 adet yavru lepistesim var sarı,siyah ve kırmızı kuyruklu olucaklar..yavrularım bir aylıktır su çok soğuk olmadığı sürece ısıtıcısız yaşamaya alışmışlardır..75 ykr a vericem...bursa dışı veremem..

texas ciklet arıyorum!(izmir) -
17 cm boyunda erkek texasımın yanına dişi arıyorum.ilgilenenlerin ulaşması dileğiyle

150tane yavru lepistes -
yavrularım yaklaşık 1.5aylık oldu satmak istiyorum 🔒 Üyelere Özel denizliden

2 capon balığı fanus yem ve kum satılıktır -
fanus 17 cm yükseklik 21 cm genişlik te yuvarlak taş ve kum yem hepsi birlikte 20 ytldir millet bu arada fanus hakkında saçma sapan yorum yapmasın ben 3 yıldır fanusta balık besliom balıklarımın gözleri sapasağlam bence onu yazanlar şaşı adanadayı msnim 🔒 Üyelere Özel

ciklet balığı arıyorum!!!! -
Herkese merhaba, Arkadaşlar çözemediğim bir problemden dolayı akvaryumumdaki balıklarımın çoğu öldü.. Bana, ahli sarı prenses, yunus, paslı ciklet, cinslerinden boyları yaklaşık 8-10 cm olan balıklar gerekiyor. Toplam 10 tane almayı düşünüyorum. İlgilenenler varsa: 🔒 Üyelere Özel adresinden temasa geçebilirler

ciklet balığı arıyorum!!!! -
Herkese merhaba, Arkadaşlar çözemediğim bir problemden dolayı akvaryumumdaki balıklarımın çoğu öldü.. Bana, ahli sarı prenses, yunus, paslı ciklet, cinslerinden boyları yaklaşık 8-10 cm olan balıklar gerekiyor. Toplam 10 tane almayı düşünüyorum. İlgilenenler varsa: 🔒 Üyelere Özel adresinden temasa geçebilirler

satılık balıklar -
balıkalrım salıklı we iştahlılar tür degisikliginden dolayı wermek istiyorumm 6 ad 2 erkek 4 disi ahli we 7 adet sp 1 erkık 6 disi ahlilerin boyları 13cm erkekler disilerde 10 cm yakın sarılar erkk 10 cmden büyük disilerde 5.6.7.8 arasında degisio sarı disiler sarıların hepsi 45 ytl ahliler 60 ytl olü fiyatlar 🔒 Üyelere Özel buda aresimm

flover,ahli,kırmızı prenses satıyorum -
meraba arkadaşlar elimde olan ufak balıkları çıkarmak istiyorum bu yüzden bikaç balık satmak zorunda kaldım.ilgilenenler olursa makul fiyata anlaşabiliriz. satılan balıklar: flover horn: 1 erkek (7 cm) 1 dişi (5 cm) (balıklar renklendi) (20 ytl) ahli: 1 erkek 7 cm rengi gayet güzel (5 ytl) kırmızı prenses: valla 3 adet aldım biri 4 cm diğer ikisi ondan daha küçük neden aldığımı bende bilmiyorum:) (ne verirsen:)) yunus: 1 adet (3 cm cinsiyetini bilmiyorum) (onada ne verirsen) bilmiyorum ilgilenen olurmu?? :) saygılar