Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

Melek Balıkları_ yerli üretim(Ankara) -
3-4 cm golden ve marble melekler satılıktır. 🔒 Üyelere Özel

Melek Balıkları_ yerli üretim(Ankara) -
3-4 cm golden ve marble melekler satılıktır. 🔒 Üyelere Özel

Rasbora Takas -
Satılan Canlı(lar): Rasbora Adet Fiyatı: Takas Toplu Alım Fiyatı: Takas Adedi: 10 Boyu: 2 cm civari İli/Semti: Yenicamlica Kayisdagi İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel msn adresi Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden Fotoğraf: Bilnen Rasbora Diğer Ek Bilgiler: Bitkili akvaryumuma renk katacaklari dusuncesi ile endlers karsiligi bir arkadastan takas yolu ile almistim. Ancak pek hosuma gitmediler. Neon turleri, cift kribensis ya da bitki turleri ile takasa acigim.

1 çift damızlık sarı perenses satılık -
1 çift damızlık sarı perenses satılık erkek olan 10cm dişi olanda 7cm damızlık çook temiz hayvanlar ıstanbuldan elden verılecek isteyen gelip görebılır ikisine adsiz_bæhotmail.com dan bana ulaşabılırsınız

1 çift damızlık sarı perenses satılık erkek olan 10cm dişi olanda 7cm damızlık çook temiz hayvanlar ıstanbuldan elden verılecek isteyen gelip görebılır ikisine adsiz_bæhotmail.com dan bana ulaşabılırsınız

Damızlık Calvus -
Bir çift Black Calvus. Ergin boylardalar. 150 YTL 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (messenger)

sarı prenses ve ıceman yavru satışı -
Satılan Canlı(lar): Sarı Prenses 2 - 4 cm Adet Fiyatı: 2,00 ytl Toplu Alım Fiyatı: 1,75 ytl Adedi: 40 Adet Boyu: 2 - 4 cm İli/Semti: Ankara / Çankaya İrtibat Bilgileri: Özel Mesaj veya 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Alıcıya ait Fotoğraf: mail atılır. Diğer Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır. Larviva Dan-ex, Tetra Bits, Sera Flora, Karides ve Sprulina Tablet ile beslenmektedirler. Satılan Canlı(lar): Iceman 2 - 4 cm Adet Fiyatı: 2,00 ytl Toplu Alım Fiyatı: 1,75 ytl Adedi: 40 Adet Boyu: 2 - 4 cm İli/Semti: Ankara / Çankaya İrtibat Bilgileri: Özel Mesaj veya 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Alıcıya ait Fotoğraf: mail atılır. Diğer Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır. Larviva Dan-ex, Tetra Bits, Sera Flora, Karides ve Sprulina Tablet ile beslenmektedirler.

sarı prenses ve ıceman yavru satışı -
Satılan Canlı(lar): Sarı Prenses 2 - 4 cm Adet Fiyatı: 2,00 ytl Toplu Alım Fiyatı: 1,75 ytl Adedi: 40 Adet Boyu: 2 - 4 cm İli/Semti: Ankara / Çankaya İrtibat Bilgileri: Özel Mesaj veya 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Alıcıya ait Fotoğraf: mail atılır. Diğer Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır. Larviva Dan-ex, Tetra Bits, Sera Flora, Karides ve Sprulina Tablet ile beslenmektedirler. Satılan Canlı(lar): Iceman 2 - 4 cm Adet Fiyatı: 2,00 ytl Toplu Alım Fiyatı: 1,75 ytl Adedi: 40 Adet Boyu: 2 - 4 cm İli/Semti: Ankara / Çankaya İrtibat Bilgileri: Özel Mesaj veya 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Alıcıya ait Fotoğraf: mail atılır. Diğer Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır. Larviva Dan-ex, Tetra Bits, Sera Flora, Karides ve Sprulina Tablet ile beslenmektedirler.

satılık etçil piranalar (ist-fatih) -
Satılan Canlı:P.Nattereri Adet :200 Boyu :1,5 2,5 cm Adet Fiyatı :10 Ytl Top.Alım Fiyatı: Adet`e göre pazarlık yapılır. Yaş: 0 İli/Semti:İstanbul/Fatih İrtibat Bilgileri:🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel Teslim Koşulları:Sadece İstanbul içi elden Diskus hariç hiçbir balıkla takas etmeyi düşünmediğimi belirtmek isterim.

ACİL SATILIK İKOLA KOLONİSİ -
Elimde bulunan sağlıklı 10 adet 6-8 cm aralığında ikola kolonimi satıyorum tür değiştirecem toplu olarak 210 ytl istiyorum 🔒 Üyelere Özel MSN : 🔒 Üyelere Özel

karışık malawi (ist-k.çekmece) -
15 adet 3-4 cm sarıprenses yavrusu, tane 1,5 ytl 15 adet 3-4 cm portakal prenses yavrusu ,tane 1,5 ytl 2 adet 12 cm damızlık portakal prenses, tane 7,5 ytl 1 adet 10 cm damızlık dişi niyesa, 10 ytl 3 adet 8 cm borley, tane 10 ytl 2 adet acei 11-12 cm, tane 15 ytl 4 adet sp 7-8 cm ,tane 7,5 ytl Ö.m. yada 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.

Eş Astronotlar -
30 cm civarında eş astronotlar.

Eş Astronotlar -

Eş Astronotlar -

SATILIK -
400 ADET 1CM 1TL 45 ADET 2CM :2 TL 3CM-4CM- : 3TL 5CM-6CM : 5TL AGZI DOLU SARI PRENSES : 25 TL BALIKLAR KENDİ YAVRUMDUR AKVARYUMCULARA SATIYORUM RENKLERİ ORJİNAL OLUP KESİNLİKLE KIRMA DEGİLDİR. DAMIZLIKLAR VARDIR.

SATILIK -
400 ADET 1CM 1TL 45 ADET 2CM :2 TL 3CM-4CM- : 3TL 5CM-6CM : 5TL AGZI DOLU SARI PRENSES : 25 TL BALIKLAR KENDİ YAVRUMDUR AKVARYUMCULARA SATIYORUM RENKLERİ ORJİNAL OLUP KESİNLİKLE KIRMA DEGİLDİR. DAMIZLIKLAR VARDIR.

Beyaz Zebra 2D1E Satılık ANKARA -
Akvaryumumda iki çift yavruladığı için satmak zorunda kaldım... balıkların herbiri yaklaşık 10cm... erkek yunus gibi kafa yaptı.....3ü için 30ytl istiyorum ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel dan görüşebilirizz

Akvaryumumda iki çift yavruladığı için satmak zorunda kaldım... balıkların herbiri yaklaşık 10cm... erkek yunus gibi kafa yaptı.....3ü için 30ytl istiyorum ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel dan görüşebilirizz