Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

satılık yada takas melek -
2 adet melek balığı biri dişi biri erkektir sürekli beraber dolaşıyolar akvaryumda başka balıklar olduğu için yavru alamadım daha önce balıklar yaklaşık 9 aydır bendeler ve sağlık problemleri yoktur cüce vatoz yavrularıyla takas olabilir yada 25ytl ikisi.

satılık papağanlar yunuslar -
tür değiştirmek amacıyla elimdeki yunuslarımı ve papağanlarımı satıyorum papağan 2 adet 20 cm 50 ytl yunus 2 adet 1 erkek 1 dişi 17 cm 50 ytl sarı prenses 2 adet 1 erkek 1 dişi 7 cm 15 ytl vatoz 1 adet 25 cm 15 ytl ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel

Astronot 7-8 adet >20cm Büyük akvaryum içindir. -
Balıklar büro için uygun büyük akvaryum en az 1.5 - 2 metre olmalı.Saf astronot ve sağlıklı çok güzel görünümdedirler.Siyah ve beyaz renkleri mevcut.Resimler için 🔒 Üyelere Özel dan iletişim kurabilirsiniz.Toplam 7-8 adettir.Uygun görülürse 1.5 metre akvaryum ve içinde astronotlarla beraber >25cm köpek balıkları (2-3 adet) beraber satılabilir.Astronot>20cm=100 ytl

Astronot 7-8 adet >20cm Büyük akvaryum içindir. -
Balıklar büro için uygun büyük akvaryum en az 1.5 - 2 metre olmalı.Saf astronot ve sağlıklı çok güzel görünümdedirler.Siyah ve beyaz renkleri mevcut.Resimler için 🔒 Üyelere Özel dan iletişim kurabilirsiniz.Toplam 7-8 adettir.Uygun görülürse 1.5 metre akvaryum ve içinde astronotlarla beraber >25cm köpek balıkları (2-3 adet) beraber satılabilir.Astronot>20cm=100 ytl

yeni akvaryum aldi her turlu ciklet alablirim -
elazigda ogrenciyim hediye buyuk bi akvaryum aldim icine ciklet koyacam her turlu her boy balik alabilirim ama uygun olursa biraz iyi olur

elazigda ogrenciyim hediye buyuk bi akvaryum aldim icine ciklet koyacam her turlu her boy balik alabilirim ama uygun olursa biraz iyi olur

ankara takaslık astronot -
arkadaşlar çeşit yapmak amacıyla aşırı sağlıklı albino astronotumu(16 cm civarı) başka renk bir astronotla takaslamak istiyorum. burdan görüşebiliriz 🔒 Üyelere Özel

MAYMUN KAFA,YUNUS, SARI PRENSES -
4tane 8-12cm maymun kafa,18adet 5-10cm arası yunus,5adet 8-12cm sarı prenses toptan satılıktır.hepsi 200ytl ankara 🔒 Üyelere Özel

MAYMUN KAFA,YUNUS, SARI PRENSES -
4tane 8-12cm maymun kafa,18adet 5-10cm arası yunus,5adet 8-12cm sarı prenses toptan satılıktır.hepsi 200ytl ankara 🔒 Üyelere Özel

ELAZIGDA CIKLIT SATMAYI DUSUNEN BIRI VARSA ALMAYI COK ISTIORUM -
ELAZIGDA YENI AKVARYUM YAPMAYA BASLADIM SATMAYI DUSUNEN BIRILERI VARSA ALMAYI COK ISTIORUM UYGUN OLURSA SUPER OLUR.

ELAZIGDA CIKLIT SATMAYI DUSUNEN BIRI VARSA ALMAYI COK ISTIORUM -
ELAZIGDA YENI AKVARYUM YAPMAYA BASLADIM SATMAYI DUSUNEN BIRILERI VARSA ALMAYI COK ISTIORUM UYGUN OLURSA SUPER OLUR.

ASTRONOT ve JOKER 15-20 CM.ÇOK TEMİZ;SATILIKTIR -
15-20 CM. BOYLARINDA BİR ADET ASTRONOT VE JOKER SATILIKTIR.İLGİLENEN ARKADAŞLARA  🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN RESİMLERİNİ GÖNDEREBİLİRİZ.

ASTRONOT ve JOKER 15-20 CM.ÇOK TEMİZ;SATILIKTIR -
15-20 CM. BOYLARINDA BİR ADET ASTRONOT VE JOKER SATILIKTIR.İLGİLENEN ARKADAŞLARA  🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN RESİMLERİNİ GÖNDEREBİLİRİZ.

Lepistes ve Plati Yavrulari-ANKARA -
Uygun fiyata lepistes ve plati yavrulari. iletisim: 🔒 Üyelere Özel

cok ucuza selverium yavruları -
elimde yaklaşık 40_50 civarında selverium yavrusuvar 2 aylık 3cm-2,5cm arasında ve anne babası ile birlikte satmayı düşünuyorum hepsi 60 ytl pazarlık payı var ayrı olarak da satabilirim kirklarelideyim istanbula kadar yollayabilirim isteyene fotorafda yolarım 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

SATILIK ACEİ NİGARA VE MAVİPRENSES YAVRULARI -
Adet Fiyatı: Acei ngaralar 4 ytl. Maviprensesler 5 ytl. Toplu Alım Fiyatı: Aceiler tane 3 ytl Maviprensesler 4 ytl. Adedi: 30-30 Boyu: 3-4 cm İli/Semti: İstanbul/Esenyurt İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Evden teslim yada Avcılar metrobüsten. Fotoğraf: Msn de detaylı olarak damızlıklarımın ve yavrularımın resimlerini yollayabilirim isteyen arkadaşlara Diğer Ek Bilgiler: Balıklar çok sağlıklı ve orj.Acei ngara ve Maviprenses tirler. Not:10 arlı gruplar halinde satılacaktır yada 5+5 şeklinde .Saygılar Selamlar arkadaşlar Maviprenses ve Acei ngara (beyaz kuyruk) ve diğer damızlıklarımın resimlerini eklemiş bulunmaktayım.Yavular 2-3-4 cm ler şuan.Dileyen arkadaşlar yerinde görüp yavruları alabilirler.Saygılar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

jumbo kılıç ve çöpçü satışı -
merhabalar elimizde şuan üretim fazlası balıklarımız var öncelikler satılanlar toplu alımlarda görüşülür çöpçü:85ykr kılıç:95ykr neon:1.25ykr tur. istanbul küçükyalı

jumbo kılıç ve çöpçü satışı -
merhabalar elimizde şuan üretim fazlası balıklarımız var öncelikler satılanlar toplu alımlarda görüşülür çöpçü:85ykr kılıç:95ykr neon:1.25ykr tur. istanbul küçükyalı