Satılan Canlı(lar): DAMIZLIK YUNUS
Adet Fiyatı: ----
Toplu Alım Fiyatı: 300 ytl
Adedi: 5 dişi 2 erkek
Boyu: 13-17 CM
İli/Semti: PENDİK
İrtibat Bilgileri: Ö.M yada msn 🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden
Balıklarım son derece sağlıklı ve safkandır.Defalarca kez yavru aldım.Hobiyle artık eskisi gibi ilgilenemediğimden, balık sayısını düşürmek için satıyorum.
VİDEO:
🔒 Üyelere Özel
Satılan canlı : Cüce vatoz yavru
Adet Fiyatı: 2.5ytl
Toplu Alım Fiyatı: 10arlı 20ytl, hepsi alınırsa 150ytl
Adedi: 90-100 arası
Boyu: 2,2.5cm
İli/Semti: Ankara/Keçiören
İrtibat Bilgileri: ö.m. 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Ankara içi elden teslim...
Diğer Ek Bilgiler: Kendilerini kurtarmış 2aylık balıklardır
5 ve katları biçiminde satılacaktır.
BABA İMPARATOR ANNE AHLİ YAVRULARI 3.4 CM 100 ADET ACİL SATIYORUM BALIKLAR ÇOK GÜZEL VE SAGLIKLI KENDİ YAVRULARIM ADET FİATI:1.50 YTL TOPLU ALIMLARDA 1.25 YTL TEL:🔒 Üyelere Özel ANKARA
Satılan Canlı:Pygocentrus Nattereri ACİLLL!!!
Adet:7
Boyu:10-13-15 cm
Adet Fiyatı:30
Toplu alım fiyatı:200
İrtibat bilgileri: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Teslim koşulları:Elden
Diğer bilgiler:Balıkları değerinin altında verıyorum.Balıkların ele tepkileri olup canlı yem ve et ürünleriyle beslenmiştir.4 balık 1.5 cm den beri bendedir.
Fotoğraf
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Satılan Canlı:Pygocentrus Nattereri ACİLLL!!!
Adet:7
Boyu:10-13-15 cm
Adet Fiyatı:30
Toplu alım fiyatı:200
İrtibat bilgileri: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Teslim koşulları:Elden
Diğer bilgiler:Balıkları değerinin altında verıyorum.Balıkların ele tepkileri olup canlı yem ve et ürünleriyle beslenmiştir.4 balık 1.5 cm den beri bendedir.
Fotoğraf
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlat tür değişikliğinden dolayı elimde bulunan süper ahli 1erkek 10 cm. parlement mavisi, 3 dişi 9cm. satıyorum yavru almak isteyenler için süper balıklar ve güzel lekesiz 1 erkek 2 dişi yunus satılıktır. fiyatlar ahli tümü 40 ytl dir bikaç tanede yavrularından hediye yunuslar için ise 30 ytl balıklar güzeldir ilk yumurtalarını aldılar hepsi yavru almak isteyen hobicileri bekliyor msn adresi:🔒 Üyelere Özel resimleri gösterileri herkese ii balıklı günler
Adet Fiyatı: Acei ngaralar 5 ytl. Maviprensesler 7,5 ytl. Toplu Alım Fiyatı: Aceiler tane 4 ytl Maviprensesler 6,5 ytl. Adedi: 30 30 Boyu: aceiler 3-4 cm Maviler -4-5-6 cm İli/Semti: İstanbul/Esenyurt İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Evden teslim yada Avcılar metrobüsten. Diğer Ek Bilgiler: Balıklar çok sağlıklı ve orj.Acei ngara ve Maviprenses tirler. ( Not:10 arlı gruplar halinde satılacaktır yada 5 5 şeklinde) .Saygılar Fotoğraf: Selamlar arkadaşlar Maviprenses ve Acei ngara (beyaz kuyruk) ve diğer damızlıklarımın resimlerini eklemiş bulunmaktayım.Dileyen arkadaşlar yerinde görüp yavruları alabilirler. 🔒 Üyelere Özel
Balıklarım son derece sağlıklı ve safkandır.Defalarca kez yavru aldım.Hobiyle artık eskisi gibi ilgilenemediğimden, balık sayısını düşürmek için satıyorum.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Satılan Canlı(lar): DAMIZLIK SARI PRENSES
Adet Fiyatı: -----
Toplu Alım Fiyatı: 100 YTL
Boyu: 8-10 CM ÜZERİ
Balıklarım son derece sağlıklı ve safkandır.Defalarca kez yavru aldım.Hobiyle artık eskisi gibi ilgilenemediğimden, balık sayısını düşürmek için satıyorum
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Satılan Canlı(lar): DAMIZLIK SARI PRENSES
Adet Fiyatı: -----
Toplu Alım Fiyatı: 100 YTL
Boyu: 8-10 CM ÜZERİ
Balıklarım son derece sağlıklı ve safkandır.Defalarca kez yavru aldım.Hobiyle artık eskisi gibi ilgilenemediğimden, balık sayısını düşürmek için satıyorum
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.