Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

DAMIZLIK YUNUS KOLONİSİ -
Satılan Canlı(lar): DAMIZLIK YUNUS Adet Fiyatı: ---- Toplu Alım Fiyatı: 300 ytl Adedi: 5 dişi 2 erkek Boyu: 13-17 CM İli/Semti: PENDİK İrtibat Bilgileri: Ö.M yada msn 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden Balıklarım son derece sağlıklı ve safkandır.Defalarca kez yavru aldım.Hobiyle artık eskisi gibi ilgilenemediğimden, balık sayısını düşürmek için satıyorum. VİDEO: 🔒 Üyelere Özel

Yavru cüce vatoz... -
Satılan canlı : Cüce vatoz yavru Adet Fiyatı: 2.5ytl Toplu Alım Fiyatı: 10arlı 20ytl, hepsi alınırsa 150ytl Adedi: 90-100 arası Boyu: 2,2.5cm İli/Semti: Ankara/Keçiören İrtibat Bilgileri: ö.m. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Ankara içi elden teslim... Diğer Ek Bilgiler: Kendilerini kurtarmış 2aylık balıklardır 5 ve katları biçiminde satılacaktır.

damızlık yunus kolonisi -
arkadaşlar elimde 4 dişi 1 erkek ten oluşan yunus kolonisi mevcuttur.fiyatı 250 ytl dir.ciklet beslemeyi bırakacağım için satıyorum. 🔒 Üyelere Özel

İMPARATOR YAVRULARI -
BABA İMPARATOR ANNE AHLİ YAVRULARI 3.4 CM 100 ADET ACİL SATIYORUM BALIKLAR ÇOK GÜZEL VE SAGLIKLI KENDİ YAVRULARIM ADET FİATI:1.50 YTL TOPLU ALIMLARDA 1.25 YTL TEL:🔒 Üyelere Özel ANKARA

green terrör dişi -
13-14cm green terrör damızlık dişim yavru almayı düşünmedigimden akvaryumum küçük oldugundan satılıktır.ankara 🔒 Üyelere Özel

green terrör dişi -
13-14cm green terrör damızlık dişim yavru almayı düşünmedigimden akvaryumum küçük oldugundan satılıktır.ankara 🔒 Üyelere Özel

4 cm. ahli yavruları -
arkadaşlar 4 cm. lik ahli yavruları 2 ytl. ortalama 100 adet var. ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirler.

7 Tane Etçil Piranha(pygocentrus nattereri) -
Satılan Canlı:Pygocentrus Nattereri ACİLLL!!! Adet:7 Boyu:10-13-15 cm Adet Fiyatı:30 Toplu alım fiyatı:200 Yaş: İli/Semti: İstanbul/Sarıyer İrtibat bilgileri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Teslim koşulları:Elden Diğer bilgiler:Balıkları değerinin altında verıyorum.Balıkların ele tepkileri olup canlı yem ve et ürünleriyle beslenmiştir.4 balık 1.5 cm den beri bendedir. Fotoğraf 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

7 Tane Etçil Piranha(pygocentrus nattereri) -
Satılan Canlı:Pygocentrus Nattereri ACİLLL!!! Adet:7 Boyu:10-13-15 cm Adet Fiyatı:30 Toplu alım fiyatı:200 Yaş: İli/Semti: İstanbul/Sarıyer İrtibat bilgileri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Teslim koşulları:Elden Diğer bilgiler:Balıkları değerinin altında verıyorum.Balıkların ele tepkileri olup canlı yem ve et ürünleriyle beslenmiştir.4 balık 1.5 cm den beri bendedir. Fotoğraf 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

İst.Küçükçekmecede oturanlara -
🔒 Üyelere Özel [Egeria densa (Eledoa) 🔒 Üyelere Özel [ Yelken Kuyruklu Moli ] BİTKİ SINIRSIZ SATILIKTIR 1 Liradan Yelken kuyruklu moli 5 Liradır

İst.Küçükçekmecede oturanlara -
🔒 Üyelere Özel [Egeria densa (Eledoa) 🔒 Üyelere Özel [ Yelken Kuyruklu Moli ] BİTKİ SINIRSIZ SATILIKTIR 1 Liradan Yelken kuyruklu moli 5 Liradır

ankaradan satılık süper balıklar -
Arkadaşlat tür değişikliğinden dolayı elimde bulunan süper ahli 1erkek 10 cm. parlement mavisi, 3 dişi 9cm. satıyorum yavru almak isteyenler için süper balıklar ve güzel lekesiz 1 erkek 2 dişi yunus satılıktır. fiyatlar ahli tümü 40 ytl dir bikaç tanede yavrularından hediye yunuslar için ise 30 ytl balıklar güzeldir ilk yumurtalarını aldılar hepsi yavru almak isteyen hobicileri bekliyor msn adresi:🔒 Üyelere Özel resimleri gösterileri herkese ii balıklı günler

Satılık Mavi Prenses -Aseman Beyaz kuyruk yavruları -
Adet Fiyatı: Acei ngaralar 5 ytl. Maviprensesler 7,5 ytl. Toplu Alım Fiyatı: Aceiler tane 4 ytl Maviprensesler 6,5 ytl. Adedi: 30 30 Boyu: aceiler 3-4 cm Maviler -4-5-6 cm İli/Semti: İstanbul/Esenyurt İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Evden teslim yada Avcılar metrobüsten. Diğer Ek Bilgiler: Balıklar çok sağlıklı ve orj.Acei ngara ve Maviprenses tirler. ( Not:10 arlı gruplar halinde satılacaktır yada 5 5 şeklinde) .Saygılar Fotoğraf: Selamlar arkadaşlar Maviprenses ve Acei ngara (beyaz kuyruk) ve diğer damızlıklarımın resimlerini eklemiş bulunmaktayım.Dileyen arkadaşlar yerinde görüp yavruları alabilirler. 🔒 Üyelere Özel

dıscus -
Tüm dıscus severlere bol yavru dileklerimle.yeni damızlıklarımdan eş tutanları ayırmaya başladım.Umarım yavrularınıda sizlerle paylaşmak nasip olur. [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url]

dıscus -
Tüm dıscus severlere bol yavru dileklerimle.yeni damızlıklarımdan eş tutanları ayırmaya başladım.Umarım yavrularınıda sizlerle paylaşmak nasip olur. [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url]

dıscus -
-------------------------------------------------------------------------------- Tüm dıscus severlere bol yavru dileklerimle.yeni damızlıklarımdan eş tutanları ayırmaya başladım.Umarım yavrularınıda sizlerle paylaşmak nasip olur.

satılık velifera, lepistes, melek (ist-k.çekmece) -
Satılan Canlı(lar):Velifera, lepistes, melek Toplu Alım Fiyatı:Velifera+lepistes 30 ytl ,melek 40 ytl , Adedi:24 adet Velifera, 6 adet lepistes, 10 adet melek Boyu: 3-4 cm velifera/lepistes, 5-6-7cm melek İli/Semti: İstanbul/K.çekmece İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel yada ö.m. Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler:Elden teslım Fotoğraf:yok

satılık velifera, lepistes, melek (ist-k.çekmece) -
Satılan Canlı(lar):Velifera, lepistes, melek Toplu Alım Fiyatı:Velifera+lepistes 30 ytl ,melek 40 ytl , Adedi:24 adet Velifera, 6 adet lepistes, 10 adet melek Boyu: 3-4 cm velifera/lepistes, 5-6-7cm melek İli/Semti: İstanbul/K.çekmece İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel yada ö.m. Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler:Elden teslım Fotoğraf:yok

DAMIZLKIK KAFALI YUNUSLAR VE SP KOLONİSİ -
Satılan Canlı(lar): DAMIZLIK YUNUS Adet Fiyatı: ---- Toplu Alım Fiyatı: 300 ytl Adedi: 5 dişi 2 erkek Boyu: 13-17 CM İli/Semti: PENDİK İrtibat Bilgileri: Ö.M yada msn 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden Balıklarım son derece sağlıklı ve safkandır.Defalarca kez yavru aldım.Hobiyle artık eskisi gibi ilgilenemediğimden, balık sayısını düşürmek için satıyorum. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Satılan Canlı(lar): DAMIZLIK SARI PRENSES Adet Fiyatı: ----- Toplu Alım Fiyatı: 100 YTL Adedi: 5 dişi 2 erkek Boyu: 8-10 CM ÜZERİ İli/Semti: PENDİK İrtibat Bilgileri: Ö.M yada msn 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden Balıklarım son derece sağlıklı ve safkandır.Defalarca kez yavru aldım.Hobiyle artık eskisi gibi ilgilenemediğimden, balık sayısını düşürmek için satıyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

DAMIZLKIK KAFALI YUNUSLAR VE SP KOLONİSİ -
Satılan Canlı(lar): DAMIZLIK YUNUS Adet Fiyatı: ---- Toplu Alım Fiyatı: 300 ytl Adedi: 5 dişi 2 erkek Boyu: 13-17 CM İli/Semti: PENDİK İrtibat Bilgileri: Ö.M yada msn 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden Balıklarım son derece sağlıklı ve safkandır.Defalarca kez yavru aldım.Hobiyle artık eskisi gibi ilgilenemediğimden, balık sayısını düşürmek için satıyorum. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Satılan Canlı(lar): DAMIZLIK SARI PRENSES Adet Fiyatı: ----- Toplu Alım Fiyatı: 100 YTL Adedi: 5 dişi 2 erkek Boyu: 8-10 CM ÜZERİ İli/Semti: PENDİK İrtibat Bilgileri: Ö.M yada msn 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden Balıklarım son derece sağlıklı ve safkandır.Defalarca kez yavru aldım.Hobiyle artık eskisi gibi ilgilenemediğimden, balık sayısını düşürmek için satıyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel