Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

Satılık Frontoza Kolonisi ... ( Ankara ) -
1Erkek (14cm) 3Dişi (10cm-12cm-13cm) Frontoza Burundi`lerimi Satıyorum ... Hepsi 200YTL ... Tek Tek Satmayacağım ... Fiyatta Pazarlık Yapmayın Lütfen ... Ulaşabileceğiniz Cep Numaram: 🔒 Üyelere Özel ... Balıkların Ulaşımını Konuşuruz ... Saygılarımla; Cem ÇAĞLAYAN Ankara / G.O.P

Malawi 3-7 Cm 1 Ytl (Istanbul) -
Satılan Ürün/Canlı *: Sarı prenses, Redfin, Venüstüs Adet *:250 Fiyat *:1 ytl Yaş:3-7 cm (Sarılar ufak olanları) Teslim Yeri: Vatan Caddesi Migros Yanı Teslim Koşulları: Elden Teslim.... Ugur ÖZKAN Tel : 🔒 Üyelere Özel

Malawi 3-7 Cm 1 Ytl (Istanbul) -
Satılan Ürün/Canlı *: Sarı prenses, Redfin, Venüstüs Adet *:250 Fiyat *:1 ytl Yaş:3-7 cm (Sarılar ufak olanları) Teslim Yeri: Vatan Caddesi Migros Yanı Teslim Koşulları: Elden Teslim.... Ugur ÖZKAN Tel : 🔒 Üyelere Özel

satılık koi ve japonlar (istanbul) -
1 adet 12cm koi(parçalı renkte), 1adet 10 cm koi(parçalı renkte),2 adet 9 cm`lik turuncu goldfish(havuz japonu), 5 adet normal japon toplu olarak 30 ytlye satılacaktır. isteyen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel dan ullaşabilirler.

satılık greenteror ler (istanbul) -
1 adet erkek 17cm 30ytl, 1 adet dişi 13cm 25 ytl,1 adet erkek 9cm 15 ytl1 adet dişi 9cm 15 ytl. toplu alım fiyatı 80 ytl. isteyen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel dan ulasabilirler.

SARI PRENSES BEYAZ PRENSES PAPAĞANLARLA TAKAS -
1 ADET BEYAZ PRENSESIM VAR 2 ADET BARBUS 2 ADET VATOZ 1ERKEK 1 DAMIZ DIŞI SARI PRENSES 3 TANEDE YETISIYOR DIŞI 5/6 CMLERDE YAKINDA ONLARDA YUMURTA ALCAKLAR PAPAGANLARLA TAKASSSSSS

SARI PRENSES BEYAZ PRENSES PAPAĞANLARLA TAKAS -
1 ADET BEYAZ PRENSESIM VAR 2 ADET BARBUS 2 ADET VATOZ 1ERKEK 1 DAMIZ DIŞI SARI PRENSES 3 TANEDE YETISIYOR DIŞI 5/6 CMLERDE YAKINDA ONLARDA YUMURTA ALCAKLAR PAPAGANLARLA TAKASSSSSS

royal blue discus yavruları -
kKendi üretimim olan royal blue discus yavruları satılıktır. adet:200 tane:20 ytl ist.suadiye tel:0216 463 50 47 cep:🔒 Üyelere Özel

royal blue discus yavruları -
kKendi üretimim olan royal blue discus yavruları satılıktır. adet:200 tane:20 ytl ist.suadiye tel:0216 463 50 47 cep:🔒 Üyelere Özel

Damızlık Sarı Prenses Kolonisi+Yunus Yavruları -

Satılan Canlı(lar): Damızlık Sarı Prenses Kolonisi
Adet Fiyatı:
Toplu Alım Fiyatı: 120 ytl
Adedi: 2e 10d
Boyu: Erkekler 7, Dişiler 5,5-7 cm arası
İli/Semti: İstanbul / Tuzla
İrtibat Bilgileri: ÖM
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim.
Fotoğraf:

Diğer Ek Bilgiler: Tetra bits, ev yapımı yem, haşlanmış havuç, haşlanmış ıspanak ve mikro kurt ile beslenmektedir. Çok sağlıklı ve yavru veren kolonilerdir. Koloni bozulmadan toplu halde satılacaktır.
----------------------------------------------

Satılan Canlı(lar): Safkan Yunus Yavruları
Adet Fiyatı: 3 ytl
Toplu Alım Fiyatı: 150 ytl
Adedi: 50
Boyu: 4 cm.
İli/Semti: İstanbul / Tuzla
İrtibat Bilgileri: ÖM
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim.
Fotoğraf:

Diğer Ek Bilgiler: Tetra bits, ev yapımı yem ve mikro kurt ile beslenmektedir. Çok sağlıklı safkan yunus yavrularıdır.

royal discus yavruları -
Kndi üretimim olan 7 haftalık royal discus yavruları satılıktır. Adet:200 fiyat:20 ytl toplu alım:17.5 ytl tel:0216 463 50 47 cep:🔒 Üyelere Özel

Satılık Teksas -
Yaklaşık 18-20cm boyunda teksas ciklet satmaktayım. Sert bir balıktır. Akvaryumun dizaynını kendi istediği gibi yapan hareketli bir balıktır.Kum inşaatında ustadır.Tuğla olarak testi ve taşları kullanmaktadır. Akvaryum camından sürekli sizi takip eder. Suyun içinde kendini sevdirir. Çok oyuncudur.Küçük akvaryumlarda tek beslenmelidir. Büyük akvaryumlarda kendine bir yer çevirir ve savunur.balığımın resmi: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel izmirde oturuyorum 30ytl fiyat istiyorum takasta düşünüyorum.

Satılık Teksas -
Yaklaşık 18-20cm boyunda teksas ciklet satmaktayım. Sert bir balıktır. Akvaryumun dizaynını kendi istediği gibi yapan hareketli bir balıktır.Kum inşaatında ustadır.Tuğla olarak testi ve taşları kullanmaktadır. Akvaryum camından sürekli sizi takip eder. Suyun içinde kendini sevdirir. Çok oyuncudur.Küçük akvaryumlarda tek beslenmelidir. Büyük akvaryumlarda kendine bir yer çevirir ve savunur.balığımın resmi: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel izmirde oturuyorum 30ytl fiyat istiyorum takasta düşünüyorum.

alman lir kuyruk lepistes (sakarya) -
200 adet kırmızı lir kuyruk lepiste adet 1 ytl. 🔒 Üyelere Özel

Satılık Astronot + Pirana -
2 adet astronot 1 adet piranam var. Yaklaşık boyları 15cm. Yurt dışına çıkacağımdan balıklarımı satıyorum. Resim için adrese bakabilirsiniz.. 🔒 Üyelere Özel iletişim 🔒 Üyelere Özel Teslim İstanbul da elden yapılacaktır. ör:Kadıköy - Eminönü

damılıkahli çift +azur+asai+portakal -
ahli 1e 15-16 cm 1d 9-10 cm -25 ytl çiftten iki kere yavru alın mıştır azur 1e 11-12cm 1d 6-7 cm 20 ytl asai 1e 6-7 cm 1d 6-7 cm 10 ytl portakal 1e 6-7 cm 4 ytl adını covanni olarak bildigim 1e 5-6 cm arası hepsine alana hediyedir toplu alım fiyatı: 55 ytl 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel istanbul alibeyköy

damılıkahli çift +azur+asai+portakal -
ahli 1e 15-16 cm 1d 9-10 cm -25 ytl çiftten iki kere yavru alın mıştır azur 1e 11-12cm 1d 6-7 cm 20 ytl asai 1e 6-7 cm 1d 6-7 cm 10 ytl portakal 1e 6-7 cm 4 ytl adını covanni olarak bildigim 1e 5-6 cm arası hepsine alana hediyedir toplu alım fiyatı: 55 ytl 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel istanbul alibeyköy

balıkesir lepistes -
yaklaşık 120 tane yerli irili ufaklı büyük kırmızı kuyruklu lepistesler 60 YTL 🔒 Üyelere Özel

DAMIZLIK SARI PRENSES(İZMİR) -
Satılan Canlı(lar): 8 dişi 2 erkek damızlık sarı prenses kolonimi satıyorum. Dişilerden düzenli yavru alınıyor. Sera green ve tetra bits ile besliyorum.Oturmuş , genç , saglıklı , yavru veren kolonidir.Yavrulara yer açmak için satıyorum ve toplu satmayı düşünüyorum Toplu Alım Fiyatı: 150 YTL Adedi: 8 dişi 2 erkek Boyu: Erkekler 10 cm dişiler 8-9 cm falan İli/Semti: İzmir/Menemen İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel, 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden teslim ( il dışına otobus ayarlanırsa gonderılebılır. Pilli hava motoru ile. Masraflar alıcıya ait olmak şartıyla) Fotoğraf: tarayıcınıza kopyalayıp yapıstırın 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

izmir damızlık asai ve portakal -
600 adet asai ve portakal boyları 6-8cm ve damızlıktır. adet fiyatı 5 ytl olup toplu alımda indirim yapılacaktır. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel