2 adet melek balığı biri dişi biri erkektir sürekli beraber dolaşıyolar akvaryumda başka balıklar olduğu için yavru alamadım daha önce balıklar yaklaşık 9 aydır bendeler ve sağlık problemleri yoktur cüce vatoz yavrularıyla takas olabilir yada 25ytl ikisi.
tür değiştirmek amacıyla elimdeki yunuslarımı ve papağanlarımı satıyorum
papağan 2 adet 20 cm 50 ytl
yunus 2 adet 1 erkek 1 dişi 17 cm 50 ytl
sarı prenses 2 adet 1 erkek 1 dişi 7 cm 15 ytl
vatoz 1 adet 25 cm 15 ytl
ilgilenenler
🔒 Üyelere Özel
Balıklar büro için uygun büyük akvaryum en az 1.5 - 2 metre olmalı.Saf astronot ve sağlıklı çok güzel görünümdedirler.Siyah ve beyaz renkleri mevcut.Resimler için 🔒 Üyelere Özel dan iletişim kurabilirsiniz.Toplam 7-8 adettir.Uygun görülürse 1.5 metre akvaryum ve içinde astronotlarla beraber >25cm köpek balıkları (2-3 adet) beraber satılabilir.Astronot>20cm=100 ytl
Balıklar büro için uygun büyük akvaryum en az 1.5 - 2 metre olmalı.Saf astronot ve sağlıklı çok güzel görünümdedirler.Siyah ve beyaz renkleri mevcut.Resimler için 🔒 Üyelere Özel dan iletişim kurabilirsiniz.Toplam 7-8 adettir.Uygun görülürse 1.5 metre akvaryum ve içinde astronotlarla beraber >25cm köpek balıkları (2-3 adet) beraber satılabilir.Astronot>20cm=100 ytl
arkadaşlar çeşit yapmak amacıyla aşırı sağlıklı albino astronotumu(16 cm civarı) başka renk bir astronotla takaslamak istiyorum. burdan görüşebiliriz 🔒 Üyelere Özel
elimde yaklaşık 40_50 civarında selverium yavrusuvar 2 aylık 3cm-2,5cm arasında ve anne babası ile birlikte satmayı düşünuyorum hepsi 60 ytl pazarlık payı var ayrı olarak da satabilirim kirklarelideyim istanbula kadar yollayabilirim isteyene fotorafda yolarım 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel
Adet Fiyatı: Acei ngaralar 4 ytl. Maviprensesler 5 ytl.
Toplu Alım Fiyatı: Aceiler tane 3 ytl Maviprensesler 4 ytl.
Adedi: 30-30
Boyu: 3-4 cm
İli/Semti: İstanbul/Esenyurt
İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Evden teslim yada Avcılar metrobüsten.
Fotoğraf: Msn de detaylı olarak damızlıklarımın ve yavrularımın resimlerini yollayabilirim isteyen arkadaşlara
Diğer Ek Bilgiler: Balıklar çok sağlıklı ve orj.Acei ngara ve Maviprenses tirler.
Not:10 arlı gruplar halinde satılacaktır yada 5+5 şeklinde .Saygılar
Selamlar arkadaşlar Maviprenses ve Acei ngara (beyaz kuyruk) ve diğer damızlıklarımın resimlerini eklemiş bulunmaktayım.Yavular 2-3-4 cm ler şuan.Dileyen arkadaşlar yerinde görüp yavruları alabilirler.Saygılar
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
merhabalar elimizde şuan üretim fazlası balıklarımız var öncelikler satılanlar toplu alımlarda görüşülür
çöpçü:85ykr
kılıç:95ykr
neon:1.25ykr tur.
istanbul küçükyalı
merhabalar elimizde şuan üretim fazlası balıklarımız var öncelikler satılanlar toplu alımlarda görüşülür
çöpçü:85ykr
kılıç:95ykr
neon:1.25ykr tur.
istanbul küçükyalı
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.