Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

Kocaman Chickletler bol resimli -
🔒 Üyelere Özel bu papağanım ve eşide var aslında ikiside dişi galiba ama yumurta yapırlor hemde durmadan cok buyuk oldugu için viercem. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bunlar eş amam yavru yapmadılar daha dogrusu fırsat bulamadılar. 🔒 Üyelere Özel buda akvaryum tek öle duruyo ben bu balıklara 2 sene once 200 tane felan farklı farklı aldım akvaryum aldıgımda öyle kaldılar dükkanda 2 evde 2 akvaryum bunlar evdeki balıklar akvaryum 780 litre... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel buda son balık arkadaşlar balıklarım satılık değildir.Çünkü fiyat bilmiyorum ama fiyat da önerebilirsiniz.bne bunları sarı prenses mavi prenses hani su yunusa cok benzeyen aynı gercek yunus gibi olan beyaz prenses yunus bunlarla ama 5 cm felan olsun cok kucuk değil benım balıkların resminide koyiyim size durun.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel arkadaşlar ben 3 çift mavi prenses 3çift beyaz prenses 3 çift yunusistiyorum ama kucuk değiş 4 cm 5 cm 2 de frontoza verin kucuk

Longfin (uzun tül) cüce vatozlar... -
Normal uzun tüller tane 65ytl çifti 125ytl... Albino uzun tüller 60ytl çifti 110ytl... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Tropheus kasanga... -
4cm iki ağız yavrusu 15adet kasanga toplu alımda 400ytlye verilecektir. yanında bir miktar tablet ve florada verilecektir. 🔒 Üyelere Özel

sari prenses ahli vatoz -
akvaryumumda 12 yada 13 sari prenses bulunmakta 3-5-7 cm boylari arasinda degismektedir fiyatlarda anlasilir 🔒 Üyelere Özel

zebra magnum ve imparator cichlid -
elimde 4 adet zebra 4 adet magnum var boyları 3 cm civarı samsundan almak isteyen varsa hepsini 6 ytlye veririm

1.ad yavru t.duboisi (ank) -
Arkadaşlar elimde kalan 1ad. yavru tropheus duboisi satılıktır boyu 2cmdir.Fiyatı 15ytldir.Takas tekliflerine açıgım.

1.ad yavru t.duboisi (ank) -
Arkadaşlar elimde kalan 1ad. yavru tropheus duboisi satılıktır boyu 2cmdir.Fiyatı 15ytldir.Takas tekliflerine açıgım.

satılık yunus izmir -
arkadaslar acill f1 yunuslarımı satmak zorundayım 12-15 cm dişi yunus 8 adet 15-18 cm 3 adet erkek yunus ve 3-4 cm yunus yavrusu 130-140 adet hepsi 500 ytl

satılık yunus izmir -
arkadaslar acill f1 yunuslarımı satmak zorundayım 12-15 cm dişi yunus 8 adet 15-18 cm 3 adet erkek yunus ve 3-4 cm yunus yavrusu 130-140 adet hepsi 500 ytl

konya-beyşehir -
konya beyşehirde satılık frontosa 4 adet 1adet=15-17cm arası 2adet=7-8cm arası 1adet=5cm hepsi salıklı bakımlı hayvanlar görmek isteyenler için sitede resimleri var. 🔒 Üyelere Özel yunusla takas olur

black calvus -
Satılan Canlı(lar): BLACK CALVUS Adet Fiyatı: TAKAS Toplu Alım Fiyatı: TAKAS Adedi: 10 ADET Boyu: 4-5 CM İli/Semti: İSTANBUL - ŞİŞLİ İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel MSN Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: ORTAK BIRYERDE Fotoğraf: - Diğer Ek Bilgiler: LEPTOSOMA JUMBO KİTUMBA , KİGOMA, YAVRULARI İLE TAKAS OLUR CALVUSLARI TAKAS YAPMAMIM NEDENI FAZLA OLMASINDAN DOLAYIDIR.

black calvus -
Satılan Canlı(lar): BLACK CALVUS Adet Fiyatı: TAKAS Toplu Alım Fiyatı: TAKAS Adedi: 10 ADET Boyu: 4-5 CM İli/Semti: İSTANBUL - ŞİŞLİ İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel MSN Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: ORTAK BIRYERDE Fotoğraf: - Diğer Ek Bilgiler: LEPTOSOMA JUMBO KİTUMBA , KİGOMA, YAVRULARI İLE TAKAS OLUR CALVUSLARI TAKAS YAPMAMIM NEDENI FAZLA OLMASINDAN DOLAYIDIR.

black calvus -

black calvus -

yunus sarı prensessssssssssss izmirdennnnn -
Satılan canlı:sarı prenses Adedi:5 Boyu / Yaşı:6cm 7 cm 9cm 11cm 11cm resim:msn den isteyene yolarım Cinsiyeti:2 erkek 3 dişi Adet/toplu satış fiyatı:70ytl teslim bilgileri:ortak bi noktada buluşuruz yada evden teslim İrtibat Bilgileri:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Ekbilgi: arkdaşkar tür değişikliği nedeniyle balıklarımı satıyorum gayet sağlıklıdılar dişiler damızlıktır erkeklerde damızlıktır düzenli olarak yavru veriyolar ve gerçek alıcılar lütfen bana ulaşsın fiyatta sabitim son fiyattır ilgililere duyrulur. Satılan canlı :yunus Adedi:7 Boyu:5cm 6cm 7cm 8cm 8cm 10cm 10cm Cinsiyeti:10cm biri dişi biri erkek öbürküler belirsiz resim:msn den yolarım fiyatı:60ytl ek bilgi:balıklarımı komple satıyorum tür değişikliğinden dolayı ilgile arkdaşlara duyrulur balıklar gayet sağlıklıdırlar kafaları şimdiden bellidir.fiyat konusunda abitim pazarlık yapmayınız acele satılıklarrrrrrr izmir çiğli nottt:izmirdekilere satabil,irim

Satılık PAPAĞANLAR (KAYSERİ) -
Yaklaşık 3 yıldır, yavrudan büyütme, papağan ciklitlerimi tür değişikliğinden ötürü satıyorum. Hepsi de çok insancıl balıklardır. Elimden yem yiyorlar. 3 tanesi büyük boy, 4 tanesi orta boydadır. Teslimat elden yapılacaktır. Toplu Fiyat: 150 YTL MSN: 🔒 Üyelere Özel

satılık americanlar (ist-k.çekmece) -
6 adet 7-11cm arası american tilipia tür balıklarımı 30 ytl ye satıyorum. [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

MALAWİ & TANGAYİKA -
DAMIZLIK YUNUS KOLONİSİ:3Dişi 1erkek yavru alınmış safkan yunuslar 170 ytl DAMIZLIK İCEMANLAR:8,5 11,5 CM Arası 7 adet iceman 100 ytl SAHTE FRONTOZA (VİCTORYA GÖLÜ):7-8 CM 5 Adet 50 ytl(dişi) FRONTOZA:8-13 cm arası 2 adet 7 bant 3 adet 6 bant burindi(3dişi 2 erkek 13 cm olanı 7 bant dişidir)240 ytl BLAVK CAMERUN CALVUS: 3-4-5 CM Arası 6 adet calvus 100 ytl DAMIZLIK SARI PRENSES:Yavru alınmış 1 erkek 4 dişi 100 ytl DAMIZLIK SNOW PRENSES (ERKEK):15 YTL DAMIZLIK ERKEK YUNUSLAR:30 YTL DAMIZLIK ALTI 2 ADET DİŞİ YUNUS :7-8 CM 2 Sİ 40 YTL VATOZ:ŞHOW BOY 25-35 CM ARASI VATOZ 30 YTL YUNUS SP SNOW PRENSES VE SAHTE FRONTOZA YAVRULARI:1,5-2,5 CM OLANLAR 2 YTL 2,5-4 CM OLANLAR 3 YTL (1500 ADET YAVRU) Balıklar safkan olup kesinlikle kırmalık yoktur.Hepsi kaliteli yemlerle beslenmiş olup çok sağlıklılardır.Balık ve akvaryum saysını azaltmak için satıyorum 🔒 Üyelere Özel

Alman lepistes ankara -
Orjinal asimile olmamış alman lepistes sadece ankara içi 1ytl mail: 🔒 Üyelere Özel

Damızlık Elma salyangozu Ankara -
Sadece ankara içi 4ytl,sadece ankara içi mail 🔒 Üyelere Özel