izmirde oturmaktayız.7 yaşındaki kızım için yakışıklı bır damat arıyoruz.kızım siyah kahverengı gozlu boyun tarafında beyazlık var.cvp larınızı beklıyorum 🔒 Üyelere Özel maıl adresım bu adresten ulasıabılrısınız
slm arkadaşlar ben mersinde oturuyorum dişi bullterrierime erkek bullterrier arıyorum çiftleştirmek için ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan yada 🔒 Üyelere Özel den ulassın teşekkür ederim
2,5 yaşında tarçın renginde kıvırcık tüylü akıllı,eğitimli ve çok hareketlidir. Ayrıca baba olmak için deliriyor ;)Güzel bir amerikan cockerınız varsa isterseniz dünür olabiliriz...
2,5 yaşında tarçın renginde kıvırcık tüylü akıllı,eğitimli ve çok hareketlidir. Ayrıca baba olmak için deliriyor ;)Güzel bir amerikan cockerınız varsa isterseniz dünür olabiliriz...
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.