Köpeğime Eş Arıyorum

Tarçın`ımın (Amerikan Cocker) Mürvedini Görmek İstiyorum.
2,5 yaşında tarçın renginde kıvırcık tüylü akıllı,eğitimli ve çok hareketlidir. Ayrıca baba olmak için deliriyor ;)Güzel bir amerikan cockerınız varsa isterseniz dünür olabiliriz...

Fotoğraflarına da buradan bakabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

merhaba. benimde amerikan cocker dişi bir kızım var (gofi) fotolarını görmek isterseniz ve sehir olarak ta uyusursak tanıştıralım onları... aşağıdaki linkte fotoğrafları var bakabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel mail adresim : 🔒 Üyelere Özel

Biz İstanbul Kadıköy`de oturuyoruz. Kocaeli`ne gelme durumumuz yok. Eğer sizin arabanız varsa dilerseniz gelebilirsiniz. Köpeğiniz maşallah çok güzel yakın olsaydık çok güzel yavruları olacağına eminim.

merhaba darel. biz öğrenciyiz. malumumuz aracımız yok. getirmeyi bende çok isterim. eğer hiç bulamazsak bi şekilde trenle falan getirmeye çalışırım. o zaman haberleşiriz ... muhtemelen önümüzdeki hafta netleşir...

Buradan umudumu kestiğimden bir süredir bakmıyordum. Eğer gelirseniz görüşürüz. Ayrıca 🔒 Üyelere Özel adresinden bana daha rahat ulaşabilirsiniz.

Buradan umudumu kestiğimden bir süredir bakmıyordum. Eğer gelirseniz görüşürüz. Ayrıca 🔒 Üyelere Özel adresinden bana daha rahat ulaşabilirsiniz.

Yanıtlamak için giriş yapın