Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

MİDAS; 15 cm,damızlık,portakal rengi çift satılık -
15 cm boyunda MİDASları satıyorum.Erkek kafa yapmış durumda.Renkleri gerçekten mükemmel,kavuniçi rengindeler.Aynı zamanda damızlıktırlar.Erkek midas,Papağan ciklet dişileriylede eşleşebiliyor.mail:🔒 Üyelere Özel

15 cm boyunda MİDASları satıyorum.Erkek kafa yapmış durumda.Renkleri gerçekten mükemmel,kavuniçi rengindeler.Aynı zamanda damızlıktırlar.Erkek midas,Papağan ciklet dişileriylede eşleşebiliyor.mail:🔒 Üyelere Özel

izmir takas -
kırmızı mücevher çift(1erkek 7cm/1dişi 7cm)1adet ahli 8cm..papagan veya greenterör`le takas edilir.ilgilenen lere msn den foto yollarım

izmir takas -
kırmızı mücevher çift(1erkek 7cm/1dişi 7cm)1adet ahli 8cm..papagan veya greenterör`le takas edilir.ilgilenen lere msn den foto yollarım

dev piranalar istanbul -
akvuryumun yetmediğinden dolayı iki adet 30 35 cm pirana satılıktır fiyatlarınızı bekliyorum ayrıca 1 adet 20 cm astronot 2 tane de 8 cm astronot satılıktır ayrıntılı bilgi ve fotolar için ekleyin 🔒 Üyelere Özel

dev piranalar istanbul -
akvuryumun yetmediğinden dolayı iki adet 30 35 cm pirana satılıktır fiyatlarınızı bekliyorum ayrıca 1 adet 20 cm astronot 2 tane de 8 cm astronot satılıktır ayrıntılı bilgi ve fotolar için ekleyin 🔒 Üyelere Özel

KAFALI MİDAS-15 CM.- ÇİFT, DAMIZLIK,MÜKEMMEL RENKTE -
15 CM.BOYUNDA BİR ÇİFT MİDAS;DAMIZLIK,KAVUNİÇİ RENGİNDE.ERKEK KAFA YAPMIŞ DURUMDA.GÖRÜNTÜ İTİBARIYLA MÜKEMMEL DURUMDALAR.DÜŞÜNÜRSENİZ MAİL:(🔒 Üyelere Özel) TEL:🔒 Üyelere Özel

ACIL SATILIK PANGASIUS KOPEK BALIKLARI -
3 TANE BOYLARI 20 CM IHTIYACTAN SATIYORU UYGUN BIR FIYATA ANLASIRIZ MSN ABDULLAH_888_@HOTMAİL.COM TEL:🔒 Üyelere Özel

3 TANE BOYLARI 20 CM IHTIYACTAN SATIYORU UYGUN BIR FIYATA ANLASIRIZ MSN ABDULLAH_888_@HOTMAİL.COM TEL:🔒 Üyelere Özel

satılık severyum -
arkadaşlar herkese kolay gelsin.elimde 70 e yakın severyum cinsi çiklit var.bidaki malum öss ye gircem. ondan dolayı akvaryumu kaldırıcam.eğer almak istiyenler olursa msn adresim 🔒 Üyelere Özel. istanbul / anadolu

Çizgili elma salyangozu -
Ceviz büyüklügünde 3 Adet. 15 YTL istiyorum. Yumurtlamaya başladılar. Üretim düşünmediğimden satmak istiyorum. Cennet / K.Çekmece

Çizgili elma salyangozu -
Ceviz büyüklügünde 3 Adet. 15 YTL istiyorum. Yumurtlamaya başladılar. Üretim düşünmediğimden satmak istiyorum. Cennet / K.Çekmece

İHTIYACATN ACIL PANGASIUS KOPEK BALIKLARIMI SATIYORUM -
3 TANE VAR TANESINI 45 YTL VERICEM BOYLARI 20 CM DIR TEL 🔒 Üyelere Özel

ACIL IHTIYACTAN SATILIK PANGASIUS (KOPEK BALIĞI) -
ACIL IHTIYACTAN DOLAYI SATILIK PANGASIUS KOPEK BALIKLARI 3 TANE HER BIRI 20 CM TANESI 45 YTL VERIRIM MERAKLISINA 3 BIRDEN 100 VERIRIM TEL:🔒 Üyelere Özel

Apple Snail (Elma Salyangozu) -
Ortalama bir ceviz büyüklüğünde elma salyangozları satılıktı tanesi 1.25 ytl