Akvaryum Forumları

Satılık Balıklar

en sağlıklı en hesaplı cichlid yavruları -
su ürünleri mühendisiyim.kendi ürettiğim cichlid yavrularını 3 cm 1,5 ytl den veriyorum.türler sarı yunus kar yaşayan kaya asai borley imparator ve prenses türleri.şehir izmir.

en sağlıklı en hesaplı cichlid yavruları -
su ürünleri mühendisiyim.kendi ürettiğim cichlid yavrularını 3 cm 1,5 ytl den veriyorum.türler sarı yunus kar yaşayan kaya asai borley imparator ve prenses türleri.şehir izmir.

1,5 ytl 3 cm cichlid izmirden -
yunus sarı kar asai borley redrubin imparator ve prenses türleri 3cm 1,5 ytl kendi balıklarım.ayrıca leptosoma çalışan koloni mevcut.3 çift çatır çatır çalışan discus.maymunkafa yavruları mevcut.

1,5 ytl 3 cm cichlid izmirden -
yunus sarı kar asai borley redrubin imparator ve prenses türleri 3cm 1,5 ytl kendi balıklarım.ayrıca leptosoma çalışan koloni mevcut.3 çift çatır çatır çalışan discus.maymunkafa yavruları mevcut.

videolu damızlık ve yavru kafalı safkan yunus çiklit -
mersindeyim . videodaki yunuslar safkan yavrusu alınmış dmaızlıklar ve yavruları satılıktır damızlıklar 25 ytl 3 yaşı civarı yavruları 1 yaşında 8 cmden büyük fiyatı 5 ytl dir. yemleri sera ve tetra yemleri ve balıkları eve gelip görebilirsiniz mail adresim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel video : 🔒 Üyelere Özel

canlı yem -
grindal kurt 15 ytl mikrokurt 5 ytl.Elimde bolca var.İstenildiği kadar yollanır. msn. 🔒 Üyelere Özel

Chicklet bol Resimli..... -
ARADIĞIM BALIKLAR ŞUNLARDIR..... 1 ADET YUNUS 10-13 CM ARASI ERKEK...... 1 ADET MAVİ PRENSES 10-13 CM ARASI ERKEK.... 5 ADET MAVİ PRENSES DİŞİ 5-6 CM ARASI 1 ADET BEYAZ PRENSES ERKEK 10-13 CM ARASI.... 1 ADET CHİCKLET ÇÖPCÜSÜ 4-7 CM ARASI..... AŞAĞIDAKİ BALIKLARIM SATILIKTIRLAR İSTERSENİZ ÜSTEKİ BALIKLARDA TAKAS EDEBİLİRİM.... 🔒 Üyelere Özel 20 cm 🔒 Üyelere Özel Alttaki küçük olan satılık değildir.. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bunlar toplam 70 ytldir. 🔒 Üyelere Özel bu balıklar çifttir.60 ytl Faruk Ayaz.Arkadaşlar msnde ulaşabilirsniz.. 🔒 Üyelere Özel Arkadaşlar forumda baya ilanlar oldu kapatılmasını istedim ama kapanmamış Fuzuli yer kaplamasın digerlerinin silinmesini istiyorum....

chicklet satılık... -
🔒 Üyelere Özel bunlar 60 ytl eşlerdir.

chicklet satılık... -

chicklet satılık... -

Chicklet satılık... -
🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bular toplam 70 ytl...

tropheus bemba -
tropheus bemba 4-7cm arası tek batım yavrular 9 adet. balıkların resımlerını msnden atabılırim. zafer 03123764697 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel herkeze iyi günler.

duboisi koloni+yavrular+ akvaryum kayseri -
1 erkek 6 dişi 6 yavrusu ile birlikte satılıktır.Toplam fiyat 400 ytl dir.Msn 🔒 Üyelere Özel Akvaryumuda satlıktır 100*40*50+ profil üstü mdf kaplama sehbası+ içmotor+ısıtıcı+30kg kum+hava motoru+hava taşı+kayalar+kepçe+fon+cam derece toplam fiyat 250 ytl dir. Balıklarla beraber hespi 600 ytl

FRONTOSA DAMIZLIK ANKARA -
20 adet damızlık 20 cm civarındalar ortalama,kuru yemle büyütüldüler sadece ankara içi keçiörendeyim,çifti 300ytl toplu alımda pazarlık yaparız... mail,msn : 🔒 Üyelere Özel

Zebra -
1 cm den 15 cm kadar zebra bulunmakta...siz boyunu ve ne kadar para vericeginizi yazarsanız bakarız..elden cıkarmak istiyorum yavrugaranti...

Zebra -
1 cm den 15 cm kadar zebra bulunmakta...siz boyunu ve ne kadar para vericeginizi yazarsanız bakarız..elden cıkarmak istiyorum yavrugaranti...

Zebra -

Kocaman Chickletler bol resimli -
🔒 Üyelere Özel bu papağanım ve eşide var aslında ikiside dişi galiba ama yumurta yapırlor hemde durmadan cok buyuk oldugu için viercem. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bunlar eş amam yavru yapmadılar daha dogrusu fırsat bulamadılar. 🔒 Üyelere Özel buda akvaryum tek öle duruyo ben bu balıklara 2 sene once 200 tane felan farklı farklı aldım akvaryum aldıgımda öyle kaldılar dükkanda 2 evde 2 akvaryum bunlar evdeki balıklar akvaryum 780 litre... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel buda son balık arkadaşlar balıklarım satılık değildir.Çünkü fiyat bilmiyorum ama fiyat da önerebilirsiniz.bne bunları sarı prenses mavi prenses hani su yunusa cok benzeyen aynı gercek yunus gibi olan beyaz prenses yunus bunlarla ama 5 cm felan olsun cok kucuk değil benım balıkların resminide koyiyim size durun.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel arkadaşlar ben 3 çift mavi prenses 3çift beyaz prenses 3 çift yunusistiyorum ama kucuk değiş 4 cm 5 cm 2 de frontoza verin kucuk

🔒 Üyelere Özel bu papağanım ve eşide var aslında ikiside dişi galiba ama yumurta yapırlor hemde durmadan cok buyuk oldugu için viercem. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bunlar eş amam yavru yapmadılar daha dogrusu fırsat bulamadılar. 🔒 Üyelere Özel buda akvaryum tek öle duruyo ben bu balıklara 2 sene once 200 tane felan farklı farklı aldım akvaryum aldıgımda öyle kaldılar dükkanda 2 evde 2 akvaryum bunlar evdeki balıklar akvaryum 780 litre... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel buda son balık arkadaşlar balıklarım satılık değildir.Çünkü fiyat bilmiyorum ama fiyat da önerebilirsiniz.bne bunları sarı prenses mavi prenses hani su yunusa cok benzeyen aynı gercek yunus gibi olan beyaz prenses yunus bunlarla ama 5 cm felan olsun cok kucuk değil benım balıkların resminide koyiyim size durun.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel arkadaşlar ben 3 çift mavi prenses 3çift beyaz prenses 3 çift yunusistiyorum ama kucuk değiş 4 cm 5 cm 2 de frontoza verin kucuk